• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yılbaşına tek başına girmek ama baya baya tek...

Merhaba kısaca özetlerine bilen bilir 1ay önce boşandım.ailemden başka bir şehirden ve bu şehirde o kadar yalnızım ki.onca sorun aradindan bu aksamki sorunum bu gece için çok çok çok sevdiğim bir sanatçı şehrime geliyor.ve ben sırf YANLİZ gitmiş olmamak adına zaten pek arkadaşım yok onlara söyledim olmadı gelmediler.olayın yılbaşına yanlız girecegim kisminada uzulsemde asıl üzüldügüm yıllardır dinlemek istediğim sanatçı ayağıma gelmiş ben orada tek başıma rezil mi olurum ne bileyim bi sürü abuk sabuk düşünceden dolayi gidemiyorum.insan tek başına oraya gidip bu sanatciyi dinleyip, gece saat 12yi gösterdiğini herkes sevdiğine sarilginda ben onlara bakayım yada önüme bakayım bunu yapmam çokmu zor bu beni iyice sararmış ne olur yorumlarınızı ihtiyacım var.
Tek başına sinemaya gitmez misiniz hiç :KK14: böyle düşün . kalk git diyecem de vakit geçti sanırım
Hiç bir şeyi erteleme bugün varız yarın belki yokuz

Yılbaşına bu kadar anlam yuklemeyin belki şimdi yalnizsiniz ama inşallah 2017 de mutlu ve yalnız olmadiginiz bir hayat bekliyordur sizi.bugun neyse de genel olarak yalnız olmanız üzücü dediğim gibi inşallah bundan sonra güzel bir hayatınız olur

Merhaba kısaca özetlerine bilen bilir 1ay önce boşandım.ailemden başka bir şehirden ve bu şehirde o kadar yalnızım ki.onca sorun aradindan bu aksamki sorunum bu gece için çok çok çok sevdiğim bir sanatçı şehrime geliyor.ve ben sırf YANLİZ gitmiş olmamak adına zaten pek arkadaşım yok onlara söyledim olmadı gelmediler.olayın yılbaşına yanlız girecegim kisminada uzulsemde asıl üzüldügüm yıllardır dinlemek istediğim sanatçı ayağıma gelmiş ben orada tek başıma rezil mi olurum ne bileyim bi sürü abuk sabuk düşünceden dolayi gidemiyorum.insan tek başına oraya gidip bu sanatciyi dinleyip, gece saat 12yi gösterdiğini herkes sevdiğine sarilginda ben onlara bakayım yada önüme bakayım bunu yapmam çokmu zor bu beni iyice sararmış ne olur yorumlarınızı ihtiyacım var.

sevgili konu sahibi,

yeni yila esim, iki cocugum ve annemle girdim. her iki cocugum da uyumuslardi. annem ipadinde dizi izliyerek, esim mail bakarak, ben de onca ozendigim masanin dunya kadar bulasigini yikamakla gecirdim butun gecemi.

yani, olmuyor. bazen olmuyor :)
bozmayin moralinizi.

Tek olmayı önemsemeyin... Ben en son kişisel gelişim zirvesine gittim mesela, çok sevdiğim bir konuşmacı geliyordu. Çok şükür dünya gözüyle gördüm falan işin bu kısmı bir kenara, kardeşimle gittim. :D Ama pişman oldum keşke tek gitseydim dedim, bir dahakine tek gideceğim. Sabahın köründe kalktık, üşüdük kardeşimle, gittik bekledik falan bi de kardeşim sürekli birşeyler yemek içmek istedi aralarda, bi ara uyukladı falan Allahım biletini almamış olsaydım onunla gitmezdim. Zor oldu :)

yıllar önce sinemada en sevdiğim filme yalnız giden biri olarak seni anlamıyorum. öyle zevkli izlemiştim ki.

Sevgili arkadaşlarım konunun üzeriden epey gecti ama paylaşmak istedim.Gittim mm kapıda yer varmı dedim kaç kişisiniz dedi yanlizim dedim ve beni o kadar kalabalığın olduğu bi mekanda sahnenin önüne bi masa daha koyup ne kadar sanslisiniz diyerek oraya oturması söyledi.ve rüya gibi bir geceydi okadar yakındık ki sadece izledim izledim izledim:KK200: etrafıma pek bakmadım kim var ne var umrumda olmadı sadece sahnedeki hayranı olduğum sanatçı ve ben vardım sanki...fazlaca abuk şey düşünmüşūm oraya gitmeden önce kendinden emin suratımda bi gülümseme ile yeni yıla tek başıma ama huzurla girdim..hayatım boyunca bu geceyi unutmuycam ve bazen Göz goze geldiğim insanların tuhaf şaşkın bakışlarını ama iyiki gitmisim..güçlü bir kişilik olmalıyım o gece bir dönüm oldu sanırım hayatımda. Tek başıma başka neler yapabilirim die simdiden dusunmeye başladım:halay::halay:

Back
X