Yılbaşı

Biz bunu Mart'ta falan dedik size günaydın. Gidip kimsenin evinde zaman geçiriyoruz, annelerimize gidersek sosyal mesafeli ve balkonda oturuyorduk artık onlar da bitti. Ama sizin derdiniz hiç pandemi olmadı ki.
Sende eşinin ailesine karşı alerji var eşin de aksi gibi o evden göbek bağını kesmemiş. Kusura bakma ama bu evlilik çok uzun sürmeyecek bu şartlarda. İkiniz de çok hatalısınız.
Benim derdim hem pandemi hem de 2gun orada napacagım. Çatlarım artık. Ki eşimle konuscam.

Sen bence bırak bu adamı kalsın annesinde sürekli eve de gelmesin.

Ya da işten çıkar çıkmaz annesine gitsin sadece yatıya eve gelsin hergün
Başka türlü doyacak gibi değil
Öyle öyle. Dıycem zaten bu hafta hep evde. Gıtsın kalsın ya. Ben kendı anneme gıdıyorum sende gıt annene dıycem. Kalsın orda bu ne

Benim derdim hem pandemi hem de 2gun orada napacagım. Çatlarım artık. Ki eşimle konuscam.
Niye çatlıyorsun işte bunu anlamıyorum ilk günden beri aynı şey. Kadın önüne çay, tatlı getirmişti sen of 3 saat aynı odada oturduk kocam balkonda kardeşiyle duman tüttürdü diye dert edinmiştin. Bana göre evli insanların haftada bir ailesine gitmeleri de çok normal bu arada. Ee sen eşini de şimdi 2 haftada bir gitmeye ikna etmişsin demek ki o kadar da bağımlı değil adam ailesine? Eşim benden böyle bir şey istese çok kırılırım mesela. Ben senin eşinin de çok normal olduğunu düşünmüyorum zaten ama seninle ilgili eski konularını biliyor olmamdan dolayı yine seni haksız buluyorum yer yer. Evlenmeden önce kuzenlerine ve halana takıktın şimdi kv evine takıksın.

Tamamda 2 haftada bir gıdıyoruz. Onda anlastık. Kv yi takmıyorum. Ama bu sefer eşim yok bu az oldu yılbasındada kalalım orda dıyor.
Boşanın madem adamı eve bağlayamıyorsan. Yahu adam anneme gidelim dediğinde bekle hazırlanayım de giy en güzel geceliklerini sür en güzel kokularını yak mumlarını çağır adamı odaya bak bakalım gidiyor mu? Daha 3 aylık evlisin. Eğer buna rağmen gidelim diyorsa adamın gözünde hiç bir caziben yoktur yol yakınken bırak adamı git.

Ikimiz icin evde planlar yaptim birlikte gecirelim diyin guzel bir sofra romantik bir aksam olabilir sorunun onun yada sizin aileniz olmadigini yil basi ocon ozel birlikte biseyler yapmak istediginzi soyleyin hatta daha zaman var kucuk bir hediye yada süpriz hazırlayabilirsiniz ona da senin icin hazirlik yaptim diyin geri cevirmez herhalde bu durumda da

Siz istiyorsunuz ki size hep balık versinler. Ama artık böyle küçük gündelik problemleri kendi başınıza çözebilmelisiniz. Kendinize ömürlük yatırım yapmış olursunuz.

Niye çatlıyorsun işte bunu anlamıyorum ilk günden beri aynı şey. Kadın önüne çay, tatlı getirmişti sen of 3 saat aynı odada oturduk kocam balkonda kardeşiyle duman tüttürdü diye dert edinmiştin. Bana göre evli insanların haftada bir ailesine gitmeleri de çok normal bu arada. Ee sen eşini de şimdi 2 haftada bir gitmeye ikna etmişsin demek ki o kadar da bağımlı değil adam ailesine? Eşim benden böyle bir şey istese çok kırılırım mesela. Ben senin eşinin de çok normal olduğunu düşünmüyorum zaten ama seninle ilgili eski konularını biliyor olmamdan dolayı yine seni haksız buluyorum yer yer. Evlenmeden önce kuzenlerine ve halana takıktın şimdi kv evine takıksın.
Bir de hep farklı başlıklar altında aynı konu.. Biz bunaldık konu sahibi bınalmadı herşey için konu açmaktan.. Ben anlamıyorum hiç mi ak fikir yok . Hayatlarında hiçbirşeyi birilerine danışmadan yapamıyorlar mı ?

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?

Hangi gezegenden konu aciyorsunuz?

Bir de hep farklı başlıklar altında aynı konu.. Biz bunaldık konu sahibi bınalmadı herşey için konu açmaktan.. Ben anlamıyorum hiç mi ak fikir yok . Hayatlarında hiçbirşeyi birilerine danışmadan yapamıyorlar mı ?
Hepimizin hayatında binbir türlü dert var, her gün buraya konu açsak ohooo. Mesele de bu ya zaten. Herkesin, her evliliğin dinamiği farklıdır konu sahibi bunu anlamıyor. Bana göre her hafta ailelere gitmek çok normal bir başkasına göre çok fazla olabilir. Ama konu sahibi çok fazla gitme, nasıl başlarsan öyle gider diyenlere yaa evet haklısınız eşime dicem falan diye hemen gaza geliyor belli ki etkiliyor buradaki olumsuz yazılan şeyler onu. Çünkü öyle bir bilinçaltı zaten var babasının ailesinden çekmişler hep. Ona göre erkek ailesi tü kaka.

Bu arkadaşın derdi yok kendine dert arıyor arkadaşlar. Bence eşinin sürekli annesine gitme sebebi konu sahibinden sıkıldığı için. Yoksa 3 aylık evli adamın aklı başka şeylerde olmalı, konu sahibi sıkıcı monoton durağan demek ki.Ben bu arkadaşın sosyal hayatı o merak ediyorum. Şöyle oturup dertleşeceği bir arkadaşı yok bence. Sıkıldım Allah sıkıldım.

Bu arada sizin derdinizin asla pandemi olmadığını, tamamen kaynana olduğunu hepimiz biliyoruz. Yapmayın, şurda biz bizeyiz.

Bu arkadaşın derdi yok kendine dert arıyor arkadaşlar. Bence eşinin sürekli annesine gitme sebebi konu sahibinden sıkıldığı için. Yoksa 3 aylık evli adamın aklı başka şeylerde olmalı, konu sahibi sıkıcı monoton durağan demek ki.Ben bu arkadaşın sosyal hayatı o merak ediyorum. Şöyle oturup dertleşeceği bir arkadaşı yok bence. Sıkıldım Allah sıkıldım.

Peki eşin ? O da evden çıkmıyor mu ?
Cıkmaz mı. İnsanlarla ıc ıce tum gun.

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
Allah aşkınıza direkt konuşun lafı eveleyipe gevelemeden eşinizle direkt konuşun yoksa asla bitmez. Ancak şöyle de bi durum var , aynı şehirde yaşayan geleneksel aileler yılbaşına hep birlikte girmek isterler de zaten yakın oturuyomussunuz kalmak niye onu anlamadım

Allah aşkınıza direkt konuşun lafı eveleyipe gevelemeden eşinizle direkt konuşun yoksa asla bitmez. Ancak şöyle de bi durum var , aynı şehirde yaşayan geleneksel aileler yılbaşına hep birlikte girmek isterler de zaten yakın oturuyomussunuz kalmak niye onu anlamadım
Arabayla en fazla 20 dakika. Uzak degıl. Cunku pandemi dolayısıyla gidersek eve dönemeyecegız ondan kalalım dıyor. Ama 2 gun orda olacagız. Hem rahat edemem hem sıkılırım. Kalabalıklar ve babaanne anneanne falan 90 yasında. Her oda dolu. Hıc rahat edemem. Yılbası eziyet gıbı gelır bana. Gıtmek istemeyeceğim. Eşimin de dedıgı senin ailene cok gıdıyoruz dıyor. Kı gecen hafta 3.saat gıttık en fazla o da

Arabayla en fazla 20 dakika. Uzak degıl. Cunku pandemi dolayısıyla gidersek eve dönemeyecegız ondan kalalım dıyor. Ama 2 gun orda olacagız. Hem rahat edemem hem sıkılırım. Kalabalıklar ve babaanne anneanne falan 90 yasında. Her oda dolu. Hıc rahat edemem. Yılbası eziyet gıbı gelır bana. Gıtmek istemeyeceğim. Eşimin de dedıgı senin ailene cok gıdıyoruz dıyor. Kı gecen hafta 3.saat gıttık en fazla o da
Yaa zaten şöyle senin ailen benim ailem mevzuları o kadar itici ki. Ne yapsan kendi ailesine de yapmanı isteyecek. Sürekli bu tip hesaplara girmek çok rahatsız edici. Önce bu mevzuyu konuşup çözün sonra da eğer ailesini çok ozluyosa gidip bi süre orada kalsın

Back
X