Yıldım ya..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Kızlar daha önce eşimin ailesi ile ilgili konu açmıştım.. Özet geçmek gerekirse kendi tapıyor ve benim de tapmamı istiyor.. Aile dediğim kardeşler, elti, halası falan.. Ve aram iyi değil eltimle akraba oldukları için ona iyiler beni dışladılar eltimin yaptığı kötülükleri saymıyorum bile.. Velhasıl ben yine babasına gidiyorum, gördüğümde kardeşlerini falan soruyorum ama bu adam benim yakamı bırakmıyor... Çok iyi olalım istiyor.. Ne onlar beni seviyor ne ben onları bu mümkün değil, kaldı Kı kendisinin de benim ailemle arası iyi değil ben bunu evime taşımam ama bizim evde her gün onun ailesiyle iyi olmam gerektiğinin muhabbeti döner.. Geçen gün yine bu konudan dolayı tartıştık ve dünden beri teli kapalı dün gece eve de gelmedi, belki bugün de gelmeyecek.. Hayır ne yapmak istiyorsa yapsın da bu ne demek oluyor, Adam gibi gel ayrılalım de o zaman..

Madem eşiniz öyle istiyor. Siz de eşinizin hatrı için sevmeye çalışsanız ?
Sevmeseniz bile saygı duymaya çalışsanız ?
Böyle nedenlerden dolayı evlilik bitirmeyi neden düşünüyorsunuz anlamıyorum.
Bir insan gönlünü yapmak bu kadar zor olmamalı..

Eşim neden benim gönlümü yapıp bu konuyu kapatmıyor çünkü yaşadıklarım kötü şeyler, evladıma dahi sınandım onların yüzünden sevebilmem mümkün değil... Onların umrunda değil benimle görüşmek benim de değil.. Eş kişisi de bi rahat bıraksın artık.. Eşimin hatrı için eltim bana kötülük yapacak üzerine ayağına mı gidecem..

Onun ailesine bir süre aşırı iyi davranın. Eşiniz yapmacık tavırlarınızı fark edip hatasını anlayacaktır. İçten gelenle yetinmesi gerektiğini uygulamalı olarak gösterin ona.

belki anne baba icin bazi seyler hos gorulebilir de,
hala icin elti icin de mi kavga ediyorsunuz?

cok cok acayip bu erkekler,
nasil bir bagimliliktir bu.

cocugunuz da var galiba,
siz yine de konusup iletisim kurma yolunu secin.

Konu sahbi değilim ama belli ki hiç yaşamamışsınız.
O kadar ağır bir durum ki bu . Sevmediğiniz ve sevilmediğinizi bildiğiniz bir ortamda olmak.
Üstelik koca (!) denilen kişinin sürekli anne anne demesi.
Boşanmak için illa dayak falan mı atılmalı ? Psikolojik şiddet o tokattan çok daha acı.
Yapmayın Allah aşkına adam evi terk etmiş. Hala gönül diyorsunuz...
Bu kadın onun kölesi mi ? Onun istediği olunca evde olacak ama istediği olmazsa gidecek ...
Yarın bir gün kendi kızınız da olacak . Yorum yaparken bunları atlamayın lütfen .

belki anne baba icin bazi seyler hos gorulebilir de,
hala icin elti icin de mi kavga ediyorsunuz?

cok cok acayip bu erkekler,
nasil bir bagimliliktir bu.

cocugunuz da var galiba,
siz yine de konusup iletisim kurma yolunu secin.
Zaten asıl elti ve hala sorun annesi yok zaten.. Onlar da teyze yeğen.. Eltim bana karşı dolduruyor, çok kötü bi insan... Bi diyor evet sana çok haksızlık yaptım o sana çok kötülük yaptı tamam konuşma sen bilirsin diyor ertesi gün hoopp sar başa..

Konu sahbi değilim ama belli ki hiç yaşamamışsınız.
O kadar ağır bir durum ki bu . Sevmediğiniz ve sevilmediğinizi bildiğiniz bir ortamda olmak.
Üstelik koca (!) denilen kişinin sürekli anne anne demesi.
Boşanmak için illa dayak falan mı atılmalı ? Psikolojik şiddet o tokattan çok daha acı.
Yapmayın Allah aşkına adam evi terk etmiş. Hala gönül diyorsunuz...
Bu kadın onun kölesi mi ? Onun istediği olunca evde olacak ama istediği olmazsa gidecek ...
Yarın bir gün kendi kızınız da olacak . Yorum yaparken bunları atlamayın lütfen .
Pekala nereden biliyorsun yaşamadığımı?

Pekala nereden biliyorsun yaşamadığımı?
Yaşasanız bu kadar basit bir olay gibi bahsetmezdiniz.
Yaşadıysanız ve siz bu şekilde eşim için diye devam ediyorsanız o daha da üzücü bence.
Çünkü siz en ufak bir hayır dediğiniz de , sizin o hayırınız çok büyük sonuçlar doğuracak.
Bunu çok iyi biliyorsunuzdur.

Eşim neden benim gönlümü yapıp bu konuyu kapatmıyor çünkü yaşadıklarım kötü şeyler, evladıma dahi sınandım onların yüzünden sevebilmem mümkün değil... Onların umrunda değil benimle görüşmek benim de değil.. Eş kişisi de bi rahat bıraksın artık.. Eşimin hatrı için eltim bana kötülük yapacak üzerine ayağına mı gidecem..
Eltin neci Allah aşkına. Nasıl sizin aranızı bozmaya bir etken olabiliyor ?
Ona bu lüksü eşiniz mi verdi ?
O zaman işler değişir.

Yaşasanız bu kadar basit bir olay gibi bahsetmezdiniz.
Yaşadıysanız ve siz bu şekilde eşim için diye devam ediyorsanız o daha da üzücü bence.
Çünkü siz en ufak bir hayır dediğiniz de , sizin o hayırınız çok büyük sonuçlar doğuracak.
Bunu çok iyi biliyorsunuzdur.
Emin olun buradaki hiç kimse benim eşim kadar annesine,ailesine düşkün değildir.
Annesi hapşırsa anında hastahaneye götürecek kadar hassas.
Hangi birinden bahsedeyim ki..
Evet annesine düşkün,fazlasıyla..
Kardeşlerine de düşkün fazlasıyla. Bende ne yaptım artık bende bu ailedenim. Madem eşimi seviyorum.Onu dünyaya getiren insanı da ailesini de sevmeliyim dedim.Ve benimsedim..Onlar da beni benimsediler.
Üstelik batıdan doğuya gelin oldum. Aradaki kültür farkından hiç bahsetmeyeyim isterseniz.

Aynı şey eşi için de geçerli. Kocası da eşinin ailesi ile iyi değilmiş. Kadın neden baskı yapmıyor. Erkeğin ailesi altından mı. Emek ver ki karşılığını alasın. Kocası hatır için adam olsun madem.

Ne kadar da çocukca.. :işsiz: Eve geldiginde seni görmesin bence.. Ailenin yanına git onlara bisey caktirma ama simdilik..

Emin olun buradaki hiç kimse benim eşim kadar annesine,ailesine düşkün değildir.
Annesi hapşırsa anında hastahaneye götürecek kadar hassas.
Hangi birinden bahsedeyim ki..
Evet annesine düşkün,fazlasıyla..
Kardeşlerine de düşkün fazlasıyla. Bende ne yaptım artık bende bu ailedenim. Madem eşimi seviyorum.Onu dünyaya getiren insanı da ailesini de sevmeliyim dedim.Ve benimsedim..Onlar da beni benimsediler.
Üstelik batıdan doğuya gelin oldum. Aradaki kültür farkından hiç bahsetmeyeyim isterseniz.
Canım bendeki sorun.. Babası, kardeşleri değil konuştum, o her istediğinde gittim.. Bayramlarda halanlara da giderim dedim hadi.. Ama adam doyumsuz.. Eltiye de gideyim özür dileyim af dileyim falan istiyor.. Bi şey yapmadığım halde..

Canım bendeki sorun.. Babası, kardeşleri değil konuştum, o her istediğinde gittim.. Bayramlarda halanlara da giderim dedim hadi.. Ama adam doyumsuz.. Eltiye de gideyim özür dileyim af dileyim falan istiyor.. Bi şey yapmadığım halde..
Elti olayı kafamı fena bozdu şuanda. Kaynınız da size aynı hassasiyette davranıyor mu?

Back
X