yıldım artık kv görümce ...

environmentaleng

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
2.022
1.077
133
42
kızlar daha önce kv min ruhsal hastalıkları oldugunu söylemiştim.. görümcemde kv yasadıgımız yerde ev aldıgı için kıskanclık krizine girip ailesiyle küsmüştü.. olay su gecen hafta ailecek kvlere oturmaya gittik annem faceden yer bildirimi yapıp keyifli hissediyor yapmıs.. dün görümce kv yi aramıs.. güya annem onu kıskandırmaya calısıomus su bu bisürü ağlamıs.. normalde annesiyle küs.. kvnin dengesini bozmus.. kv annemi aramıs facede misin anca dedikodu yaparsın orda demiş.. beni aradı benim annemin böle şeylerle işi olmaz dedim.. yok sinirleri bozulmus yok kızı aglamıs bende sildim onu cıkardım faceden dedim.. sanki hayatımız onun etrafında dönüo gibi.. nişanlımda dün annesiyle konusmus baya.. ne konustugunu bilmiyorum ama.. o üzgündü oda.. ben de annen anneme agzını gelen herseyi söylemsin uyar demiştim.. çok sinirlerim bozuk kafamdan kurup kurup kavga ediorum içimden onlarla.. nasıl tavır alsam şaşırdım.. annem engelledi telefonunu ama ben hala atamıyorum sinirimi

Hatırladım konunu. Çok geç olmadan bir daha düşün derim hem adamla hem ailesiyle evlenmiş oluyorsun , nişanlın laf geçiremiyor onlara anlaşılan
nişanlım ablasını arayıp bişey demedi ona sinir oldum huzurumuzu bozmasın artık ara konus dedim sabrım tasıo artık dedi sadece aramadı bile deli olcam hadi annesi hasta agzından cıkanı duymuo

sizi ve konularınızı çok iyi biliyorum ileride çok büyük sorunlar doğacağını görebiliyorum çok iyi karar vermeniz lazım Allah yardımcınız olsun
kadın hasta die susuyorum hastalık zor cünkü herkesin basına gelebilir ama görümce doldurup üstümüze salıo resmen

Çok ta umurunda mıymış annenin .İki dünürün bir araya gelip oturmasını neden kıskanıyor.Ne fesatça bir düşünce.Madem o kadar değerli annesi ,kendide gitsin annesinin yanına.

Çok ta umurunda mıymış annenin .İki dünürün bir araya gelip oturmasını neden kıskanıyor.Ne fesatça bir düşünce.Madem o kadar değerli annesi ,kendide gitsin annesinin yanına.
kendisi baska sehirde kocası kvleri silmiş eşini de görüştürmek istemio.. görümcem de kendisi mutsuz ailesiyle görüşmüo die bize sarıo

bu ne seviyesizlik?
kv nasıl anneni arayıp anca facede gez, dedikodu yap diyebiliyor çocuk azarlar gibi.
çok laf edebiliyorsa kızına laf etseydi.
umarın annen de bir ton laf saymıştır ona

bu ne seviyesizlik?
kv nasıl anneni arayıp anca facede gez, dedikodu yap diyebiliyor çocuk azarlar gibi.
çok laf edebiliyorsa kızına laf etseydi.
umarın annen de bir ton laf saymıştır ona
saymamıs annem sen nişanlınla iyi ol dio bulaşmıo ona en cok da ona üzüldüm zaten

daha o düğün zamanı neler yapacak neler nişanlın ağzının payını veriyorsa sıkıntı olmaz tabi
verio sanırım ben yanında deilim ama kv rahatsız oldugundan anlasa da en küçük siniri bozulunca yine sarıo normalde cok iyi ama kızı küs ve arayıp sürekli kadının canını sıkıp dengesini bozuo

Bir kadının eşinin ailsinin kendisine laf söylemesi ne kadar insanı kızdırıyorsa,ailesine özellikle de annesine laf söylenmesi aynı oranda hatta daha fazla kızdırıyor.Çok hassasız bu konuda.

Ya kadın (kv) hasta anladık ta ,
Kızı ondan da hasta !
Ona ne be ?Nasıl bir kriz geçiriyor böyle kıskanç mıdır nedir !

Ya kadın (kv) hasta anladık ta ,
Kızı ondan da hasta !
Ona ne be ?Nasıl bir kriz geçiriyor böyle kıskanç mıdır nedir !
evet tek konu ev kv kendine ev aldı kızı baska sehirde oturuo ve ailesiyle küs eşi ailesiyle görüştürmüo.. o evde biz oturcaz die cıldırdı.. nereye saldırcanı bilmio

evet tek konu ev kv kendine ev aldı kızı baska sehirde oturuo ve ailesiyle küs eşi ailesiyle görüştürmüo.. o evde biz oturcaz die cıldırdı.. nereye saldırcanı bilmio
Gıcıklığına ailenle,kv ile facede kıskananlar çatlasın diye yAzı atacaksın o olacak.Anam bu kıskançlıkla gerçekten çatlarda

Senin durumun çok zor . Kıskanç fesatlık peşinde bir görümce, kızının ağzına bakan ruhsal dengesi bozuk problemli bir kayınvalide .. Ama öte yandan da nişanlınla insani ve hayat arkadaşlığı ilişkiniz oldukça iyi sanıyorum konularını bildiğim kadarıyla ..
Yapman gereken belli aslında kv ne mesafeli olmak .. Buarada eski konunun konusunda bir kez daha hem fikirim ki
asla asla altınlarını teslim etme kimseye .. Bence konuş nişanlınla kirada oturun . O evde oturduğunuz sürece belli ki huzurunuz olmayacak, sen de mesafeyi korumayacaksın
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…