Yılbaşının En Şık KK Güzelini Seçiyoruz.Buyrun Oylamaya

Yılbaşının En Şık KK Güzelini Seçiyoruz.Buyrun Oylamaya

• Ankete Katılan
    246
  • Anket Kapalı .
ugramıyo pek ozaman..yeni bir anket haberi olmayanlara iyi demothy jigsaw ın falan bu anketten sonradan haberi olmus heralde onlar resimlerini koyardı cunku

Fark etmez bnm icin :) Jigsaw, moon ve demothy de birincili fazlasiyla hak ediyor :)

Son aralar pek ugruyamiyorum kusura bakmayin kizlar

Oylarini bana verenlere ve guzel yorumlar yazanlara cok tesekkur ediyorum

Son düzenleme:
tabiki burcum nickli arkadasimiz... ama saniyorum onun da yasi cok kucuktü..Kac yasindasin burcum? eger öyleysede bence kiyafeti yasina cok uygun degil.. onuda belirtmek istedim #
birsey daha,, söylemeden edemiycem.. maix bölüm acmisti yilbasi kiyafeti icin .. ortaya böyle bir sonucun cikmasina uzuldum .. begenmedim .. garip bisey olmus.. halbuki kendi tarziniz bundan cok daha iyiydi

bende teşekür ediyorum arkadaşlar ve ayrıca şunuda belirtim bende isterim yeni başlık açılmasını tabikide bende isterim ve ekleyemenlerde eklesin resimlerini derimmm..

haklısın canım.kendi günlük tarzı iyidi.
maix kardeşim yaşında,çokta severim kendisini.o yüzden burdan söyliyim giyim hatalarını bilgilensin.
maixcim,bandana tarzı birşey takıyorsan saçına,altına çok parlak bir çorap giyilmez.altına beyaz kilotlu çorap giyseydin daha iyi olurdu.
ya da hiç bandana takmıcaktın,saçına kadınsı bir hava vericektin.sadece elbisen üstünde kalıcaktı ve parlak çorabın.yerimseniben
o ceket yerine,siyah büyük bir şal dolayacaktın üstüne.gayet şık dururdu bence.
sen en önemli detayları kaçırmışsın.şıklık detaylarda gizlidir ablacım.

sonradan farkediyorum emdevcim evet öyle tabi daha güzel dururdu ama bandana değil o taç ve aceleye geldi her şey biliyorsun bir şey bulamadım sonra apar topar bodruma gittim oraya da fazla eşya götürmedim şal da takmak istemedim kadınsı olur diye...napalım olan oldu böyle oldu artık bidahakine kaydirigubbakcemile
buda benim için deneyim oldu tabi ki :kedi:

Burcu ve belinay arasinda kararsiz kaldim, ama kiyafetini heleki ayakkabilarini yasina göre cok agir bulmama ragmen oyumu burcuya verdim...

Hepiniz çok şıksınız kızlar ama ben oy verdiğimim arkadaşın fiziğini çok beğeniyorum:1closedeyes:

Fark etmez bnm icin :) Jigsaw, moon ve demothy de birincili fazlasiyla hak ediyor :)

Son aralar pek ugruyamiyorum kusura bakmayin kizlar

Oylarini bana verenlere ve guzel yorumlar yazanlara cok tesekkur ediyorum

bende teşekür ediyorum arkadaşlar ve ayrıca şunuda belirtim bende isterim yeni başlık açılmasını tabikide bende isterim ve ekleyemenlerde eklesin resimlerini derimmm..

arkadaşlar içinde sorun olmadığına göre katılmak isteyenleri resimleriyle birlikte

http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...i-arasindan-yilbasinda-sik-olani-secelim.html şutarafagitti
bekliyorum

bu arada bu oylamadaki resimlerini gönderen arkadaşlar

isterlerse farklı bi kyafetlede tekrar katılabilirleryerimseniben

yeni yarışmaya bende katılabilirimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…