Yılbaşı

sevgilimin ailesi babasinin isi geregi 4 gunde bir test veriyorlar, annesi buna guvenerek komsulariyla gorusmus. pozitif cikti simdi. yani manyak gibi ben zaten negatifim diye dusunup insanlarin yanina gittigi icin pozitif kendisi. evden cikip oraya giderken kapi kolundan bile kapilabilir. bunu boyle savunmaniza cok sasirdim, akli basinda bir uye olarak yer etmissiniz aklimda.

Ben de eşim de işlerimiz gereği haftada bir test yaptırıyoruz, eşimin şirketinde iş gereği yurtdışına çıkmadan 48 saat önce negatif test sonucu olan ekip arkadaşı indiği ülkede pozitif sonuç aldığı için şu an önlem gereği karantinadayız (ikimiz de negatifiz şu an 5 gün sonra bir daha test yapılacak). Bulaş ihtimali de test sonucunun pozitif çıkması da tamamen viral yük ile alakalı o yüzden bazen 24 saat bile çok şey fark ettiriyor. Her hafta test yaptırdığım halde belirli yaş üstü insanlarla buluşma riskini kesinlikle alamam, aynı sebeple Türkiye' ye de gelmiyorum bu yılbaşında. En ufak bir aksilikte insan bunun sorumluluğunu nasıl taşır bilmiyorum.

Kusura bakmayında ne sizde nede eşinizde akıl var,bu dönemde oturun evinizde gitmeyin bir yerlere..
Eşime dedim. 3aylık evlıyız. İlk yılbaşını beraber gecırelım dıyecegıne anneannemlerle gecırelım diyorsun dedim. Tamam evimizde olalım dedi. Bana baglı degılsın falan dıyorum sürekli. Ve hıc bırsey demiyor bana

Olması gerekende budur zaten,evde kalın eğlenün yiyin için keyfinize bakın güzelcene.

Sinir basıyo vallahi billahi. Sadece haftada bir market manav halledip eve kapanıyoruz. Çocuklarım koca yaz boyu toplasan beş defa evden çıkmadı. Ne arkadas ne akraba ne komsu yüzü görmedik. Millet yılbaşı toplantısı hesabında. Ben çekmek zorunda mıyım bu düşüncesizler yüzünden bu derdi. Bebeğim yeni yürğmeye başlamıştı pandemi başladıgında. Daha hiç parkta oynayamadı. Sokakta yürüyemedi. Anlıyo musunuz daha neler neler. Konu sahibine demiyorum.hala anlamayanlara diyprum.Toplanın kutlayın yılbaşını.ertesi gün kahbaltınızı edin. Gezmeye çıkın. Başka akrabaları ziyaret edin çünkü bitek sizin akrabanız eşiniz dostunuz var. Bitek siz sıkılıyosunuz.bizim gibi evde bekleyenler daha ne kadar bekleyecek umutsuzluğa kapılıyorum. Hakkımı da helal etmiyorum

Pandeminin en güzel yanı yılbaşını kaynanam ve gorumcemle gecirmeyecek olmam.
Zaten yilbasinda 4 gün sokaga cikma yasağı olacakmis bunu söyleyip evde oturun

Bir dahakine konuştuktan sonra konu açın olur mu? Konuşunca mesele kalmıyor tabi ama siz bilirsiniz.
Vallahi yav. Ne adamla konuşuyor ne kardeşiyle ne kayınvalidesiyle. Kendi kendina düşünüyor, kuruyor kimsenin birşeyden haberi yok gelip bize yazıyor. Halbuki konuşsa karşısındaki insanlar ne kadar anlayışlı

Yasak var yasak misafirliğe gidene de ceza var, ayyy bu eşinizde bu kadar bağımlıysa niye evlendi siz yeni evlisiniz ya insanın içinde bi heycan olur eşimle başbaşa geçireyim diye, biraz romantizmden vursanıza eşinizi allah aşkına ya ne işimiz var benimle başbaşa olmak istemiyo musun falan diyin

Bayrama kadar ne yaşayacağız oda belli değil ki..

Konustum. Sen bana baglı degılsın. İlk yilbasımız anneannelerle gecırmek istiyorsun dedim. Bırsey demedı. Kendı evimizde gecırelım tamam dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…