Kıslar merhaba 6 aylık hamileyim bursaya tasınmak durumunda kaldık yıldırım erikli diye bir yerde oturuyoruz sizden ricam burada yeni açılmış bir kadın doğum hastanesi varmış giden doktorlarını tanıyan var mı acaba tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Kıslar merhaba 6 aylık hamileyim bursaya tasınmak durumunda kaldık yıldırım erikli diye bir yerde oturuyoruz sizden ricam burada yeni açılmış bir kadın doğum hastanesi varmış giden doktorlarını tanıyan var mı acaba tavsiyede bulunabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim
canım merhaba sizin oraya uygun sadece şevket yılmaz devlet hastanesi olduğunu biliyorum sadece ama hiç de iyi anlatmıyolar eğer durumunuz iyise medicalparkı öneririm bende oraya gidiyorum 6. ayın içerisindeyim doktorumun adı arzu acar ünsal çok memnunum şimdilik onu tavsiye ederim bu arada hayırlı doğumlarrr
canım merhaba sizin oraya uygun sadece şevket yılmaz devlet hastanesi olduğunu biliyorum sadece ama hiç de iyi anlatmıyolar eğer durumunuz iyise medicalparkı öneririm bende oraya gidiyorum 6. ayın içerisindeyim doktorumun adı arzu acar ünsal çok memnunum şimdilik onu tavsiye ederim bu arada hayırlı doğumlarrr
yarın burada sadece kadın doğum için açılmış olan bir hastane varmış oraya gideceğim medikal park iyi diye duymuştum zaten ama sanırım beni oraya yetiştirene kadar yolda gelir bebişçok teşekkür ederim tavsiyen için yinede baktım olmadı tavsiyene uyarım
bende 27 haftalık hamileyim zübeyde doğum hastanesine gidiyordum ama şimdi doruk çekirge hastanesine randevu aldım kısmetse cuma günü gideceğim o zaman yine yazarım zaten hoşgeldin bursaya
canım şevket yılmaza bağlıymış bugun gidip şeker testi falan yaptırdım doktoru pek tutmadım ama hastane de işler kolay ve hızlı sanırım diğer doktorlarıda arastıracağım
bende 27 haftalık hamileyim zübeyde doğum hastanesine gidiyordum ama şimdi doruk çekirge hastanesine randevu aldım kısmetse cuma günü gideceğim o zaman yine yazarım zaten hoşgeldin bursaya
maalesef benimde nesrin kalelioğlu doktorumdu çokta memnundum özeline gidiyordum tam gün yasası nedeniyle şevket yılmazdan istifa etti. jimerle anlaşacaktı ki sgk istifasını kabul etmemiş bu süreç 6 ay kadar sürecek ne şevket yılmazda ne jimerde şimdi sadece özelinde bakıyo bu durumda ben bıraktım öünkü nerde doğuracağım belli olmaz böyle ortada kalmışken