Yılbaşı

Ayy senin esin de cozuttu artık he.
Bayram olur annemde kalalim yilbasi olur annemde kalalim kardesimle cafeye gidip oturalım.
Bu kadar kopamicaksa evlenmeseymis yani.
Yılbasinin nesi var anasina gitcek Allah askina bahane ariyo resmen.
Gitmeyin kesinlikle zaten virüs yasaklar artti herkes kendi evinde otursun. Corona olursam sana hakkimi helal etmem de resti cek.
Baş başa girsin yilbasina da karisiyla bi zahmet. Ayy cok sinirlendim.
O giderse de sen gitme otur evinde kafani dinle mutsuz oldugun sıkıldıgın bi yere sürekli seni neden sürüklüyo.. Tamam ailesidir tabiki gorusceksiniz de ust uste abartiyo artik...
Ya cok sıkılıyorum. Rahat edemiyorum. Yaa mesela bugun gıttık ya gunduz. Ertesı gun aksam anca eve gıderız. Kalalım dıyor orda. Ev kalabalık. Ayrıca yaa ne konuscam o kadar onlarla. Bak bugun orda ısı vardı. Benı bıraktı. Saat 1 de gıttım ben önden. Sonra geldık. 3bucuga kadar oturduk. Ve eşime yetmiyor bu. Şimdi dıycem ama sen ailene bagımlısın dıycem.

Tabiki 2 tarafta ıstemıyorum
Bana kalsa bır yere gitmem. Ama esım bırsey olmaz evden cıkmıyor lar dıyor. Ki babaanne anneanne de orda suan
Esin bisey olmucağını nerden biliyo gözünde mikroskopla mi geziyo da görüyo kimde virüs var kimde yok..
Ayni benim kv nin laflari bizden bisey olmaz bulasmaz 😂😂 cunku virüs o hanedan ailelerine bulasmaz öyle bisey saniyolar galiba..

Ayy senin esin de cozuttu artık he.
Bayram olur annemde kalalim yilbasi olur annemde kalalim kardesimle cafeye gidip oturalım.
Bu kadar kopamicaksa evlenmeseymis yani.
Yılbasinin nesi var anasina gitcek Allah askina bahane ariyo resmen.
Gitmeyin kesinlikle zaten virüs yasaklar artti herkes kendi evinde otursun. Corona olursam sana hakkimi helal etmem de resti cek.
Baş başa girsin yilbasina da karisiyla bi zahmet. Ayy cok sinirlendim.
O giderse de sen gitme otur evinde kafani dinle mutsuz oldugun sıkıldıgın bi yere sürekli seni neden sürüklüyo.. Tamam ailesidir tabiki gorusceksiniz de ust uste abartiyo artik...
Bayramlarda kesin kahvaltı şart aileyle. Ama benim ailem de var. Onlara günah degil mı. Bıdaha anneme gıdeyım gelmesin benle. Gıdeyım kalacağım 1gun ama

Ya cok sıkılıyorum. Rahat edemiyorum. Yaa mesela bugun gıttık ya gunduz. Ertesı gun aksam anca eve gıderız. Kalalım dıyor orda. Ev kalabalık. Ayrıca yaa ne konuscam o kadar onlarla. Bak bugun orda ısı vardı. Benı bıraktı. Saat 1 de gıttım ben önden. Sonra geldık. 3bucuga kadar oturduk. Ve eşime yetmiyor bu. Şimdi dıycem ama sen ailene bagımlısın dıycem.
Cnm yanlış anlama seni cok iyi anliyorum Babasının otoritesinden anasının memesinden ayrılamayalar böyle oluyor.

Esin bisey olmucağını nerden biliyo gözünde mikroskopla mi geziyo da görüyo kimde virüs var kimde yok..
Ayni benim kv nin laflari bizden bisey olmaz bulasmaz 😂😂 cunku virüs o hanedan ailelerine bulasmaz öyle bisey saniyolar galiba..
Vala haa. Bak yaşlı insanlar var evde. Ikısı de 90 a yakın yaa. Insan onları dusunur

Tabiki 2 tarafta ıstemıyorum
Bana kalsa bır yere gitmem. Ama esım bırsey olmaz evden cıkmıyor lar dıyor. Ki babaanne anneanne de orda suan
-Yüklü miras falan mı var ? Hepsi tek elden ölsün gitsin , temiz iş diye mi düşünüyor acaba ?

Cnm yanlış anlama seni cok iyi anliyorum Babasının otoritesinden anasının memesinden ayrılamayalar böyle oluyor.
Kesinlikle öyle. Instagramda serhat yabancının gönderı sı var atcam sımdı ona. Sen ıste böylesin dıycem. 35 ine geldın ama bagımlısın dıycem

Cocugum valla sen bu adamla evlenmeyi cok istiyordun , neden istiyordun anlamadim ben ?

Misafirlige gitmenin cezasi 3.150 tl , onu da gectim ilk yilbasiniz evli olarak kurun guzel bir sofra basbasa gecirin , bunu bile dusunmekten aciz adamla neden evlendin ki sen?
Sımdı konuscam ama. Gıt sen orda gır ben tek gırcem. 2 3gunde gelme bu evd dıycem

Söyle tabi gitme ağırlığını koy başta eşin biraz bozulur ama taviz verme zamanla alışır
Yaa aynı sehirde kalmak nedir. Sacmalık ki ev kalabalık. Ya basım agrıyo kac gundur. Bak agzımın tadı yok. Umurlarında degıl

Cocugum valla sen bu adamla evlenmeyi cok istiyordun , neden istiyordun anlamadim ben ?

Misafirlige gitmenin cezasi 3.150 tl , onu da gectim ilk yilbasiniz evli olarak kurun guzel bir sofra basbasa gecirin , bunu bile dusunmekten aciz adamla neden evlendin ki sen?
Dogru diyorsun misafirliklerde yasaklandi konu sahibi cnm en iyisi sen hasta rolu yap belki korkar eşin

Hadi gittiniz günü beraber gecirdiniz (corona olmasaydi yani) aksam yatiya kalmak nedir ayni sehirde bunu bana bi insanoglu açıklasın hayir yatip uyuyosun zaten nedir bu kadar yatma hevesi.
Lütfen tavrini koy lütfen. Bak bu kacinci konun belli ki esin baskı yapıyo. Püskürtceksin baska yolu yok. Esin hayatıni onlara ona endeksle istiyo ipin ucunu verirsen bitti geri alamazsin.
Kendini dusun biraz bazen bencillik iyidir bosver👍

Hadi gittiniz günü beraber gecirdiniz (corona olmasaydi yani) aksam yatiya kalmak nedir ayni sehirde bunu bana bi insanoglu açıklasın hayir yatip uyuyosun zaten nedir bu kadar yatma hevesi.
Lütfen tavrini koy lütfen. Bak bu kacinci konun belli ki esin baskı yapıyo. Püskürtceksin baska yolu yok. Esin hayatıni onlara ona endeksle istiyo ipin ucunu verirsen bitti geri alamazsin.
Kendini dusun biraz bazen bencillik iyidir bosver👍
Yok kesınlıkle gıtmıycem. Kendı gıtsın cıddıyım ya. Aılesı de cagırcak kesın. Aynı sehirde yatı cok sacma. Ki evleri kalabalık

Bence öksürün birkac gun halsizim falan diyin hastaymış gibi Corona oldunuz diye anasına götürmek istemez :KK70:
Ya 3 4gundur basım agrıyor. Degılsın dır dıyor. Ki yarından sonra hastaneye gıdecegım. Belkı korona kapcam. Insan dusunur az

Back
X