Yılbaşına kadar istikrarlı bir şekilde kilo verme günlüğüm :)

Selam kızlar 3-5 gündür gırmıyordum nete. Kafam karışık regl yakın derken bıraz kacamaklarım ve duzensız beslenmelerım oldu. Uzaklaştık dıyet mevzuundan. Neyse kı bugün regl oldum rahatım artık. Yıne devam dıyete offf bır de spor yapsam şu kalçam toparlansa o gücü ıradeyı bı bulsam kendım de offf offff

benim o sıkıntıların nedeni de belli oldu. ben de dün regl oldum :D spor diye düşünme arada çık gez yürü gel o bile yeter ethos

canım 7 kilo dedigin nedirki burdaki 60 kilo verenleri bir düşün onlar nasıl motivasyonlarını kaybetmediler hergun bıraz daha gidiyor işte sık dişini başarıcaksın o 7 kilo fazlalık yılbasında seninlee olmayacak bunu düşün :)

:) çok haklısın, ben pek bunalmıştım dün de ondan önceki gün de. meğer benim sıkıntı regldenmiş :D bugün belki spor yapmayabilirim benim ilk 1-2 gün sancılı geçer dışarda pek üşümek istemiyorum. ama bu arada daha zayıf olduğum zamanlardaki kıyafetlerimi şöyle bi eşelicem, alışveriş sitelerini gezicem, zayıflama öykülerine bakıcam biraz. dediğin gibi, yılbaşına daha zayıf girmek istiyorum ben de. bugün tartıldım yine 50! reglim bitince tartılıcam sinir oluyorum yoksa! şu 48'i görsem ilk aşamada... 6-7 sene oldu o kiloyu görmeyeli... 48 olunca da ebru şallıyla pilates yapıcam. sıkılaşa sıkılaşa gitsin ondan sonrası.
kızlar abim gelecek yurtdışından birkaç gün içinde. verdiğim 3 kiloyu farkeder mi sizce? boy çok kısa olunca belki farkeder diyorum ama... :)

bi de menüm:
kahvaltı:
2 ince dilim ekmek, 2 zeytin, 1 kk peynir, domates, çay

bu arada menüm öğleni biraz fazla kaçırdım

sabah
2 dl.ekmek
1 yumurta

ögle
1 kase corba
6 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
3-4 catal salata

ben başlık sahibine yabancı sayılmam pek ama , yine de diğer gelecek arkadaşlar için paylaşayım:

1 eylül 2012 gününden beri sağlıklı besleniyorum, yediklerime dikkat ediyorum,
o günden bu yana 5,7 kilo vermişim,
61,2 kilo ile başladığım maratona 55.5 ile devam etmekteyim,
hedef 49-50 : )
boyum 1.57, öperim :)))

herkese kolay gelsin bende oldum olası kilolarımdan kurtulamadım 1.60 boyundayım 76 kiloyum yılbaşına kadar 10 kilocuk versem yeter..
bende diyete başladım 6 dan sonra birşey yememek en mükemel etkiyi veriyor.bu arada günlük 1 saat yürüyüşde istediğiniz hedefe ulaşmayı hızlandırıyor tabiiiii istikrarlı olursak..

kahvaltı:
2 ince dilim ekmek, 2 zeytin, 1 kk peynir, domates, çay

ara
1 mandalina

öğle:
6 yk makarna, 3 yk yoğurt

ara:
1/3 nar

akşam:
1 kepçe çorba, 5 adet sarma, 3 yk yoğurt

herkese kolay gelsin bende oldum olası kilolarımdan kurtulamadım 1.60 boyundayım 76 kiloyum yılbaşına kadar 10 kilocuk versem yeter..
bende diyete başladım 6 dan sonra birşey yememek en mükemel etkiyi veriyor.bu arada günlük 1 saat yürüyüşde istediğiniz hedefe ulaşmayı hızlandırıyor tabiiiii istikrarlı olursak..
aramıza hoşgeldin o halde :)

kızlar bende aranıza katılmak istiyorum sevgilim askerde şubatta teskere alıyo ama ben bi gram bile veremiyorum eskiden çok iyi azimliydim ama yok artık veremiyorum kilo falan :(

kızlarr bende aranıza katılsam ne dersiniz :).. Aslında ben yaklasık 1.5 2 aydır ugrasıyorum
su an 66.4 kiloyum boyum 1.72 hedefim 60 ın altına düsmek 59 da olur 57de :))
Fakat benim söyle sıkıntım var ac kalmadan kilo veremiyorum :(( yani burda yazdıklarınızı yersem kilo veremem..
Mesela bir güne kahvaltısız baslıyorum öglen bir dilim ekmekle bir kase corba.. aksam eve geldigimde 2-3 kasık yemek bu kadarcık.. haziranda düğünüm var ilk defa kilo vermek icin cok hırslıyım 6 - 7 kilo verip kilomu korursam tamamdır.. ben hergün gelir yazarım olmaz mı :)

günaydıın kızlaar :) bugün güne harika bir kahvaltıyla basladım bu yüzden kendimi çok enerjik hissediyorum

sabah
1 dil.ekmek
1 yumurta
kk kadar krem peynir
3 zeytin

aradada 1 mandalina yemeyi düşünüyorum ayrıca sabah kalkınca kuru kayısı yedim 1 tane tavsiye ediyorum bagırsakları cok calıstırıyor :))

heyy kimsecikler yok yine herneyse ben menulerimi yazıp kacıyım

öglen

1 kase k fileks

ara

yarım mandalina 1 ceviz

aksam

1 kase çabuk corba
3 kk kadar et
ve cok az domates

off nerdesinizz bu topiği böyle gördükçe bendede enerji falan kalmıyor neyse herseye ragmen bugün benim diyetimin 15.günü ve sadece 1 kaçamagım var simdiye kadar umarım bidahada olmaz

sabah

1 kase k fileks

ögle

8 y.k sebze yemegi
1 dil.ekmek
4 y.k yogurt

şimdide 1 dilim şekersiz nesgafe içiyorum bu arada bugün benim diyetimin 15. günü ve sadece 1 kez kaçamak yaptım umarım bidahada yapmam :)

dün giremedim. bu arada bugün tartı 49'u gösterdi!!! daha doğrusu tartı analog. 49-49.5 arası ama 49'a yakın. ohhh bee meğersem vücudum su toplamış.
hemmenn görgüsüz misali çizelgemi değiştireyim. dün yürüyüşe çıktım. bugün çıkmadım, birazdan annemle pazara gidicez, YÜRÜYEREK! ;)

sabah:
2 ince dilim ekmek, çay, 1 kk peynir, domates

ara:
1 orta boy meyve.

hmmm yılbaşına kadar zayıflama fikri pek bir çekici duruyor :1: Acaba ben kaç kiloyum en son 68 dim boyumda 161 62 falan.Dikkat ediyorum biraz işte.Ama birkaç gündür diete başladım ben de.Ama fırında patates yemesem süper olacak.

valla patatesi fırında yiyosan kızartmadan iyidir. ama ne kadar yediğine de bağlı tabii :)) buraya yazıp kaçan çok, kaçmayacaksan şimdiden hoşgeldin diyorum canım.

Ya içine yağ katıyorum ben :( Ben yazıp kaçanlardan olmam her gün girerdim kk ya ama bi problem var artık kk ya telefondan giremiyorum.Eşimin telefonundan deniyorum ondan da olmuyor sorun nedir anlamadım.

hadi yaa. en azından haşlama yapsan? ya da fırın tepsisine yağlı kağıt koyup fırına versen senin için çok daha güzel olur bence. internet sorununa üzüldüm canım, hallolur herhalde bi şekilde. sık giremesende arada gir, burdan motive ederiz birbirimizi

10 15gündür telefondan giremiyordum ama ıssrarla her gün denedim.Bugün başarılı oldum he he.Balık ve salata yiyeceğim ama eşim hala işten gelmedi ya.Böyle geç yersem zor kilo veririm.

selamm kızlarr aksamda cok acelem vardı o yuzden bir kaseden az fazla nesgafe ve 1 kuru kayısı yedim saat 17.00 gibi şimdide meyve atıştıracagım ve bugünü bitirecegimm :))

Back
X