Yıldız Avcısı Bir Kadının Güncesi

Rica ederim tatlım ne demek..Topikleri geziyordum yazını görünce hemen yazmak istedim..İnş dediğin gibi adet olmazsın 9 ay...

Ama olduki iş başa düşerse Emre Bey den Allah bin kere razı olsun..Ben hayatımda onun kadar iyi bir insan tanımadım inanki..Çok doktor gezdim ama o başka..
Gidersen sende eminim böyle söyleyeceksindir..Özel hassas durumundan dolayı da kesinlikle Emre Bey derim çünkü çok anlayışlıdır..Güler yüzlü sakin hastanın nabzına göre şerbetini verir kendisi..Bende fazla meraklıyım mesela..Eşimle gitmiyorum o yüzden bana doktorculuk oynuyorsun diyor kızıyorr..Artık tıptaki dilden konuştuğumu bile farketmiyor doktorlar ile eşim tabii işin içinde olmadığındna çok garipseyip bana kızıyordu..Ama emre bey bana sabırla cevap veriyorr..Hatta şemalarla bile anlattığı o kadar çok şey olmuşturki..terapi gibi resmen..Öyle iki dakika bakıp yollamaz..İlgilenirr..Yani ben nacizane çok memnunum tabii herkesin beklentileri farklı olabiliyor ne yazıkki..

Hastane Aret Kamar orada olduğundan dolayı bir hayli kalabalık..Hatta ilk gittiğimde sinirlerim bozuldu cemi cümlemizin demi çocuğu olmuyor diye ama Emre Bey beni görüp hemen anladı zatenn çekip aldı hemen odasına ve o daha bana şimdi kesin İvi tüpten sonra çok tedirgin oldunuz dedi ve ben ağlamaya başladım..Sinirlerim boşaldı falan..Akan rimelimi düşüneyim bana mendil bulmaya çalışan doktorumumu:9::9::9: Komiğim iştee sen düşün..Oluyor derlerdi böyle duygusal patlamalar ama bende şimdiye kadar doktorun yanında olmamıştı o gün kalabalıktanmıdırr yeniden orada dosya açarken aynı şeyleri tekrar ettiğimdenmidir biliyorum oldu işte..
Ay ne çok yazdımm hakkını helal et..İnş kırmızıların gelmezz canımm hiç tüp müp uğraşmana gerek kalmazz..

hahahahayttt Allah iyiliğini versinnn emii çok tatlıssınn :)))

Eğer gelmezse kırmızılarr gıdecemmm bu aydan ıtıbarenn ilk muayene ne kadarr.. ve senın durumun nasıl ve ne durumdasınn kusura bakma bende en az senın gıbı soru cok soruyorumm Allah şimdiden yardım etsın Dr Emreyeeee :52:

hahahahayttt Allah iyiliğini versinnn emii çok tatlıssınn :)))

Eğer gelmezse kırmızılarr gıdecemmm bu aydan ıtıbarenn ilk muayene ne kadarr.. ve senın durumun nasıl ve ne durumdasınn kusura bakma bende en az senın gıbı soru cok soruyorumm Allah şimdiden yardım etsın Dr Emreyeeee :52:

:9::9::9::9::9::9: İlk muaynede henüz ücret ödettirmedi sağolsun..Bugünlerde gitmem gerekli idi adetimle beni bekliyor ama benim ruh halim biraz karmakarışık o yüzdenn bu ayı pas geçebilirim..120 tl civari ama sanırsamm..

Benim durumum biraz karışık cnm..

Fsh hormonum yüksek..rezervim az..En zor hasta grubundanım maalesef:50::50::50::50:

Uğraşıp duruyorum işte..Nasibimizde ne zaman var ise o zaman olacak:emir_bebek:

:9::9::9::9::9::9: İlk muaynede henüz ücret ödettirmedi sağolsun..Bugünlerde gitmem gerekli idi adetimle beni bekliyor ama benim ruh halim biraz karmakarışık o yüzdenn bu ayı pas geçebilirim..120 tl civari ama sanırsamm..

Fsh hormonum yüksek..rezervim az..En zor hasta grubundanım maalesef:50::50::50::50:

yaa öle paracı olsun ıstemem bendeee ama muayene ucretii fena değil güzell.

sen üzme canını Allah ol dedikten sonraaa hepsinin çaresi vardır bıseyle vesile olurr.Allahım ol desin yeterkii..Gün doğmadan neler doğar morel cok onemlii morelimiz yerınde olsunnn canımm bol dua edelimm hakkımızda hayırlısıı inşallahh..Dr.Emre beyde ne zamandan beri tedavı goruyorsunn..iyi sonuc alanlar varmı tanıdıdıpın gorustugun topikten falan bunşlar hep insanlara cesaret verir blirsinnn...hiç umudunu kesme ben pcolu oldugumu bılıyorum ama 6 veya 7 ay oncee bakalım sımdı nasılımmm artık yaş gecıyor 29 oldukkk:43:

yaa öle paracı olsun ıstemem bendeee ama muayene ucretii fena değil güzell.

sen üzme canını Allah ol dedikten sonraaa hepsinin çaresi vardır bıseyle vesile olurr.Allahım ol desin yeterkii..Gün doğmadan neler doğar morel cok onemlii morelimiz yerınde olsunnn canımm bol dua edelimm hakkımızda hayırlısıı inşallahh..Dr.Emre beyde ne zamandan beri tedavı goruyorsunn..iyi sonuc alanlar varmı tanıdıdıpın gorustugun topikten falan bunşlar hep insanlara cesaret verir blirsinnn...hiç umudunu kesme ben pcolu oldugumu bılıyorum ama 6 veya 7 ay oncee bakalım sımdı nasılımmm artık yaş gecıyor 29 oldukkk:43:

Evet cnm var zaten bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim kendisine..

En azından şöyle diyebilirim..Seninle uğraşamam doğrultusunda konuşup bana 6 ay sonra gel diyen doktorların aksine Emre bey her ay takip yapıp kendiliğinden büyüyen yumurtam olduğunda da az ilaç ile sonuca gitmeye çalışıyor..
Mart ayından beri gidiyorum..Ama arada dersaneye gittiğim için 4 ay ara verdim..Onda da kontrollerimizi yaptık sadece..Yumurta varmı çatlamış mı rahim kalınlığı nasıl vs gibi..
Bende 27 yim cnm..

Evet cnm var zaten bende bir arkadaşın tavsiyesi üzerine gittim kendisine..

En azından şöyle diyebilirim..Seninle uğraşamam doğrultusunda konuşup bana 6 ay sonra gel diyen doktorların aksine Emre bey her ay takip yapıp kendiliğinden büyüyen yumurtam olduğunda da az ilaç ile sonuca gitmeye çalışıyor..
Mart ayından beri gidiyorum..Ama arada dersaneye gittiğim için 4 ay ara verdim..Onda da kontrollerimizi yaptık sadece..Yumurta varmı çatlamış mı rahim kalınlığı nasıl vs gibi..
Bende 27 yim cnm..

güzell yaa yaşın cok ıyı gerçi bende ablan sayılmam amaaa :9: Allah ugraslarımızı boşa goturmesın ınsallahh canımmm...:emir_bebek:bolee gırdıgınız topic varmı konusulan bılgı alısverısı yaptıgınızz..ihtiyacım varr..en azından kafayı dagıtıyoruzzz terapi gibi oluyorr...:16:

güzell yaa yaşın cok ıyı gerçi bende ablan sayılmam amaaa :9: Allah ugraslarımızı boşa goturmesın ınsallahh canımmm...:emir_bebek:bolee gırdıgınız topic varmı konusulan bılgı alısverısı yaptıgınızz..ihtiyacım varr..en azından kafayı dagıtıyoruzzz terapi gibi oluyorr...:16:

Valla lafı ağzımdan aldın cnm..Bu kadar kalp kalbe karşı olurr..Bende adaegenin topiğini meşgul ettik diyip seni topiğimize buyur edecektimm.Var tabii olmazmı..
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz-6935.html

Burada konuşuyoruz tatlımm her zaman beklerizz..İlk sayfalarda liste topiklerimizn linkleride varr..Oradaki listelerimizdenn kim kaç yaşında problemi ne nerede kaç kere tedavi görmüş bulabilirsin..hepsi güncellenir sık sık canım egunalım tarafından..:16::16::16::16::16:

oyle guzel anlatmis ki AdaEge yasadiklarini okurken bogazima tas doldu ve o taslar gozlerimden kum oldu akti , Allah isteyen herkesin kucagina bebegini verir inşallah.
Arkadaşlar merhaba. Ben eski Adaege. Sanırım benden sonra bir kaç AdaEge nickini kullanan AdaEge daha oldu. Uzun yıllar siteye girmedim. Ben banyoda ilk bebeklerini kaybeden AdaEge yim. 32+ 4 de ikinci ikizlerim dünyaya geldi. Şu an kızım ve oğlum 10 yaşındalar. Ben bir kitap yazmaya karar verdim. İlk bebeklerine ithafen bir mektup yazmıştım burada, Kitabıma eklemek istiyorum, Ama bulamadım bir türlü. Belki, şahane edebi bir eser olmayacak, böyle bir iddaam da yok. Ama, bu yazacağım ilk, tek ve son kitap, çocuklarıma bir hatıra olacak..

Back
X