Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

öğle:
2 ince dilim ekmek, 3 yk sebze, 1 köfte büyüklüğünde et

ara:
3 hurma

akşam:
fırında balık (nurnurzinha ile pişti olmuşuz :D ) (ölçemedim valla ama 10-12 hamsi yemişimdir :S )
2 ince dilim ekmek

ya abim geliyo yarın hep beraber ablamlara gidicez abime ıspanaklı pasta yapmak istiyorum 10 Kasım doğum günüydü onun umarım arada kaçırmam çok, 49'dan daha aşağısını da görmek istiyorum bir an önce halbuki... yani 49'u 2 yıl önce gördüm ve görmemle tekrar kilo almam bir oldu tadını çıkaramadım valla offf bi 48 olsam ...
bu arada fghthng spor işini naaptın? karar verdin mi?

ya abim geliyo yarın hep beraber ablamlara gidicez abime ıspanaklı pasta yapmak istiyorum 10 Kasım doğum günüydü onun umarım arada kaçırmam çok, 49'dan daha aşağısını da görmek istiyorum bir an önce halbuki... yani 49'u 2 yıl önce gördüm ve görmemle tekrar kilo almam bir oldu tadını çıkaramadım valla offf bi 48 olsam ...

bugün 40 dk yürüdüm canım

bu arada bugün çok büyük konustum nazar degdi bana PİŞMANIM ÇOOK PİŞMANIM

gecenin bu saatiinde kan sekerim düştü nerdeyse bayılacaktım kızlaar annemde zorla çikolataları yedirdi üstüne birde 1 kaşık bal yedimm off kiloma etki etmez umarım bir daha uğrasmak istemiyorum yaa :(

bugün 40 dk yürüdüm canım

bu arada bugün çok büyük konustum nazar degdi bana PİŞMANIM ÇOOK PİŞMANIM

gecenin bu saatiinde kan sekerim düştü nerdeyse bayılacaktım kızlaar annemde zorla çikolataları yedirdi üstüne birde 1 kaşık bal yedimm off kiloma etki etmez umarım bir daha uğrasmak istemiyorum yaa :(

geçmiş olsun yaaa dikkat et kendine neden bayılacak gibi oldun? bak aç kalma sakın birkaç kilo gidecek diye sağlığından olma. geç olsun da güç olmasın yani..önemli olan sensin canım.
bak ne güzel sporunu da yapmışsın. sevindim

geçmiş olsun yaaa dikkat et kendine neden bayılacak gibi oldun? bak aç kalma sakın birkaç kilo gidecek diye sağlığından olma. geç olsun da güç olmasın yani..önemli olan sensin canım.
bak ne güzel sporunu da yapmışsın. sevindim

canım ben normalde çikolataya çok düşkünüm 15 gündür yemedim ee haliyle can bu istiyor birden patlak verdi demek ki :( birde bugün acelem var diye saglıklı beslenemedim pek bununda etkisi var neyse olan oldu telafi edecegim artık bugünü yasanmamıs sayıyorum :)

3 aktif üye var neden kimse birşey yazmıyor okuyupta yazmayan varsa lütfen yazsın hep beraber birbirimize destek olalım yoksa nasıl ulasıcaz amaclarımızaa :(

selam kızlar bugünkü menum

sabah
1 dil.ekmek
1 kk peynir
1 yumurta

ögle
8 y.k kısır
4 yk yogurt

bugünkü menumden sabah 1 dil.ekmek ve zeytin
öglende ekmek yada corbayı cıkardım dün yaptıgım kacamagı dengelemek adına :)

selam kızlar ben mutsuzum bugün siz nasılsınız :(

bugün akşam yemegimi yiyemedim eve gec geldiğim için yemek yerine meyveyle gecistirecegim bugünü gelelim moralimin bozuk olma sebebine

dün kaçamak yaptım hatta sabahta aynı kiloya düşmeyi planlıyordum bir etki etmiycegini düşündüm 2-3 gün öncesine kadar tok karna 57.5 tum aksam yemegi yemememe ragmen tartıldım 58.2 olmusum bu nasıl birşeydir biri bana acıklasınn :(((

Bu kadar kafaya takma.İnsan kafaya takınca gerçekten veremiyor.Tuvalet sorunun vardır reglin yaklaşıyordur falan filan

selam kızlar ee ne yediniz ne içtiniz bugün ??

benim menum

sabah
1 kk peynir
2 dil.kepek ekmegi
1 yumurta

ögle

8 y.k patlıcan yemegi
1 dilim ekmek
yogurt

aksam
1 grisini
8 yk sebze yemegi
4 kasık yogurt

ara
nesgafe ve meyve var :))

selam kızlarr pilatese basladımm günde 1 saat :)

menum

sabah
1 dil ekmek
1 kase corba
1 zeytin

ogle

8 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek

aksam
1 kase nesfit

Back
X