- 9 Temmuz 2013
- 1.054
- 1.002
- 333
- Konu Sahibi Balonyanak
-
Burçlar tarot ve astroloji bölümünde yıldızname ile açılmış konular var ama uzun süre önce, kapatılmamıştaAma bu konular yasak
Burçlar tarot ve astoloji topiğinde bununla ilgili açılmış konular var yasak olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şahsım adına ilk defa böyle bir konu açıyorum, ısrar derken ?
teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim, kızacağını sanmıyorum ama şansımı denerim bir kez olmazsa yapacak birşey yok :)Forumda bir arkadas var bana 3 sene once yazmisti ve oyle para fln da talep etmedi. dedikleride birebir tutuyor.ozelden veriyim adini size.insallah kizmaz. bana cok yardimi olmustu
Burçlar tarot ve astoloji topiğinde bununla ilgili açılmış konular var yasak olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şahsım adına ilk defa böyle bir konu açıyorum, ısrar derken ?
:) O zaman yine kendim adıma cevap vereyim, diğer topiklerde cevap ya gelmiyor ya az geliyor ya da aylar sonra geliyor. Tezcanlı olmaktan kaynaklı olabilir belki :)Insanlar israrla bdv bolumune bdv olmayan konular aciyorlar. Onu merak ettim...
Aynen beni de bir merak sardı bu yüzden. Yengem ve bir arkadaşımın annesi baktırmış bir kaç yıl önce, tanıdıklarıymış ama. Herşeyi bildi dediler bende de merak uyandıran kendileri oluyor zaten :)Bunu ben de araştırıyorum yalnızFal baktırmıyorum ama yıldız haritası %100 çalışıyor.
İnşallah bir bulayım da o da olur :)Konu Sahibi eğer bakan birini bulursan banada yazar misin
Duydum onu yalnız... Çekincem var bu yüzden ama henüz birini de bulamadımgünahını önemsemiyorsanız baktırın da yıldızname çok günah benim bildiğim
bu da hoca gibi merdiven altı iş gibi geliyor bana:)) açıktan zor bulunurDuydum onu yalnız... Çekincem var bu yüzden ama henüz birini de bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?