- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi environmentaleng
-
nişanlım ablasını arayıp bişey demedi ona sinir oldum huzurumuzu bozmasın artık ara konus dedim sabrım tasıo artık dedi sadece aramadı bile deli olcam hadi annesi hasta agzından cıkanı duymuoHatırladım konunu. Çok geç olmadan bir daha düşün derim hem adamla hem ailesiyle evlenmiş oluyorsun , nişanlın laf geçiremiyor onlara anlaşılan
kadın hasta die susuyorum hastalık zor cünkü herkesin basına gelebilir ama görümce doldurup üstümüze salıo resmensizi ve konularınızı çok iyi biliyorum ileride çok büyük sorunlar doğacağını görebiliyorum çok iyi karar vermeniz lazım Allah yardımcınız olsun
kendisi baska sehirde kocası kvleri silmiş eşini de görüştürmek istemio.. görümcem de kendisi mutsuz ailesiyle görüşmüo die bize sarıoÇok ta umurunda mıymış annenin .İki dünürün bir araya gelip oturmasını neden kıskanıyor.Ne fesatça bir düşünce.Madem o kadar değerli annesi ,kendide gitsin annesinin yanına.
daha o düğün zamanı neler yapacak neler nişanlın ağzının payını veriyorsa sıkıntı olmaz tabikendisi baska sehirde kocası kvleri silmiş eşini de görüştürmek istemio.. görümcem de kendisi mutsuz ailesiyle görüşmüo die bize sarıo
saymamıs annem sen nişanlınla iyi ol dio bulaşmıo ona en cok da ona üzüldüm zatenbu ne seviyesizlik?
kv nasıl anneni arayıp anca facede gez, dedikodu yap diyebiliyor çocuk azarlar gibi.
çok laf edebiliyorsa kızına laf etseydi.
umarın annen de bir ton laf saymıştır ona
verio sanırım ben yanında deilim ama kv rahatsız oldugundan anlasa da en küçük siniri bozulunca yine sarıo normalde cok iyi ama kızı küs ve arayıp sürekli kadının canını sıkıp dengesini bozuodaha o düğün zamanı neler yapacak neler nişanlın ağzının payını veriyorsa sıkıntı olmaz tabi
evet tek konu ev kv kendine ev aldı kızı baska sehirde oturuo ve ailesiyle küs eşi ailesiyle görüştürmüo.. o evde biz oturcaz die cıldırdı.. nereye saldırcanı bilmioYa kadın (kv) hasta anladık ta ,
Kızı ondan da hasta !
Ona ne be ?Nasıl bir kriz geçiriyor böyle kıskanç mıdır nedir !
Gıcıklığına ailenle,kv ile facede kıskananlar çatlasın diyeevet tek konu ev kv kendine ev aldı kızı baska sehirde oturuo ve ailesiyle küs eşi ailesiyle görüştürmüo.. o evde biz oturcaz die cıldırdı.. nereye saldırcanı bilmio
ki sen hala nişanlıymışsın.saymamıs annem sen nişanlınla iyi ol dio bulaşmıo ona en cok da ona üzüldüm zaten
Görünen köy kılavuz istemezBalık baştan kokar
kızlar daha önce kv min ruhsal hastalıkları oldugunu söylemiştim.. görümcemde kv yasadıgımız yerde ev aldıgı için kıskanclık krizine girip ailesiyle küsmüştü.. olay su gecen hafta ailecek kvlere oturmaya gittik annem faceden yer bildirimi yapıp keyifli hissediyor yapmıs.. dün görümce kv yi aramıs.. güya annem onu kıskandırmaya calısıomus su bu bisürü ağlamıs.. normalde annesiyle küs.. kvnin dengesini bozmus.. kv annemi aramıs facede misin anca dedikodu yaparsın orda demiş.. beni aradı benim annemin böle şeylerle işi olmaz dedim.. yok sinirleri bozulmus yok kızı aglamıs bende sildim onu cıkardım faceden dedim.. sanki hayatımız onun etrafında dönüo gibi.. nişanlımda dün annesiyle konusmus baya.. ne konustugunu bilmiyorum ama.. o üzgündü oda.. ben de annen anneme agzını gelen herseyi söylemsin uyar demiştim.. çok sinirlerim bozuk kafamdan kurup kurup kavga ediorum içimden onlarla.. nasıl tavır alsam şaşırdım.. annem engelledi telefonunu ama ben hala atamıyorum sinirimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?