- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.013
- 498
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Bu Türk milletindeki misafirlik ve yatıya kalma hevesi ne olacak acaba? Pandemi bile engel olamıyor. Oturun evinizde bırakın allasen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamda gelemezler. Babaannesi yatalak. Ayrıca bızım evde o kadar insanın kalacağı yer yok. Tamamda gunduz fen gıdıp 1bucuk gun tabıkı sıkılırım normal degıl mıYine başladık. Arkadaşım sen hazırla yılbaşı yemeğini sizin ben eşinizin ailesini davet et. Takılmışsın o kardeşiyle oturacak oda da ben annesiyle sıkılcam.
Anliyorum ama anlatamıyorum. Eşime bı sure ailelere gitmeyelım dıycem#korona #yılbaşı #pandemi
Do you understand me?
Eşim şöyle dusunuyo. Bızde bırsey yok. Onlar zaten evden cıkmıyor. Bırsey olmaz dıyorAllah baska dert vermesin ne diyeyim.
Ben mecbur kaldigim icin annemle gorusmek durumunda kaliyoruz.
Mart ayindan beri kayinvalidemleri yuzyuze gormedim, sadece uzaktan (onlar 2. katta oturuyor, biz asagidan ihtiyaclarini sepetle yukari ceksinler diye goturuyoruz sadece) gorebildik.
Esim anne babasini o kadar seviyor ki, onlara birsey olacak diye odu kopuyor, anne-babasinin da kararlarina saygi duyuyor.
Esimin annesinin de babasinin da kronik rahatsizliklari ile beraber, bagisiklik sistemleri cok dusuk.
Yuksek risk altinda olduklari icin, sadece uzaktan gorebiliyoruz.
Bunu anlatma sebebim su, eger sevdiklerinizin olum ile burun buruna gelmesini istemiyorsaniz, yilbasini da mumkunse herkes kendi evinde, kendi cekirdek ailesi ile gecirsin.
Yoksa bu yasaklarda bir fayda etmez.
Bizim gibi kucuk cocuklari olan insanlar da, evde ne yapacaklarini sasirmis durumda, hala buhranlar geciriyor olacak.
Allah akil fikir versin milletimize...
Off öyle. Yaa bı de benım bagısıklıgım felaket dusuk. Yanı zor atlatırım. Ama eşime anlatamıyorumValla cok iyi fikir. Sen bence şöyle yap esine annenlere git de ben hastayim de gidince komple adresi sikayet et toplu aktiviteler yasak su an çünkü.
Topluca parayi ödesinler de görsünler.
Ciddiyim ben olsam yapardim valla dinsizin hakkindan imansiz gelir
İyi de sen yeni evli degil miydin? Ben 1 yillik evliyim ramazana bile yemege almadim gitmedim virüs var diye. Ne kendi anneme ne kv e.
1 yildir zaten virüs var bu kadar icli dişli olmaya gerek var mi. Bide bayram kalabaligin ortasi![]()
İşte çözüm olarak yasak baslamadın önce gıdıp kalmayı dusunuyor beyefendi. Tek gıtsın. Ben de evımde tek gırerım. Bı de daha 3 aylık evlıyız. Ayrıca yaa yaslı insanlara bırsey olur Allah korusun. Bızde bırsey yok kafasındalarŞaka gibi insanlarımız devlet özellikle altını çiziyor size bak maşallah![]()
Dıyo ki senın ailenle cok zaman gecırdı. Yılbasındada burda kalalım. Kı gecen hafta 3 saat gıttıkUzlasamiyosaniz isteyen istediği yerde kutlasin ne desem bilemedim. Kocaniza bol sevişmeli bı gece planı yaparsanız bence öyle ikna olabilir ehehe. Ben son bikac yildie hiç kutlayamiyorum böyle talihsizliklerden dolayı benim yerime de kutlayin
Aılesı evden cıkmıyor. Bırsey olmaz dıyor. Bana kalsa hıc gıtmem bır yere ama
Eşim işe gidiyor. İnsanlarla ıc ıce. Evlerinde 2 yaşlı ınsan var. Hadı onlara bulassa. Ben dıycem bı sure iki tarafada gitmeyelım. En azından azalan kadarEşin çıkıyor sen çıkıyorsun
Sizden onlara bulaşacak
Cumhurbaşkanı dahi ev oturması yapmayın yasak diyor
Buna rağmen ilk yılbaşısında ille de annem diyorsa güle güle
Eşim işe gidiyor. İnsanlarla ıc ıce. Evlerinde 2 yaşlı ınsan var. Hadı onlara bulassa. Ben dıycem bı sure iki tarafada gitmeyelım. En azından azalan kadar
Tabıkı hayırYılbaşında 3 gün yasak olacak 3 gün kalabilecek misiniz orada
Zaten söyledım ses etmedi. Sımdıden yerını yapıyor o. Tabıkı kafayı yerim ve cıkar gıderım evıme herhaldeYıl başı akşamı oraya giderseniz 2 gece kalmak zprunfa kalacaksınız çünkü ertesi gün 24 saat sokağa çıkma yasağı olacaktır. 2 gece başka yerde uyumak istemiyorum deyin. 2 gün evde onunla olmak istediğinizi de söyleyin. İçibizden konuşarak bir yere varamazsınız
Bızde bırsey yok. Ben korona degılım dıyor.Sizin orda virus yok sanirim?
Yani bundan daha iyi bahane mi olur? Bahaneyi de gectim vakalar almis basini gitmis.
Hadi oblar evden çıkmıyor onlar size bulastiramaz ya siz onlara bulastirirsaniz.