yılbaşını tatilini istanbul geçireceğiz fakat yollar :(

mimosa11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.804
1.013
88
evet kızlar şu dört günlük tatil için plan yaptık. istanbula gideceğiz.
fakat bu günderde hava koşulları malum.
inşallah sağ salim gider döneriz.:KK61:
kendi aracımızla gideceğiz. bugün kasko yaptırmaya çalıştık olmadı.
Allah büyüktür deyip çıkıcaz yola.

Allahın izniyle gider gelirsiniz inşallah..
Yollar kötüymüş evet. nerden yola çıkacaksınız. Kaç saat sürer... bugünmü yolculuk?
İyi seneler..

Size şöyle söyleyeyim,dün kar yağdığı için işten 6 da çıkıp eve 9da vardım. Bu arada normalde yarım saat hadi bilemedin 40 dk lık bir yol.Gerisine siz karar verin

evet kızlar şu dört günlük tatil için plan yaptık. istanbula gideceğiz.
fakat bu günderde hava koşulları malum.
inşallah sağ salim gider döneriz.:KK61:
kendi aracımızla gideceğiz. bugün kasko yaptırmaya çalıştık olmadı.
Allah büyüktür deyip çıkıcaz yola.

Nerden gidiyosunuz istanbula?

Karayolları iyi çalışıyor içiniz rahat olsun bence :) özellikle de sürekli kullanılan yolları sürekli tuzluyorlar kar çalışma arabaları sürekli yollarda yani yollar açık.. :KK28::KK28: istanbul dada şuan kar yok en azından etkili değil diyim :) iyi yolculuklar şimdiden:KK36:

Çok kötü değil yollar yani sehirlerarasini tam bilemiyorum ama istanbul içi güzel tuzlandi yollar dün benim eşim normal saatinde geldi eve baya kötü hazırlıksız olmasına rağmen

yarın sabah çıkıcaz ankaradan.
inşallah dediğiniz gibi yollar iyidir arkadaşar sağolun cevaplarınız için.

biz de eşimle sakarya'dan istanbula geçip tatili orda değerlendirmeyi düşünüyoruz, yarın sıkıntı olabilir diye cuma gününe karar verdik, inşallah bi sıkıntı çıkmaz..:eek:

Allah sabır versin şimdiden.. Trafiği, insanları, kaosu.. şuradan bir gitsem dirhem üzülürsem bana da Muzaffer desinler :63:

Valla burada yollar çok kötü ya .Bir de inanılmaz kötü bir soğuk var.Bence siz Antalya'ya falan gidin.:KK53:

Back
X