yıldım artık kv görümce ...

Eğer aşkından ölmüyorsan sakın evlenme.

Bu görümceyle kaynana boşanma sebebiniz olur söyliyim. Nişanlınız da onları susturabilseydi şimdiye kadar sustururdu. Şuan sizi haklı görmesi bile köprüyü geçene kadar. Evlenince çok çekeceksiniz çoook.

nişanlımla çok şükür cok iyiyiz canım ama bu dış faktörler beni cok yıpratıo

Kv den başından beri aynı tavırlarda değil mi öyleyse annen nasıl keyifli hissetip bildirim bile yapma gereği duydu hayret

görümcen de pusuda bekliyormuş bir şey olsa da annemi arayıp duygu sömürüsü yapayım ,vicdanına oynayayım diye anlaşılan işe yaramışta

canım kv bayadır iyiydi anneme hatta hediye almıs o gün. ama dengesi bozulunca bambaska biri oluo

Hayır kv mutsuz die annendemi mutsuz olmak zorunda valla nişanlına söyle konuşsun ailesiyle görümcenle filan yazık arada kalıyosunuz şimdiden böyle davranan evlenince neler yapar tasavvur edemedim çok eziyet ederler her seferinde eşinden onlarla konuşmasını isticeksin ve o çekindiğinde yapmadığında aranız bozulacak.

iyi düşün derim ben kayınvalidemle kalıyorum aramız çok iyiydi ama kızı bi gün sen onlarla kalıyosun senin evinin kirası da onlara gidiyo gibi laflar etmiş. kvdemde bana söyledi bi tartışmamızda kızım da böyle böyle diyo haklı da diye dedim gelsin senle otursun zaman ha gelmeyecekse de ben kimseden para pul dilenmiyorum bundan sonra öğrenci gibi ne giderlerimiz varsa üçe bölünür herkes de rahatlar ben daha çok rahatlarım dedim sonra özürler falan.. neyse sıkıntı oluyo karşına da çıkıyo bi gün o yüzden kimseden laf duymamak için o evde oturma derim ben tabi nişanlının da tavırlarına dikkat et şimdiden böyleyse evlenince ezdirecek gibi seni

nişanlım annesi hasta oldugu için sinirleri bozulmus dio ama onu uyarıo yanımda bicok kez sert cıkıstı annem de telefonunu engelledi kvnin bakalım bundan sonra neye sarcak görümce asıl mesele düğüne dogru görümce gelcek mi nasıl yüzümüze bakacak bakalım

sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin?
evlendikten iki gün sonra kocam ailesine sesini çıkarmıyor yıldım boşanıyorum ne yapmalıyım diye konu açabilirsin benden söylemesi..

sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin?
evlendikten iki gün sonra kocam ailesine sesini çıkarmıyor yıldım boşanıyorum ne yapmalıyım diye konu açabilirsin benden söylemesi..
bizim hiçbi sıkıntımız yoktu herşey annesi ve ablasından sonra başladı ki hala nişanlım sen sakin ol sakın üzülme düşünme falan filan dio ama elimde deil(((

bizim hiçbi sıkıntımız yoktu herşey annesi ve ablasından sonra başladı ki hala nişanlım sen sakin ol sakın üzülme düşünme falan filan dio ama elimde deil(((
burdaki konuları bir baştan sona oku.. çoğu bıktım yıldım boşanıyorum konusu biz eşimle evlenmeden önce çok iyiydik hep ailesi yüzünden ile devam ediyor..
ailesini sizin ilişkinizin dışında tutamıyorsa nişanlın, ailesine çeki düzen veremiyorsa geleceğiniz belli..
sonu bilinen bir senaryoya oyuncu olmak çok mantıklı gelmiyor bana..

nişanlının annesi ne hastası benim kv ms hastası bi avuç ilaç alıyo sakinlaştiriciler falan ilaç almayınca kavga ediyoruz zaten. açıkçası yorucu oluyo senin için de yorucu olacak gibi. görümce de bakar yüzüne bir güzel hiç arayı açmamış gibi

canım kv psikolojik olarak rahatsız yıllardır tedavi oluo şüphecilik ve takıntı hastalığı var

Sen evlenince kayınvalidene yakın oturacaksın değil mi? Allah yardımcın olsun şimdiden.

Annene laf soylenmemesi icin nisanlinin agzina bakmana gerek yok. Kendi anneni kendin savunamiyormusun ?. Ara ver cevabini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…