Yıldım

Ben endişelenenleri eleştirenleri anlamıyorum dedim zaten. Aklı başında insanın ülkenin durumunu görüp üzülmesi üzerine aman sen de demek biraz garip. Bahsettiğiniz profile bakış açımız aynı yoksa. Ama onlara bakıp herkesi genellemek pek doğru gelmiyor bana.

Hiç bir hevesim, heyecanim, isteğim yok. Umudum yok. Sanki artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Eskiyi özlüyorum. Dünyanın dönüştüğü bu durum ve gittiği yer beni hiç memnun etmiyor.

Katılıyorum ama yine de salmamız lazım (özellikle de kadınlar olarak). Birlikte başarabilirz sanki yine de bir şeyleri :)

Cevap verdikten sonra bir kez daha göz gezdirince fark ettim ben de. Agresif bir tavır hissettirdiysem çok özür dilerim
Yok canım ne alakası var:) Anlıyorum ben sizi ama değiştiremeyeceğimiz konularda çok üzülmek düşünmek de bir ise yaramıyor. Sonuçta çoğunluk karar veriyor her şeye.

Kıyamet alametleri.. En Büyük Kıyamette Hükümet.

bizler de ailelerimizi internetten görüyoruz. Üstelik devamlı daralan bir çemberin içinde yaşadığımı hissediyorum. kendi ülkemde farklı dili konuşan insanlar içimdeymişim gibi, yabanmışım gibihissediyorum. İnsanlargittikçe agresifleşiyor. Kayıplar, ölümler, cinayetler, hayvanlara eziyetler içimi lime lime ediyor. Sokakta yürürken çok temkinliyim, trafik de keza öyle. artan bir agresiflik mevcut. sosyal mesafe buralarda da üzücü, geçen gün düğün sahibi kimse gelmez diye hasta olduğunu gizlemiş ve herkese hastalık bulaştırmış. Küçük ev aleti alayım dedim fiyatlar uçmuş. Çok mutsuzum.aileme sarılamıyorum o çok üzücü. Allah yardımcımız olsun ve her şey düzelsin inşallah diyorum. Ülkemi çok seviyorum. Bu günleri atlatacağına inanıyorum.

Büyümekten ve yaşlanmaktan korkumuz da olabilir bunlar, eskiden de her şey güllük gülistanlık değildi, insanlar zorluk çekiyordu neticede. Zaman algımız bütünlük kavramımız sorumluluklarımız değişiyor

Vallaha buralarda aynı.İnsanlar düğünlerden vazgecmiyor hiç bir seyden geri kalmıyorlar.Çalışıyoruz vallaha sosyal mesafe onemlı tabıkı.Her şey duzelsın tekrardan insallah

Bizim ülkemizde kutuplaşma yok.yanlış yorumlamışsınız

Bende bıktım. Çok ağrım var hastaneye gitmeye korkuyorum, denize girmek yüzmek istiyorum tatile gidemiyorum. Burnumu çıkaramıyorum. Hiçbir eğlencem yok. Ata sporumuz her konuda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak olduğu için bildiğim konularda laf anlatmaktan bıktım. Devrin insanlarının gösterdiği tutumdan bıktım. Anlayan anlamıştır son cümlemi , velhasıl bende bıktım enerjim tükendi gibi . Ama size şaşırdım Avrupa’da hangi ülkedesiniz ki bu kadar tükendiniz merak ettim

Ve bu bahsettikleriniz sandık zamanı oy kullanıyor tatile geldikleri ülkenin geleceği için.
Elbette ülke vatan, milli duygular asla tartışılamaz benim gözümde. Ama bebek maması çalan babayı asla unutmamalı kimse.

Merak ettiğim bu günlerde nasıl akıl sağlığınızı koruyorsunuz ya da koruyabiliyor musunuz?
koruyamıyoz. ben şahsen, kafayı yidim dibini sıyırıyorum misal
valla işin şakası bi yana haber okumaya korkar hale geldik, kadın cinayetleri, çocuk istismarları, hayvanlara işkenceler, bir de üstüne şu lanet hastalık eklenince, daha ne olabilir ki diyoruz kendi kendimize
allah sonumuzu hayretsin

Bizim ülkemizde kutuplaşma yok.yanlış yorumlamışsınız

Polemik amaçlı sormuyorum ama nasıl yok? En basitinden İstanbul sözleşmesine can hıraş karşı çıkan, destekleyen insanlara hakarete varan yazılar yazan/mesajlar atan insanlar var twitterda.

Fransa'da yaşıyorum.

Doly dön memleketine özlediysen, biz burda hiç sıkılmıyoruz hep aksiyon hep aksiyon

Dönmeyi istiyorum ama önümüzdeki 3 yıl için mümkün değil. Sağlık bilimlerinde araştırmacıyım, kullandığımız her malzeme neredeyse yurtdışından geldiği için kurlar böyleyken Türkye'de bilimsel araştırma yapmak bence zor. İyi bir araştırmacı olmak istiyorum, o yüzden kariyerim için bir süre daha yabancı memleketlerde olmam gerekiyor diye düşünüyorum.

Ben de tam olarak sizinle aynı durumdayım. Umarım güzel günler en yakın zamanda gelir, ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…