Yılbaşı

Çıldıracağım ya bu her yorumun altına pandemi pandemi yazanlardan. Yazın millet akın akın plajlara inerken yoktu pandemi pandemi şimdi kış geldi eve kapandınız yeniden mi aklınıza geldi.
Evet. Yazinda vardi simdi de var. Hep aklimizdaydi da siz niye bu kadar hiddetlendiniz?

3 aylık evlilikte yılbaşını başbaşa geçirmek istemeyen eşi bi temiz sopayla döverdim inan... Bu adam bence seni sevmiyor :(
Hic paylaşımınız yok beraber bi film izleyin bi yemek yapın birşeyler paylaşın, yılbaşında da sevişin ayol daha çiçeğiniz burnunuzda ne annesi 🥳 adam ya manyak ya da sevmiyor başka alternatifi yok...

Yasaklar boşuna gelmedi ,lütfen esinizide ikna edin. Belki yılbaşı içinde yeni önlemler gelecek. Üç gündür çevremden çok fazla ölüm haberi alıyorum ki bu çok korkutucu. Bize bişey Olmaz diye diye bu hallere geldik

3 aylık evlilikte yılbaşını başbaşa geçirmek istemeyen eşi bi temiz sopayla döverdim inan... Bu adam bence seni sevmiyor :KK43:
Hic paylaşımınız yok beraber bi film izleyin bi yemek yapın birşeyler paylaşın, yılbaşında da sevişin ayol daha çiçeğiniz burnunuzda ne annesi 🥳 adam ya manyak ya da sevmiyor başka alternatifi yok...
Aılesıne asırı baglı ve onlarla olmak ıstıyor. Bırlıkte aslında zamanda gecırıyor uz ama ne bileyim ya.

Yasaklar boşuna gelmedi ,lütfen esinizide ikna edin. Belki yılbaşı içinde yeni önlemler gelecek. Üç gündür çevremden çok fazla ölüm haberi alıyorum ki bu çok korkutucu. Bize bişey Olmaz diye diye bu hallere geldik
Evet kesinlikle. Zaten ona söylıycem. Bı sure ailelere gitmeyelım. Vakalar baya arttı. Yaşlı ınsan hepsı yanı.

Çıldıracağım ya bu her yorumun altına pandemi pandemi yazanlardan. Yazın millet akın akın plajlara inerken yoktu pandemi pandemi şimdi kış geldi eve kapandınız yeniden mi aklınıza geldi.

ne yazalim pandemi yokmus gibi mi davranalim? sizin oneriniz ne? akil mi verelim kayinvalidene git veya annenlere git diye. gitmesin cunku pandemi var.

Yazariz...
Yazın da yaziyordum. Etrafimdakilere de soyluyordum. Ben ne plaja indim, ne gezdim. Tatil matil yapmadim.
Cildirabilirsiniz, daha da yazacagim.

ne yazalim pandemi yokmus gibi mi davranalim? sizin oneriniz ne? akil mi verelim kayinvalidene git veya annenlere git diye. gitmesin cunku pandemi var.
Bizim gıtmememız lazım. Karsıdakılerınde gelmeyin demesi lazım. Onlar misafir kabul etmiyor normalde. Sadece bize bırsey demiyorlar. Ama ben eşime tatlı dille söyliyecegım. Gitmeyelım en azından vakalar azalana kadar diycem. Zaten hep dıyorum da eşim bız nereye cıkıyoruz falan diyor. Dün vergi dairesi dedım, aşırı kalabalıktı. Yarından sonra hastahaneye gıdecegım. Yanı bı sekilde insanlarla ıc ıceyız . Tatlı dille ıkı tarafada söyleyeceğim.

burada pandemi pandemi diyenler emin olun yazin da diyordu.. genellemeyin. ayrica yazin dikkat edilmedigi icin artti simdi zaten..

Şimdi bu kaçıncı konun diyenler olabilir.
Eşim bugün diyor ki. Yılbaşında annesigilde kalalım diyor. Birlikte girelim falan. Sizinkilerle daha çok zaman geçiriyoruz diyor. Bugün oradaydık. 3 4 saat oturduk. Aynı şehirde arabayla 15 20 dk mesafedeyiz.Bende kendi evimizde girelim dedim.Şimdi kalsak gene kardeşiyle ayrı odaya geçecek. Ben sıkılacagım. Hem rahat edemiyorum. Ertesi gün de akşama dogru anca eve geçeriz. Acaba eşim orda kalsa o gün ben evde tek mi kalsam. Yoksa bende annemde mi kalayım. Ben başbaşa geçirmek istiyorum. Sizce ona ne demeliyim?
bu pandemi surecinde mısafırlılık. ve yılbası 😳

sızın için geçerli galıba cumku bız ihtiyaçlardan baska dısarda hıc bulunmadık...

Ailemi bir senedir görmüyorum . Sırf taşıyıcı olabilirim onlara bulastırabilirim diye , malum yaşlı ve hasta insanlar .... Siz hala ne yılbaşından bahsediyorsunuz? Bu seneyi sağlıklı atlattığınız için şükredin oturun evinizde . Kutlamasını pandeminin bittiği gün yaparsınız ....

Şahsen kendi anneme bile söyledim sakın toplanmayı düşünmeyn sizi şikayet ederim herkes kırsın dizini evinde otursun soranada beni anlat dedim...umarsızca ,rahatça 10 dk bile herşeyi mahfetmeye yeter...yakalarsam sizide şikâyet ederim
Vala eşime söylıycem. Şimdi yılbası yaklassın. 3 4gün evde olacak. Öyle bir plan yapma dıycem. Ayrıca kac kez dedım misafirlik yasak diye. Yarın dıycem ama ailelere bı sure gitmeyelım dıye

sızın o dusunmedıgınız pandemi de oglum dişarıyla baglatısını kestı neden duyarsız insanlar yuzunden. oynaması gerekırken oynamıyor. benım arkadasım pandemi basından berı cocugunu gorumıyor neden duyarsız insanlar yuzunden

Ailemi bir senedir görmüyorum . Sırf taşıyıcı olabilirim onlara bulastırabilirim diye , malum yaşlı ve hasta insanlar .... Siz hala ne yılbaşından bahsediyorsunuz? Bu seneyi sağlıklı atlattığınız için şükredin oturun evinizde . Kutlamasını pandeminin bittiği gün yaparsınız ....
Gelde bunu anlat. Eşimin bugun evde oldugunu duyan kv arayıp çagırmayı dusunuyor bız gıtmesekte. Evlerinde kendı kvlerı var. Ikısı de 90 yasında. Kendilerinin de yası var. Hadı onlar evden cıkmıyor. Ama bız ılla cıkıyoruz ki eşim hep insanlarla ıc ıce

Valaa bende bitmesini ıstıyorum. Pandemi yuzunden ısıme gidemiyorum. Ayrıca hep dıyorum şu toplananlara falan yazsınlar 30bın dıye. Ama ben gıtmek ıstemesemde eşim sürüklüyo

Back
X