- 21 Kasım 2017
- 29.225
- 127.507
- 598
- Konu Sahibi neredeyse normal
-
Yılbaşını bazı insanlar aileleriyle yemek yiyerek geçirir. Dışarı çıkma planları varsa da, ailece yemek yedikten sonra arkadaşlarıyla dışarı çıkarlar.
Siz ve aileniz normal şartlarda yılbaşını nasıl geçirmeyi tercih ediyorsunuz ?
Profilinize göre siz 41 yaşındaymışsınız , erkek arkadaşınız kaç yaşında
Amele sümüğü mü?birlikte yaşadığım adam.İlişkim hakkında anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız gerçektenAmele sümüğü deyimini getiriyorsunuz akla.
Sinyali iyi alın. Adam ya aileci yada sizi sandığınız kadar sevmiyor. Biz eşimle ilk yeniyılı beraber kutladığımızda daha 20 günlük sevgiliydik. İkimizde hevesliydik. Dışarda kutlamıştık. Senelerdir ailesiyle geçirmiş zaren kendisinin hevesli olması gerekirdi. Ben bu durumda devam etmezdim. Aileci biri gibi gelirdi.
Vallahi ilk aklıma gelen buydu benim de, 'illa 00:00da öpüşmek mi lazim' ahahsjdjSekiz aylık ilişkide yılbaşını sevgili ailesiyle kutlamak istemek fazla değil mi?
Çok kutlamak istiyorsaniz birkaç gün önce mekan ayırtın güzel bir yerden,şık şıkıdım gidin,yiyin,için kutlayın. İlle yani 00.00'da öpüşmek mi lazım?
00.00da öpüşünce de tüm yılın beraber geçmiyor,bu da tecrübe ile sabit
Abartma bence,büyütecek bir konu değil
Belki adam dışarıda masraf yapmak istemiyordur. Bu yalanı bulmuştur. Ailevi sorun konuşmak ne alaka? Başka gün mü kalmamış?
Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılıVallahi ilk aklıma gelen buydu benim de, 'illa 00:00da öpüşmek mi lazim' ahahsjdj
Sizin istemeniz kadar sevgilinizin de istemesi lazım yalnız. O sizinle aynı fikirde değil ki ailesine sorunları ertesi gün konuşalım diyemiyor.Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Değil tabii ısrar edin bolca siz daha 12 gün var halledersiniz. Bolca ısrar lazım ama.Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Değil tabii ısrar edin bolca siz daha 12 gün var halledersiniz. Bolca ısrar lazım ama.
Baktınız olmuyor kapıyı çalarsanız yılbaşında eve almayacak mı sanki hıh
Beraber yaşamayın o halde ??Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Ben de inanmadım, yıl başı gecesini ailesiyle geçirmesi de muamma geldi bana, belki de başka başka planlar var ve aile paravan edilmiş olabilir.Bir ben mi inanmadim
Israrcı tavrım????sevgiliniz,birlikte yaşadığınız sevgilinizle yılbaşını birlikte geçirmek istemek mi absürd???ısrarcı tavır varlığınızı hissetmek mi?sadece empati kurunDümdüz yazacağım, sizinle yılbaşı kutlamak istemiyor. Israrcı tavrınızda çok irrite edici.
İstemiyorsa istemiyordur.
Size bir soru sormuştum hadi gece ailesiyle gündüz sizinle olmak gibi bir teklifi olmadı mı ?Ben ironi yapmanızı istemedim.Ayrıca ilişkinin dinamiklerini bilmeden böylesi dalga geçmek...vay be müthişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?