Yılbaşında yalnız

O da bişey mi? Ben yeni yıla, özel günlere, doğum günüme hep yalnız giriyorum..ruhen kendimi çok yalnız hissediyorum.. gönlümce bir dostum yok, ailem herkes kendi derdinde.. Sevdiğim var ama ha var ha yok.. Seni o kadar iyi anlıyorum ki..

Yalnızlar grubu kuralım bari de bi işe yarasın yalnızlığımız

Burcunuz nedir

Zaten sosyal medyadan çıkın böyle günlerde daha da yalnız hissedersiniz O zaman yalnızlar grubumuzun yalnızlığı kutlu olsun arkadaşlar asdfghj
Valla sosyal medyada insanların paylaştığı şeylere biraz üzülüyorum sonra geçiyor, sanırım bu duruma da alıştım
Teşekkür ederim, seninde kutlu olsun, çok uzamasın inşallah yalnızlığın

Yılbaşı kutlaması insanların verdiği anlamın dışında bir özelliği olmayan bir gün aslında...İnsanların çılgınca tüketim alışkanlığını artıran anlamsız bir gün. O nedenle sağlık dışında herşey boş.

Evlenilir o kolayda insan kahrını çekmek zor işte =). Barınaklarda o kadar güzelleri var ki geçen gittiğimde şeytan bir dürttü ama 2. sahiplenemedim mamalar uçuyor her şey dolar ile.

Kayınvalidem eşim çocuklarla girdik. İnan yalnız olsaydım daha güzel geçerdi istediğimi izler keyif yapar abur cubur yerdim onun yerine çocukları 9.30 da uyutmaya götürdüm 10.30 da zar zor uyandım kendim 12 ye kadar zor dayandım sonra eve geldim yattım aşağı:)

Konu sahibi benim gibi yalniz olan var mi diye sormus. Yalnizligimizi paylasip 1 nebze ruhen isinmak icin belki de...Cevap olarak yok esim soyle boyle, yok yanimda degil ama cocugum uyuyor vb. mesajlar yazilmis. Hakikaten ilginc.
Tamamen yalnız olmanın nasıl birşey olduğunu bilmiyorlar da ondan

Üzüldüm aynıyız ama sevdiğim de yok...senin varsa neden hiç ozel gunlerde yanında değil

Kardeşim bi msj bile atmadı, kendi ailesiyle ve yine evli cift arkadasıyla kutlamıştır aklına bile gelmem...babam 6 ay önce öldü o belki arardı....sadece 1 kişi msj atmıs o da herkese sırayla atanlardan

Son düzenleme:
Kardeşim bi msj bile atmadı, kendi ailesiyle ve yine evli cift arkadasıyla kutlamıştır aklına bile gelmem...babam 6 ay önce öldü o belki arardı....sadece 1 kişi msj atmıs o da herkese sırayla atanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…