Yıldım

Ulkenin degismesi icin gercek anlamda ahlak egitimi verilmeli.aileler empati kurabilen vicdanli cocuklar yetistirmeli.sagliksiz nesiller sagliksiz cocuklar yetistiriyor.
Bugun duydugum bi cevap beni benden aldi.bi gorevim var ve insanlari denetlemem gerekiyor.bana kimse gorevi anlatmadi.bende yapan birine evraklari sordum.adamin cevap cok da zorlama kesin guclu biridir takar ugrasir vs.be kardesim gorevimi yapiyorum diye bana niye takacak?ne hakla? Adamin zihniyet bu.ben bu zihniyetlerin azalacagini dusunurken artti.iyi egitin cocuklarinizi ne olur.susmayan,hak arayan,dusunebilen,vicdanli,merhametli olsunlar...bazen iyi ki diyorum iyi ki evladim yok

Ben avrupa da yaşıyorum. Arkadaşın babası corona ya yakalandı. Adam daha 58 yaşındaydı ama Türk olduğu ve "yaşlı" sayıldığı için resmen ölüme terk edildi. Hastanelerde 40 yaş altı olmadığı için resmen öldürüldü adam...
Kadına şiddet heryerde var.
Buzullar eriyor
Heryerde savaş
Yemende her 10 çocuk'tan 9'u açlıkla boğuşuyor.
Delirmek istiyorsanız herşeyi böyle kafana takmaya devam et canım.

Hangi ulke

Türkiyedeki dertlere uzaktan sıkılmayı inanın ben de çok özlüyorum. İçeriden daha kötü

Ben de yurtdışında yaşıyorum ve arada Türkiye'deki haberleri izleyerek bulunduğum ülkeye şükrediyorum iyi ki gelmişim diye siz de haber izlemeyi deneyebilirsiniz oldukça işe yarıyor. Bürokrasi yavaş olabilir tabii ama sokakta tecavüze uğrayıp öldürülme ihtimaliniz , ya da şort giydiğiniz için linç edilme ihtimaliniz yok en azından. Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama bu virüs elbet bitecek ve orada elinize geçen parayla yedi sülalenizi Türkiyede tatile götürebilecek duruma geleceksiniz yakında. Bence olumlu yanlarını düşünmeye çalışın, ya da şöyle düşünün Türkiye'de yaşıyor olup şu dönemde işsiz kalmış olabilirdiniz mesela.

Dünyanın canına okuduk elbirliği ile ve şimdi olan biteni izliyoruz. Bütün bunları hak ettik doğaya, atmosfere, denizlere, ormanlara zarar verdik, ağaçları kestik, nesli tükenen canlıları zevk için öldürdük, kendimizden başkasını önemsemedik. Bu açıdan bakınca ha TR’de siniz ha Avrupa’da. Ama inanın burada şartlar günden güne daha da kötüleşiyor, orta sınıf bitti, eridi. Artık gerçekten herşey lüks. Memleketinize dönmek isterseniz anlarım ama bence dönmeyin imkanınız varsa kalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…