- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 34.371
- 548
- Konu Sahibi neredeyse normal
-
Benim mesajımda tam olarak buBu laftan sonra ayağıma kapansa yılbaşına birlikte girmezdim
Adam seni istemiyoruz demiş daha ne desin?
Beraber yasiyormussunuz zaten hergun yanyanasiniz birakin birgunde ailesiyle olsun. Evet israrcisiniz tutturmusunuz sevgilim 8 aylik iliski beraber yasadigim adam off burdan bile cekilmiyorsunuz israr edin ki adam da gorsun gercek halinizide kurtulsun sizden.Evet 8 aylık ilişki ve beraber yaşadığımız bir ilişki.Bir empati kurun.Özel günlerde sevdiğim adamla olmak istemek çok mu abartılı
Insan yılbaşına , sevgilisiyle girmek ister..doğum gününüzde,sevgililer gününde falan nasıl, özel birşeyler yapıyor mu?madem sizi hiç üzmedi bu seferlik sorun etmeyin..ama diğer yılbaşında da değişen birşey yoksa bitirin bu işi..Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Fikirlerinize ihtiyacım var.Teşekkür ederim
Herkes yeni yıla sevdiği ile girmek ister mi bilmem ama sizin sevgiliniz bunu istemiyor belli ki..Merhaba,
Yeniyıla 12 gün kala sevgilim yılbaşında planın var mı dedi.Birlikte geçiririz diye düşünmüştüm dedim gülerek.Ben de öyle düşünüyordum ama maalesef ailevi sorunlardan dolayı kardeşlerim birlikte geçirelim dediler.Tamam dedim ben de geliyorum herhalde.O da dedi ki özel konular konuşulacak.Bu seferlik olmasın demişler.
Ben bu çocukla 8 aydır birlikteyim.Bir gün olsun beni kırmadı.Kardeşlerinin hepsiyle de tanıştık daha önce.
Ben yeniyıla sevdiğim adamla girmek istiyorum.Onlar olsa da olur olmasa da olur ama onlar ailevi konu konuşacak yılbaşı akşamını bulmuşlar.Neyse onu kırmadan,dökmeden bu konuyu çözmek ve o gece yanında olmak istiyorum.
Bu hakkım değil mİ?ben mi abartıyorum.Herkes yeniyıla sevdiğiyle girmek istemez mi?
Çocuk adamKonuya başlarken ilk önce çocuk diye başlamış adam diye devam etmiş. Bu adam mı çocuk mu kaç yaşında acaba
8 yıldır varlığını hissettiğim kocam geçen yılbaşında da bu yılbaşında da yanımda değil, bi de üstüne annenlere git bilet alıyım dedi! Ben nerelere gideyim beraber yaşadığım kocam bana yılbaşında annenlere git dedi!!Kocammm, varlığını 6 yıldır hissettiğim adam, birlikte yaşadığım adamm!!! Yılbaşında yanımda değil. Ne var yani. Abartmayın. Yılbaşına bu kadar anlam yüklemeyin. Ailesiyle geçirmek istemiş
O istemiyor demek kiMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?