yildizname veya kahve fali bakan arkadaslar

Çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık daha bir kaç saat önce arkadaşımla insanlara yardım ettikçe niye aksini görüyorum diye konuşmuştuk

rica ederim her şeyi kıymet bilene yapmak lazım :))

Birilerinde bir hakkın kalmış onu alıyorsun çekinecekler senden verecekler hakkın olanı. Cesaretle yoluna devam et hakkını ara o yüzden. Bir taşınma olabilir kendi evini faan kuruyorsun. Dileğin adım adım gerçekleşecek. 3'lü veya 8 'li bir zaman diliminden sonra da dileğin tamamına eriyor.

Sırtında çok büyükyük taşıyorsun ancak gittiğin yol yol değil. Böyle devam edersen bir hainlik göreceksin ve hayatın alt üst olacak. Kafanda kara buluttlar ve kaldıramayacağın yük altındasın. Bir karar vereceksin daha doğrusu vermişsin ama yanlış karar diğer yol senin feraha ulaştıracak yol. Yanlış tercih yapmışsın dönebilirsen yol yakınken senin faydana. Hane içinden dışından bir sürü sıkıntılı durum var elalem ağzını açmış izliyor bu kadar şeyin altından nasıl kalkılacak diye. Hepsi gerçecek ama sende baya izi kalacak ve daha zamanı var.

teşekkür ederim :) maddi bir hak sanırım? tek bir şey aklıma geliyor ama olursa şaşırırım :)
kapatırken sadece kpssydi dileğim, taşınma budur umarım.. adım adım derken ne kadar uzun bir süre olabilir :26:

Son düzenleme:

3 ay 8 ay ya da 3 hafta 8 hafta zaman konusunda net bir şey söyleyemiyorum

evet canım kendım ıcın kapatmıstım cok tesekkur ederım baktıgın yorumladıgın için ayrıca...bu arada doğru bıldın gercekten...

Telefon edin bakıyor çok da insaflı yani adı Elif 535 336 62 47 ben baktırdım mükemmel geçmiş gelecek ne sorarsanız cevaplıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…