Çok teşekkür ederim canım ağzına sağlıkdaha bir kaç saat önce arkadaşımla insanlara yardım ettikçe niye aksini görüyorum diye konuşmuştuk
Enteresanmış Gönül.
:) güzel bir şey olsa gerek
Sıkıntı yok bâbında söylerler ama...
inşallah.. dilek kpss :) bakan da çıkarsa
Çıkar inşallah.
Umudunu kesme hiçbir zaman.
akşamdan beri ne yapacağımı bilemediğim şu fincana da bakar mısınız kızlar...
Eki Görüntüle 1172811 Eki Görüntüle 1172812 Eki Görüntüle 1172813 Eki Görüntüle 1172814 Eki Görüntüle 1172815 Eki Görüntüle 1172816
Birilerinde bir hakkın kalmış onu alıyorsun çekinecekler senden verecekler hakkın olanı. Cesaretle yoluna devam et hakkını ara o yüzden. Bir taşınma olabilir kendi evini faan kuruyorsun. Dileğin adım adım gerçekleşecek. 3'lü veya 8 'li bir zaman diliminden sonra da dileğin tamamına eriyor.
teşekkür ederim :) maddi bir hak sanırım? tek bir şey aklıma geliyor ama olursa şaşırırım :)
kapatırken sadece kpssydi dileğim, taşınma budur umarım.. adım adım derken ne kadar uzun bir süre olabilir :26:
3 ay 8 ay ya da 3 hafta 8 hafta zaman konusunda net bir şey söyleyemiyorum
8 ay fazla diğerleridir umarım :))
teşekkür ederim tekrar :)
Kendiniz için mi kapattınız bu gfalı bilmiyorum. Çok anlamamakla beraber bakayım. Bir kadın var bir şeyi çok istiyor bana daha çok bir bebek gibi göründü bu gerçek bir bebek sahibi ıoşlmak içinde dua ediyor olabilir ya da bir haber bekliyor onun için de. 3 vakti var. 3 vakitten sonra açılıyor korkular bitiyor her şey olumlu ilerliyor. Ancak bir ay boyunca duanızı eksik etmeyin çünkü karabulut bir aksilik tepenizde görünüyor. Dua ile sıyrılabilecek görünüyorsunuz bu aksiliklerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?