YILDIZNAME

Balonyanak

Guru
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
1.054
1.002
333
Merhaba KK kadınları. Yıldızname önerisi için geldim Son 1 2 haftadır gerek internet üzerinden gerek çevreden yıldızname bakan birilerini arıyorum ama bulamadım daha doğrusu sadece bir kişiyi buldum o da neredeyse maaşımın yarısını istiyor ve güvenilirliğinden de emin değilim zaten Ben de dedim ki kesin kk kadınları bunu bilir, bizzat baktıran ve dediklerinde doğruluk payı olan birilerini önerebilir misiniz lütfen ? Bdv ye konuyu bilerek açtım diğer topicler bu kadar ilgi görmüyor cevap gelmiyor çoğunlukla, lütfen bir süre kalsın bu konu burada Uygun fiyata bakan ya da hayrına bakan KK53:) varsa da olur hiç farketmez. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum bu çevrede olursa çok memnun olurum yine de kimse her türlü bilgilerini sakınmasın lütfen :)

Forumda bir arkadas var bana 3 sene once yazmisti ve oyle para fln da talep etmedi. dedikleride birebir tutuyor.ozelden veriyim adini size.insallah kizmaz. bana cok yardimi olmustu

Forumda bir arkadas var bana 3 sene once yazmisti ve oyle para fln da talep etmedi. dedikleride birebir tutuyor.ozelden veriyim adini size.insallah kizmaz. bana cok yardimi olmustu
teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim, kızacağını sanmıyorum ama şansımı denerim bir kez olmazsa yapacak birşey yok :)

Bunu ben de araştırıyorum yalnız Fal baktırmıyorum ama yıldız haritası %100 çalışıyor.
Aynen beni de bir merak sardı bu yüzden. Yengem ve bir arkadaşımın annesi baktırmış bir kaç yıl önce, tanıdıklarıymış ama. Herşeyi bildi dediler bende de merak uyandıran kendileri oluyor zaten :)

Bu arada herkese açık şekilde bilgi paylaşımı yapamayan olursa eğer özelden de yazabilirsiniz hiç sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…