yılbaşı..

BENIMSENSIZMURADIMYOK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
25
0
36
Diğer
yılbaşında hangi tarafla olacaksınız.
eğer ailelerle kutlanacaksa eşinizin ailesiylemi kendi ailenizle birliktemi olacaksınız..

1,5 ay var daha,biraz erken bi soru oldu ama :)

Son düzenleme:
yılbasında nıye aılelerle olacakmısımıkı. colugum yok cocugum yok bu zamanları bırlıkte gecırecegız bız. Benım fıkrım coluk cocuk olunca herkesınde gonlu olması sartıyla bır yerde toplanıp kutlamak. oyle ayrı gayrıda degıl yanı

ne eşimle benim için,ne ailem için, ne de eşimin ailesi için yılbaşı hiç özel bir gün değil
her günkü gibi yatıp uyuruz:82:
ama olsaydı başbaşa olurduk heralde ayrım olmazdı hem

bizde de yılbaşı kutlanmaz.
normal bir gün işte.

Arkadaş kulayacakmısınız dememiş, kutlamayı hangi tarafta yapacaksınız diye sormuş. Sizin ki bir cevap değil konu için.

Biz arkadaşlarımızla kutluyoruz. Zaten ailelerle aynı şehirde değiliz. Olsaydık yılbaşını başbaşa ya da arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ederdim yine de.:89:

ailelerden ayrı şehirlerdeyiz
başbaşa yada arkadaş grubumuzla program yaparız
ailelerle aynı şehirde olsaydıkta bu durum değişmezdi.
belki birlikte yemeği yemek yada bişeyler içmekten daha fazla vakit geçirmezdik.
genciz neticede ve bu günlerimizi iyi değerlendirmek istiyoruz.

bizde en şaşalısından kutlanır bu sene eşimle yalnız olacağız... bebişimizi teyzoşu istiyor yılbaşında.muhtemelen ya kafa dengi arkadaşlarımızla yada dışarıda olacağız...

Son düzenleme:
eşimin ailesi başka bir şehirde yaşıyor zaten yılbasını da önemsemiyorlar.
benim planım ailemle yemek yedikten sonra 10 gibi kendi evimize gecip orda arkadaslarımızla eglenceye devam etmek ama yemek kısmını da belki kendi evimizde yaparız arkadaslarımızla tam karar veremedim

yılbaşı kutlaması
çocukluğumdan beri gereksiz ve komik gelir...
iki tarafada uzak olduğumuz için başbaşa olacağız sıradan bir gece işte
bu geceyi özel kılan hiç bi sebep göremiyorum

başbaşa oluruz ama taraf ile olacak olsaydı. biz her zaman iki tarafıda bizim evde buluşturma taraftrıyızdır.

daha genc insanlarınız ne ailesi arkadaslarla yada eltimleri alırız
hep berebar kutlarız yaslılarla ne yapcaz onlar izlesin tvsını
cıtlasın cekirdegini dimi ama

biz evimizde oluruz büyük ihtimal.diğer gecelerden farkı olmaz daha doğrusu.
eğer çok ortada kalacağını hissediyorsan kendi evine iki tarafı da davet edebilirsin.böylece sorun olmaz

eğer eşim beni kızımı o gece kayınvaldemde bırakmaya ikna edebilirse ozaman arkadaşlarlan dışarda oluruz onun harcinde evde oluruz belki misafirlerimiz olur daha çoook var ozamana kadar bakalım

sıradan bır gun iste.gıderek batılasıyoruz.yabancılar bızım ramazan ı kurbanı yada ne bıleyım cumhurıyet bayramını kutluyorlar mı,tabıkı hayırrr...kutlayana bısey dıyemem ama bana çok sacma gelıyor.aslında ınsanlar uzulmelı bır yıl daha yaslandım dıye...avrupada buyumus bırı olarakher adetlerını bılıyorum. yılbası bızım adedımız degıl kı,dolayısıyla da kutlamam,ama kutlayana da saygım var...naçizane fıkrımı soylıyeyım dedım

Yılbaşı gecesi bizim için özel bir gecedir,çocuklarımla beraber arkadaşlarla toplanır kalabalık bir ortamda tam gaz eğleniriz..
evde veya dışarda farketmez.

yakın arkadaşlarla dışarda olmayı tercih ederim ben mesela boğazda dizsek arabaları döksek mezeyi kuruyemişi k.pederimle çok iyidir aram o gelsin birde arkadaşlarımız olsun ucundan accık mangal sucuk bira şarap boğaz soorada eve gelip kahve içsek ptt yapsak arkadaşlarla tabi
mekanan para vermek çok saçma geliyor zaten senin gibi dusunen 10 larca insanla ordasın bi ayrıcalık yokki toplama kampı gibi

iyide söyledikleriniz bizim dini bayramımız iş ona kalırsa bizde paskalya sükran gunu falan kutlayalım demi ama yılbaşı dunyada olan ve hiç bir dine insana has olan bir şey değil... sadece insanlar yeni bir yıla giriyor ve sevinmeli bi yılı daha yasadım diye.... noel ile yılbasını karıştırıyorsunuz gibi geliyor ki isada kuranda geçen bi peygamberdir...neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…