Yılbaşının En Şık KK Güzelini Seçiyoruz.Buyrun Oylamaya

Yılbaşının En Şık KK Güzelini Seçiyoruz.Buyrun Oylamaya

• Ankete Katılan
    246
  • Anket Kapalı .
ben moon ve jigsaw diyorum kaydirigubbakcemile5 ama onlar burda yok malesef :sm_confused: ikisini hepsinden daha çok beğenmiştim

burcu ve gamzeyi çok beğendim ama burcu nun kıyafeti daha yılbaşına uygun gibizemuszemus
barbie'yi de beğendimopuyorumnanaktan
eccemi ben de göremedim resimlerimafoldumben
maix fazlasıyla kel alaka bi kıayfet olmuş.ceket tek başına çok güzel gerçi kıyafette tek o güzel ama saç bantı bilezikler tek başlarına güzel ama böle olmamış,kolye yüzük falan zaten elbise başlı başına yazlık kumaştan:bbo:
ben jigsaw'ı da çok beğenmiştim amahihoyyyt

Oylarini bana verenlere cok tesekkur ediyorum :)
Ve guzel yorumlariniz icinde cok cok tesekkurler kizlar:)

keske moon, demothy ve jigsaw da olsaydi, onlar en guzellerinder birilerdi cunku

Son düzenleme:
ben burcuyu begendim en cok buradakilerden,zaten fizik mukemmel
gamzeyi de beğendim ama okadar abaartılacak bir şeyi yok sıradan siyah bir elbise
kendime zaten ceket bulamadım oyüzden böyle bir şey oldu bodruma geldim 3 elbise aldım burada.ama maviye göre aksesuar aldığım için hazırladım deyip onu giymek zorunda kaldım
ecemi göremedim,küçücük.
barbie ve ken de güzel ama sıradan,siyah
yani en güzeli burcu oluyor bana göre zemuszemus

Oyumu Burcu'ya verdim a.s.
Bence listede olmayı Demothy'de hakediyordu, bütün yılbaşı kombinleri çok şıktı

maix tebrik ederim tatlım kendine oy vermeyip rakibine oy vermişsin :lepi:

bence de demoty katılmalıydı.fizik güzel olunca ne giyse yakışıyo tabi :))

maix tebrik ederim tatlım kendine oy vermeyip rakibine oy vermişsin :lepi:

bence de demoty katılmalıydı.fizik güzel olunca ne giyse yakışıyo tabi :))

kendime ne oy verecem kız ben kendimi zaten beğeniyorum önemli olan burada başkaları kaydirigubbakcemile3

burada olmasam bile adımın geçmesi beni çok mutlu etti kızlar sağolun Şeniz

ben burcumm ve gamze arasında kaldım. Burcumm çok şık. Fizik alımlılık 10 numara:lepi:

ama bence gamze de şapkası ve patikleriyle çok sempatik :icecream: yeniyıl ruhunu çok iyi yansıtmış. hihoyyyt

kararsız kaldım. :çok üzgünüm: kimseyi de gücendirmek istemiyorum ya :ecrin_bebek:

Sen niye katilmadin yaaa senin kombin de sahaneydiopuyorumnanaktan

burcu yakmış ortalığı.. tam şimdi bişiler yiyodum bıraktım fiziğinin güzelliğini görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…