yılbaşı..

sıradan bır gun iste.gıderek batılasıyoruz.yabancılar bızım ramazan ı kurbanı yada ne bıleyım cumhurıyet bayramını kutluyorlar mı,tabıkı hayırrr...kutlayana bısey dıyemem ama bana çok sacma gelıyor.aslında ınsanlar uzulmelı bır yıl daha yaslandım dıye...avrupada buyumus bırı olarakher adetlerını bılıyorum. yılbası bızım adedımız degıl kı,dolayısıyla da kutlamam,ama kutlayana da saygım var...naçizane fıkrımı soylıyeyım dedım

Kimse noel kutladığını söylemiyor ki. Herkes yeni bir yıla girmeyi kutluyor. Siz bakış açısını yanlış yere çevirmişsiniz. :72:

biz de tam bir program yapmadık daha belli değil ama eşim ve kızımla girerim herhalde yeni yıla alırım kırmızı şarabımı çekirdeğimi çıtlar çıtlar girerim yeni yılıma :))

eylull hanım burası dusuncelerı soyleme platformu.bu benım bakıs acım.nasılkı ben kutlayanları elestırmıyorum fıkrımı belırtıyorum,sızde bana saygı duymak zorundasınız...amacım konuyu farklı yere cekıp tartısma cıkarmak degıl....

ay geçen sene başbaşa yılbaşı kutlayalım dedik kayınvalidem haftalarca burnumuzdan getirdi yılbaşımızı neden onlarla olmadık diye.. yav evde çekirdek çitleyip tanımadığım akrabalarınızın dedkodularını dinleyip üstelik bol sigara dumanlı ve yaramaz bi ton çocukla yılbaşını geçirmek istemiyoruz biz daha yeni evliydik ne anlayışsız tipler:D

ama bu senede inat ettim onlara gitmek istemiyorum kös kös oturup kaynanacığıma hizmet edicem yoksa. kadın kendi çayını doldurmayı bırak kızım bir çay verirmisin bile demiyo böle çayının bittiğinde bekliyo ööle gidip hemen doldurmamızı :) o bakımdaaaan istediği kadar üzülsün gider bir yeni yılllaaaar der öperiz 2 dakka oturur kalkarız :P

insanlar 1 yıl daha yaşlandım diye niye üzülsün ki :S her yaşın her yeni günün ayrı bir güzelliği vardır ve en önemlisi her yeni gün yeni umutlar doğurur yeni mutluluklara hep gebedir... bakış açısı tabi farklıdır işi bu şekilde düşünmek bu şekilde kutlamak ve yeni bir yılı yeni umutlarla temiz dualarla açmanın nesi kütü olabilir veya neresi batılılaşma olabilirki...

inşallah 2010 hepimiz için sağlık huzur ve paralı olur. Allah vatanımıza milletimize askerimize çocuklarımıza kardeşlerimize anne babalarımıza herkese mutluluklar getirsin güzel günler yaşatsın....

eylull hanım burası dusuncelerı soyleme platformu.bu benım bakıs acım.nasılkı ben kutlayanları elestırmıyorum fıkrımı belırtıyorum,sızde bana saygı duymak zorundasınız...amacım konuyu farklı yere cekıp tartısma cıkarmak degıl....

Hanfendi konunun cevabını vermediğinize göre tartışma çıkarmak istemiyorum diyemezsiniz.
Tabiki konu ile ilgili herkes fikrini söyleyecek, kaldı ki ben niye böyle düşünüyorsunuz demedim. Banane düşüncenizden.
Arkadaş sormuş "Yılbaşını kimle kutlayacaksınız?". Dememiş ki "Yılbaşını kutlayacakmısınız?". Bu durumda sizin cevabınız anlamlı olmuyor.

ailelere yakın değiliz
yakın olduğumuz yıllarda da kendi evimizde eşim,kızım,ben başbaşa geçirirdik
ben özel günleri sadece üç kişilik ailemizle kutlamayı severim
başka kimseyi istemem

Son düzenleme:
Back
X