Yılbaşında yalnız

Ben varım.
Çokta güzel girdim bir de köpeğim var en çok o haketti 2021'de tüm kahrımı çekti bir kere bile of demedi.
Birbirini sevmeyip sırf o gün için bir arada olan insanlarla yanyana olacağıma böylesi daha güzel.

Ben varım kociş işte kızım leptopla vakit geçiriyor oğluşum 4 yaşında uyuyor paşam konuşma problemi var haftaya ameliyat olacak heniz etinden kafamda deli sorular paşam otizm mi acaba diye araştırıyorum psikoloğa getireceğim oğluşumu

Ben varim
İnstosta arkadaslarimin ailelriyle bebisleriyle mutlu sofralarini izliyorum
Napalim insallah son yalniz yilimiz olur
O da bir şey mi ben sevdiğim kişinin benle birden bire iletişimi kesip izmirde arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği yerdeki eğlencesini izliyorum

Esim is seyahatinde, bebegim simdi uyudu.

Yeni yila nasil girersen tum yil oyle gecermis diyorlar acaba uyusam mi, sicak bir fincan kahve mi icsem yoksa para mi saysam diye dusunmuyor degilim.
Ben hep kutlayarak girdim bir faydası olmadı bir de pijamalarımla yatarak girmeyi deniyorum bu yıl bakalım ne olacak belki ters teper asdfg

Ben de evlenecek gibi değilim zaten alıcam bi köpüş ömrümü onunla bir de anacığımla geçirecem en azından değer biliyor o masumlar diğer insanlar gibi yiyip içip gitmiyorlar hatta yetenekleri olsa ortalığı da temizleyecekler asdf

Yalnız girdim diye üzülmek yerine nefes alabiliyorum, yeni yıla hayatta ve sağlıklı olarak giriyorum demeyi düşünün. Yeni yıla hastane köşelerinde giren hastalar var, evladını, annesini , babasını kaybetmiş insanlar var...

Çocuklar çoktaaan uyudu,covid karantinasında olduğumuzdan eşimle ayrı ayrı yerlerde oturarak girdik.
Amaan girdik de ne oldu sanki,ne değişti

Sağlık olsun,daha nice uzun ve kalabalık yıllarınız olsun.

Valla sağlık olsun, ötesi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…