- 24 Haziran 2011
- 23.463
- 48.915
- 798
- Konu Sahibi environmentaleng
-
nişanlımla çok şükür cok iyiyiz canım ama bu dış faktörler beni cok yıpratıoSenin durumun çok zor . Kıskanç fesatlık peşinde bir görümce, kızının ağzına bakan ruhsal dengesi bozuk problemli bir kayınvalide .. Ama öte yandan da nişanlınla insani ve hayat arkadaşlığı ilişkiniz oldukça iyi sanıyorum konularını bildiğim kadarıyla ..
Yapman gereken belli aslında kv ne mesafeli olmak .. Buarada eski konunun konusunda bir kez daha hem fikirim ki
asla asla altınlarını teslim etme kimseye .. Bence konuş nişanlınla kirada oturun . O evde oturduğunuz sürece belli ki huzurunuz olmayacak, sen de mesafeyi korumayacaksın ..
Kv den başından beri aynı tavırlarda değil mi öyleyse annen nasıl keyifli hissetip bildirim bile yapma gereği duydu hayretkızlar daha önce kv min ruhsal hastalıkları oldugunu söylemiştim.. görümcemde kv yasadıgımız yerde ev aldıgı için kıskanclık krizine girip ailesiyle küsmüştü.. olay su gecen hafta ailecek kvlere oturmaya gittik annem faceden yer bildirimi yapıp keyifli hissediyor yapmıs.. dün görümce kv yi aramıs.. güya annem onu kıskandırmaya calısıomus su bu bisürü ağlamıs.. normalde annesiyle küs.. kvnin dengesini bozmus.. kv annemi aramıs facede misin anca dedikodu yaparsın orda demiş.. beni aradı benim annemin böle şeylerle işi olmaz dedim.. yok sinirleri bozulmus yok kızı aglamıs bende sildim onu cıkardım faceden dedim.. sanki hayatımız onun etrafında dönüo gibi.. nişanlımda dün annesiyle konusmus baya.. ne konustugunu bilmiyorum ama.. o üzgündü oda.. ben de annen anneme agzını gelen herseyi söylemsin uyar demiştim.. çok sinirlerim bozuk kafamdan kurup kurup kavga ediorum içimden onlarla.. nasıl tavır alsam şaşırdım.. annem engelledi telefonunu ama ben hala atamıyorum sinirimi
canım kv bayadır iyiydi anneme hatta hediye almıs o gün. ama dengesi bozulunca bambaska biri oluoKv den başından beri aynı tavırlarda değil mi öyleyse annen nasıl keyifli hissetip bildirim bile yapma gereği duydu hayret
görümcen de pusuda bekliyormuş bir şey olsa da annemi arayıp duygu sömürüsü yapayım ,vicdanına oynayayım diye anlaşılan işe yaramışta
Evlenince de doldurup üstünüze salar. 1 kere geliyorsunuz dünyaya iyi düşünün.kadın hasta die susuyorum hastalık zor cünkü herkesin basına gelebilir ama görümce doldurup üstümüze salıo resmen
nişanlım annesi hasta oldugu için sinirleri bozulmus dio ama onu uyarıo yanımda bicok kez sert cıkıstı annem de telefonunu engelledi kvnin bakalım bundan sonra neye sarcak görümce asıl mesele düğüne dogru görümce gelcek mi nasıl yüzümüze bakacak bakalımiyi düşün derim ben kayınvalidemle kalıyorum aramız çok iyiydi ama kızı bi gün sen onlarla kalıyosun senin evinin kirası da onlara gidiyo gibi laflar etmiş. kvdemde bana söyledi bi tartışmamızda kızım da böyle böyle diyo haklı da diye dedim gelsin senle otursun zaman ha gelmeyecekse de ben kimseden para pul dilenmiyorum bundan sonra öğrenci gibi ne giderlerimiz varsa üçe bölünür herkes de rahatlar ben daha çok rahatlarım dedim sonra özürler falan.. neyse sıkıntı oluyo karşına da çıkıyo bi gün o yüzden kimseden laf duymamak için o evde oturma derim ben tabi nişanlının da tavırlarına dikkat et şimdiden böyleyse evlenince ezdirecek gibi seni
sen bu adamla evlenmek istediğine emin misin?kızlar daha önce kv min ruhsal hastalıkları oldugunu söylemiştim.. görümcemde kv yasadıgımız yerde ev aldıgı için kıskanclık krizine girip ailesiyle küsmüştü.. olay su gecen hafta ailecek kvlere oturmaya gittik annem faceden yer bildirimi yapıp keyifli hissediyor yapmıs.. dün görümce kv yi aramıs.. güya annem onu kıskandırmaya calısıomus su bu bisürü ağlamıs.. normalde annesiyle küs.. kvnin dengesini bozmus.. kv annemi aramıs facede misin anca dedikodu yaparsın orda demiş.. beni aradı benim annemin böle şeylerle işi olmaz dedim.. yok sinirleri bozulmus yok kızı aglamıs bende sildim onu cıkardım faceden dedim.. sanki hayatımız onun etrafında dönüo gibi.. nişanlımda dün annesiyle konusmus baya.. ne konustugunu bilmiyorum ama.. o üzgündü oda.. ben de annen anneme agzını gelen herseyi söylemsin uyar demiştim.. çok sinirlerim bozuk kafamdan kurup kurup kavga ediorum içimden onlarla.. nasıl tavır alsam şaşırdım.. annem engelledi telefonunu ama ben hala atamıyorum sinirimi
bizim hiçbi sıkıntımız yoktu herşey annesi ve ablasından sonra başladı ki hala nişanlım sen sakin ol sakın üzülme düşünme falan filan dio ama elimde deilsen bu adamla evlenmek istediğine emin misin?
evlendikten iki gün sonra kocam ailesine sesini çıkarmıyor yıldım boşanıyorum ne yapmalıyım diye konu açabilirsin benden söylemesi..
burdaki konuları bir baştan sona oku.. çoğu bıktım yıldım boşanıyorum konusu biz eşimle evlenmeden önce çok iyiydik hep ailesi yüzünden ile devam ediyor..bizim hiçbi sıkıntımız yoktu herşey annesi ve ablasından sonra başladı ki hala nişanlım sen sakin ol sakın üzülme düşünme falan filan dio ama elimde deil(((
nişanlının annesi ne hastası benim kv ms hastası bi avuç ilaç alıyo sakinlaştiriciler falan ilaç almayınca kavga ediyoruz zaten. açıkçası yorucu oluyo senin için de yorucu olacak gibi. görümce de bakar yüzüne bir güzel hiç arayı açmamış gibinişanlım annesi hasta oldugu için sinirleri bozulmus dio ama onu uyarıo yanımda bicok kez sert cıkıstı annem de telefonunu engelledi kvnin bakalım bundan sonra neye sarcak görümce asıl mesele düğüne dogru görümce gelcek mi nasıl yüzümüze bakacak bakalım
canım kv psikolojik olarak rahatsız yıllardır tedavi oluo şüphecilik ve takıntı hastalığı varnişanlının annesi ne hastası benim kv ms hastası bi avuç ilaç alıyo sakinlaştiriciler falan ilaç almayınca kavga ediyoruz zaten. açıkçası yorucu oluyo senin için de yorucu olacak gibi. görümce de bakar yüzüne bir güzel hiç arayı açmamış gibi
Allah kolaylık versin sanacanım kv psikolojik olarak rahatsız yıllardır tedavi oluo şüphecilik ve takıntı hastalığı var
söyledim annemlik bir durum yok dedimAnnene laf soylenmemesi icin nisanlinin agzina bakmana gerek yok. Kendi anneni kendin savunamiyormusun ?. Ara ver cevabini
o ilçede ben merkezde ama yarım saat sonuctaSen evlenince kayınvalidene yakın oturacaksın değil mi? Allah yardımcın olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?