- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.711
- 528
- Konu Sahibi neredeyse normal
-
Sürekli aynı şeyi vurgulamak ısrar. Sevgilim... Beraber yaşadığım sevgilim... Varlığını hissetmek istediğim sevgilim... Beraber yaşıyormuşsunuz varlığını 30'unda hissediverinIsrarcı tavrım????sevgiliniz,birlikte yaşadığınız sevgilinizle yılbaşını birlikte geçirmek istemek mi absürd???ısrarcı tavır varlığınızı hissetmek mi?sadece empati kurun
Size bir soru sormuştum hadi gece ailesiyle gündüz sizinle olmak gibi bir tu
Ben de inanmadım, yıl başı gecesini ailesiyle geçirmesi de muamma geldi bana, belki de başka başka planlar var ve aile paravan edilmiş olabilir.
Yalan ya.Buna da inanmazsiniz.
Ailevi ciddi konulari konuşacak yilbasi gecesi mi kalmiş bir tek.
Kim bilir ne planlar yapildi....
Empati kurdum tabi ki, burada yaptığım yorumlar bile hep empati onermekle alakalı hatta... Empati kurduğum için bana çok önemli gelmedi, birlikte geçirmek isteyebilirsin tabi ki ama senden önce yapılmış bir program var ortada.. keşke sevgiline daha önceden bu konudan bahsedip, aksi olursa kirilacağını belirtseydin uygun bir dilleEvet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim
Israrcı tavrım????sevgiliniz,birlikte yaşadığınız sevgilinizle yılbaşını birlikte geçirmek istemek mi absürd???ısrarcı tavır varlığınızı hissetmek mi?sadece empati kurun
Aynen ya bu saçmalıkları Türk erkekleri sunabiliyor bizim kızlar da inanıyor. Hadi ordan de. Gerçekse de bu çocuğun ailesine 8 aydır yaşadığı kızı getirememesi ilerde nasıl problemler yaşayacağının garantisi
İroni yapmıyoruZ. Empati yapıyoruz ve bu adamdan ayrıldığımızı düşünüyoruz. Sizi ailesinin yanına getirmek istemiyor ve bunun için ısrar etmemelisiniz. Sevgilinizle beraber olma isteğinizi anlıyoruz fakat ısrar etmeye devam ederseniz kaliteniz düşer. Ortada yüksek ihtimalle yalan var. Peki siz yanlız mısınız? Yılbaşını beraber geçirebileceğiniz eş dost akraba yok mu? Varsa eğer hiç sallamadan sizde planlar yapıp güzelce eğlenin. Bu kadar vasat takılmanız üzücü. İlişkinizi gözden geçirin. Sevgiliniz eğer doğru söylüyor ise demekki evlendiğinizde çok ciddi sorunlar sizi bekliyor ki sizi o ortama sokmak istemiyor.Ben ironi yapmanızı istemedim.Ayrıca ilişkinin dinamiklerini bilmeden böylesi dalga geçmek...vay be müthişsiniz
Çok doğru bir mesaj. İstanbul'da en dandik,deniz görmeyen mekanın fix menüsü 400 liradan başlıyor. Eli yüzü düzgün ,sevgili goturulecek mekanlar çok daha pahalı. Adamin yılbaşı yemeği ödemesini sizinle paylasacak hali yoksa belki de bütçesi yoktur.Belki adam dışarıda masraf yapmak istemiyordur. Bu yalanı bulmuştur. Ailevi sorun konuşmak ne alaka? Başka gün mü kalmamış?
Valla ben iki çocukla Bile şöyle hindi şarap falan hayaller kuruyorumYılbaşında aile toplantısı mı?Kekimi ye beni yeme derdim. Siz de fazla zorluyorsunuz bence bahane buluyor işte bence iyi düşünün bu ilişkiyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?