- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Yalnızlar grubu kuralım bari de bi işe yarasın yalnızlığımızO da bişey mi? Ben yeni yıla, özel günlere, doğum günüme hep yalnız giriyorum..ruhen kendimi çok yalnız hissediyorum.. gönlümce bir dostum yok, ailem herkes kendi derdinde.. Sevdiğim var ama ha var ha yok.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Hahaha vallahi süper fikirYalnızlar grubu kuralım bari de bi işe yarasın yalnızlığımız
Zaten sosyal medyadan çıkın böyle günlerde daha da yalnız hissedersinizHahaha vallahi süper fikir
Burcunuz nedirO da bişey mi? Ben yeni yıla, özel günlere, doğum günüme hep yalnız giriyorum..ruhen kendimi çok yalnız hissediyorum.. gönlümce bir dostum yok, ailem herkes kendi derdinde.. Sevdiğim var ama ha var ha yok.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Valla sosyal medyada insanların paylaştığı şeylere biraz üzülüyorum sonra geçiyor, sanırım bu duruma da alıştımZaten sosyal medyadan çıkın böyle günlerde daha da yalnız hissedersinizO zaman yalnızlar grubumuzun yalnızlığı kutlu olsun arkadaşlar asdfghj
OğlakBurcunuz nedir
Burcumun hakkını da veriyorum benceBurcunuz nedir
Teraziler de yalnızBurcumun hakkını da veriyorum bence
Yılbaşı kutlaması insanların verdiği anlamın dışında bir özelliği olmayan bir gün aslında...İnsanların çılgınca tüketim alışkanlığını artıran anlamsız bir gün. O nedenle sağlık dışında herşey boş.Çocuklar çoktaaan uyudu,covid karantinasında olduğumuzdan eşimle ayrı ayrı yerlerde oturarak girdik.
Amaan girdik de ne oldu sanki,ne değişti
Sağlık olsun,daha nice uzun ve kalabalık yıllarınız olsun.
Valla sağlık olsun, ötesi boş.
var bennnYoktur herhalde hiç di mi ben gibi yeniyıla yalnız girenler
Hahah bende
Evlenilir o kolayda insan kahrını çekmek zor işte =). Barınaklarda o kadar güzelleri var ki geçen gittiğimde şeytan bir dürttü ama 2. sahiplenemedim mamalar uçuyor her şey dolar ile.Ben de evlenecek gibi değilim zaten alıcam bi köpüş ömrümü onunla bir de anacığımla geçirecem en azından değer biliyor o masumlar diğer insanlar gibi yiyip içip gitmiyorlarhatta yetenekleri olsa ortalığı da temizleyecekler asdf
Tamamen yalnız olmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyorlar da ondanKonu sahibi benim gibi yalniz olan var mi diye sormus. Yalnizligimizi paylasip 1 nebze ruhen isinmak icin belki de...Cevap olarak yok esim soyle boyle, yok yanimda degil ama cocugum uyuyor vb. mesajlar yazilmis. Hakikaten ilginc.
O da bişey mi? Ben yeni yıla, özel günlere, doğum günüme hep yalnız giriyorum..ruhen kendimi çok yalnız hissediyorum.. gönlümce bir dostum yok, ailem herkes kendi derdinde.. Sevdiğim var ama ha var ha yok.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki..
Bir de yapayalnız olmak ile diğer odada birinin olması aynı şey değil.
İnsan zaten çoğu zaman yalnız kalmamak için birilerine katlanıyor.
Umarım kısa zamanda gönlünüze göre birini bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?