- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.086
- 548
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
sevgilimin ailesi babasinin isi geregi 4 gunde bir test veriyorlar, annesi buna guvenerek komsulariyla gorusmus. pozitif cikti simdi. yani manyak gibi ben zaten negatifim diye dusunup insanlarin yanina gittigi icin pozitif kendisi. evden cikip oraya giderken kapi kolundan bile kapilabilir. bunu boyle savunmaniza cok sasirdim, akli basinda bir uye olarak yer etmissiniz aklimda.Ne yazmıstım neyi çevirmişim yazın görmedim pandemi yazanları şimdi tekrar türediler yazdım ne var bunda. Sanki bizler bilmiyoruz pandemiyi. Ayrıca konu sahibi demiş ki onlar da kimseyle görüşmüyor biz de. Evde ailelerle görüşülmesinde ne var. Ben de işe giderken mecburen aileme götürüyorum çocugu. Onun dışında da sadece market.
sevgilimin ailesi babasinin isi geregi 4 gunde bir test veriyorlar, annesi buna guvenerek komsulariyla gorusmus. pozitif cikti simdi. yani manyak gibi ben zaten negatifim diye dusunup insanlarin yanina gittigi icin pozitif kendisi. evden cikip oraya giderken kapi kolundan bile kapilabilir. bunu boyle savunmaniza cok sasirdim, akli basinda bir uye olarak yer etmissiniz aklimda.
Eşime dedim. 3aylık evlıyız. İlk yılbaşını beraber gecırelım dıyecegıne anneannemlerle gecırelım diyorsun dedim. Tamam evimizde olalım dedi. Bana baglı degılsın falan dıyorum sürekli. Ve hıc bırsey demiyor banaKusura bakmayında ne sizde nede eşinizde akıl var,bu dönemde oturun evinizde gitmeyin bir yerlere..
Olması gerekende budur zaten,evde kalın eğlenün yiyin için keyfinize bakın güzelcene.Eşime dedim. 3aylık evlıyız. İlk yılbaşını beraber gecırelım dıyecegıne anneannemlerle gecırelım diyorsun dedim. Tamam evimizde olalım dedi. Bana baglı degılsın falan dıyorum sürekli. Ve hıc bırsey demiyor bana
Olması gerekende budur zaten,evde kalın eğlenün yiyin için keyfinize bakın güzelcene
Bayrama kadar ne yaşayacağız oda belli değil ki..Kesinlikle öyle. Bana bayramda kalmalı bir yerlere gidelim diyor.
Ben de yazdım ama vermedi adresiniSizin oralara pandemi gelmedi sanırım.
Eşinizin adını adresini verin de şikayet edelim ceza yesin aklı başına gelir çıkamaz evden
Konustuk. Yılbasında kendı evimizde olacagızAy senin koca beni çıldırtıyorrrr
Bir dahakine konuştuktan sonra konu açın olur mu?Konustuk. Yılbasında kendı evimizde olacagız
ŞükürKonustuk. Yılbasında kendı evimizde olacagız
Ben de yazdım ama vermedi adresini
Pandeminin en güzel yanı yılbaşını kaynanam ve gorumcemle gecirmeyecek olmam.Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Vallahi yav. Ne adamla konuşuyor ne kardeşiyle ne kayınvalidesiyle. Kendi kendina düşünüyor, kuruyor kimsenin birşeyden haberi yok gelip bize yazıyor. Halbuki konuşsa karşısındaki insanlar ne kadar anlayışlıBir dahakine konuştuktan sonra konu açın olur mu?Konuşunca mesele kalmıyor tabi ama siz bilirsiniz.
Yasak var yasak misafirliğe gidene de ceza var, ayyy bu eşinizde bu kadar bağımlıysa niye evlendi siz yeni evlisiniz ya insanın içinde bi heycan olur eşimle başbaşa geçireyim diye, biraz romantizmden vursanıza eşinizi allah aşkına ya ne işimiz var benimle başbaşa olmak istemiyo musun falan diyinŞimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Bayrama kadar ne yaşayacağız oda belli değil ki..
Konustum. Sen bana baglı degılsın. İlk yilbasımız anneannelerle gecırmek istiyorsun dedim. Bırsey demedı. Kendı evimizde gecırelım tamam dedıYasak var yasak misafirliğe gidene de ceza var, ayyy bu eşinizde bu kadar bağımlıysa niye evlendi siz yeni evlisiniz ya insanın içinde bi heycan olur eşimle başbaşa geçireyim diye, biraz romantizmden vursanıza eşinizi allah aşkına ya ne işimiz var benimle başbaşa olmak istemiyo musun falan diyin
Ne güzel sonuça bağlanmış herşey,herkes kendi evinde olsun..Konustum. Sen bana baglı degılsın. İlk yilbasımız anneannelerle gecırmek istiyorsun dedim. Bırsey demedı. Kendı evimizde gecırelım tamam dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?