- 4 Aralık 2021
- 541
- 1.020
- 63
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
İnstaya girmeye korkuyorum ben artık hikayeleri havada kaparım diyeBen varim
İnstosta arkadaslarimin ailelriyle bebisleriyle mutlu sofralarini izliyorum
Napalim insallah son yalniz yilimiz olur
Kocam çalışıyor önümde çayım karşımda TV açık elimde TLfn yeni yıla girdimYoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Hahaa herkes mutlu şekerimİnstaya girmeye korkuyorum ben artık hikayeleri havada kaparım diyeherkes mi mutlu bee
O da bir şey mi ben sevdiğim kişinin benle birden bire iletişimi kesip izmirde arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği yerdeki eğlencesini izliyorumBen varim
İnstosta arkadaslarimin ailelriyle bebisleriyle mutlu sofralarini izliyorum
Napalim insallah son yalniz yilimiz olur
Ayrıldınız mı yaniO da bir şey mi ben sevdiğim kişinin benle birden bire iletişimi kesip izmirde arkadaşlarıyla eğlenmeye gittiği yerdeki eğlencesini izliyorum
Bir haftadır ortadan kaybolduAyrıldınız mı yani
Olmaz mı hiç. Hemde her yılYoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Kendi kendine ayrılmış o zaman, sallaa gitsin sende düşünmene değmezBir haftadır ortadan kayboldu
Ohoooo çokkYoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Ben hep kutlayarak girdim bir faydası olmadı bir de pijamalarımla yatarak girmeyi deniyorum bu yıl bakalım ne olacakEsim is seyahatinde, bebegim simdi uyudu.
Yeni yila nasil girersen tum yil oyle gecermis diyorlar acaba uyusam mi, sicak bir fincan kahve mi icsem yoksa para mi saysam diye dusunmuyor degilim.
Ben de evlenecek gibi değilim zaten alıcam bi köpüş ömrümü onunla bir de anacığımla geçirecem en azından değer biliyor o masumlar diğer insanlar gibi yiyip içip gitmiyorlarBen varım.
Çokta güzel girdim bir de köpeğim var en çok o haketti 2021'de tüm kahrımı çekti bir kere bile of demedi.
Birbirini sevmeyip sırf o gün için bir arada olan insanlarla yanyana olacağıma böylesi daha güzel.
Hahahah bende öyle belki bunda vardır bir hayırBen hep kutlayarak girdim bir faydası olmadı bir de pijamalarımla yatarak girmeyi deniyorum bu yıl bakalım ne olacakbelki ters teper asdfg
Babam gibiler ahh ahh.... Anacığıma az çektirmedi insanı evlilikten soğutuyorlarKimsen yokken yeni yıla yalnız girmek kolay, eşin varken yalnızlığı sorma lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?