yildizname veya kahve fali bakan arkadaslar

Gonderdim sana falimi yukarida.bu arada dunden kalma falim dedinde cok guldum.insam bi kalkip yikar fincani bi gun bekletmez hahaha. Cok guldum:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam canım kusura baka biraz geciktim yemek falan yedim falımın yorumlarını okudum cevapladım da şimdi fırsat bulab ldim
canım gördüğüm kadaıyla bu aralar sıkıntılısın ve seni baya gergin gördüm .Çoktandır göremediğin birisini göreceksin sana iki dakkada bütün yaşadıklarını anlatacak sen biraz sıkılacaksın .Sen çok kabuğuna kapalısın kabuğundan çıkmalısın kendini yenilemelisin aksi taktirde kendine zarar verirsin . Bu arada akrabalarında veya yakın arkadaşlarında isminin içinde F harfi olan biri ile biraz sıkıntı yaşayacaksın Canım iki kadın var ki bu kadınlar hiç anlaşamıyorlar buda senin evliliğinde sıkıntılara neden oluyor hep bir didişme içindesin birileriyle . Çok yakın olduğun biri ile biraz tartışma yaşayacaksın.Hatta küsme bile olabilir. . pek güzel çıkmamış canım ya ..

Insanlara guvemom kiril aslimda ozguvemi yuksek kemdi halinde ama insanalrla iletisimde olan viriyim ama suan yaaadigim crvredeki turkler pek normal degil kuyu kazsn cinsten onlarla olacafima yalniz olurim daha iyo vurda insanlar cok kalles gercekten

Hmm anladım takmamaya çalış canım..

Kizlar benim fala da bakar misiniz.lutfen :)

Eklentiler

• $1403739800978.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $1403739814556.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
  • $1403739826755.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 96
  • $1403739839876.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 85
  • $1403739865615.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 100
Kizlar benim fala da bakar misiniz.lutfen :)

Uzun boylu bir erkekle birlikteliğiniz olacak ama bu kişinşntakıntısı çok ayagını bağlayan çok sizin kalbinizi kıracak. Orta boylu ya da siz boylarında biriyle bir evlilik görünüyor bu kişisizi kucağa aşmış götürüyor resmen bu kalğ kırıklığınızıonarıyor.

Falınız çok karışık görebildiklerimi yazayım. Bir hasta biri kadın olacak onun çevresesinde bir kalabalık var. Herkss bri toplanmışr. Biriyle bir öpüşme ve görüşmeniz varama bu kişi arabayla bir yere gidiyor uzaklaşıyor sizden ama aklı siz gözü arkada kalıyor. Çok büyük bir kısmetçıkıyor karşınıza yani bu eş de olabilir evli iseniz çocuk da. Ancak bu güzel şeyden sonrahayatınız bunun etkisinde kalacak. Hayatınızın her yeribu kişi ile dolacak.

Tesekkur ederim ...:) gercekten benden hoslanan.uzun.boylu bi cocuk ve harbiden.cok takintiliydi ... ...onu bana karsi mi dolduruyorlar gercekten ...

Tesekkur ederim ...:) gercekten benden hoslanan.uzun.boylu bi cocuk ve harbiden.cok takintiliydi ... ...onu bana karsi mi dolduruyorlar gercekten ...

Etrafını saran çok sizden uzaklaştıranı çok yani kalp kıracak bu kişi ile beraberlik değil başka birile beraberlik görüğnüyor zATEN

Özeci çok teşekkür ederim, sağol

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Görebildiğim kadarıyla bakayım. 2 cepheyi birden idare ediyorsun birini alt etmişsin diğeri de şimdilik geri çekilmiş. Bu alt ettiğin kişi iyi gibi görünen ama içten içe fokurdayan birisi. Yeni bir aşk veya dostluk filizleniyor hayatında etrafı çok temi,z gibi duruyor ama dikkatli olmakta fayda var. Her yüğkü sen üerine alıyorsun böyle yapma fazla yaptığın iyilikler insanları azdırır. Bu kişiyede çok fzla iyilik ve fedakarlık yaparsan bir hainlik göreceksin. Kendi değerini bil, bildir. Senin durumun genel olarak bu uzu zamandır bu yükün altında kalmışsın ama atıp gidiyorsun bir tartışma ile iki cepheyede gerekeni veriyorsun.

Kendiniz için mi kapattınız bu gfalı bilmiyorum. Çok anlamamakla beraber bakayım. Bir kadın var bir şeyi çok istiyor bana daha çok bir bebek gibi göründü bu gerçek bir bebek sahibi ıoşlmak içinde dua ediyor olabilir ya da bir haber bekliyor onun için de. 3 vakti var. 3 vakitten sonra açılıyor korkular bitiyor her şey olumlu ilerliyor. Ancak bir ay boyunca duanızı eksik etmeyin çünkü karabulut bir aksilik tepenizde görünüyor. Dua ile sıyrılabilecek görünüyorsunuz bu aksiliklerden.

Çok teşekkür ederim canım ağzına sağlık daha bir kaç saat önce arkadaşımla insanlara yardım ettikçe niye aksini görüyorum diye konuşmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…