YILDIZNAME

Bende bunun gunahmioldugunu bilmiyorum acikcasi.ama bakan arkadas dogum tarihi saat yer, evlilik tarihi ,yer, saat olarak bakmisti.ve bana yazdigi hersey dogruydu .para talebindede bulunmamisti.umarim gunah degildir

Bende bunun gunahmioldugunu bilmiyorum acikcasi.ama bakan arkadas dogum tarihi saat yer, evlilik tarihi ,yer, saat olarak bakmisti.ve bana yazdigi hersey dogruydu .para talebindede bulunmamisti.umarim gunah degildir
herkes çıkıyor diyor
içimdeki ses tut kendini cathy tut kendini
tutcam!
insan da pek meraklı yahu

Bu arada ben daha hayatim boyunca girgirina bile kahve fali baktirmadim.o derece korkarim ama bunun gunah olabilecegini dusunmemistim.

Arkadaşınız sağlam sallamış. Yıldız haritasında yıldızların açıları ile doğum tarihimize göre açılır yıldızname. Gelecekten haber vermez, sadece yıldızlara ve burçlarımıza göre içinde bulunduğumuz durumları yorumlar. Fal değildir ebced harflrriyle alakası da yoktur.

Falda kötü bir enerji var bilmiyorum. Seneler önce kahve falı bakan falcıya gitmiştim, evinin kapıları kendi kendine açılıyordu. Son iki senedir de tövbe ettim fala. Özellikle de tarota dikkat edin, arkadaşlar burada yıldızname kötü demiş ama tarot tehlikeli bir faldır. Astrolojiden zarar gelmez, bir nevi bilim dalı çünkü.

kapılar kendi mi açılıyordu nasıl ne cesaret girdin içeri

Yildiznamenin taniminda anlasamamis kimse.
Benim duydugum kadariyla astrolojiyle alakasi yok ,yildiz haritasi degil yani.
Ama tabi tam bilen biri aciklasa iyi olur,ogreniriz.

Allah Allah yıldız haritası diye biliyorum ben. Yıldızname = yıldız haritası aynı şey değil mi ?

Yildizname baktirmanin çok günah olduğunu duydum bana Tarot bakan bir adam bakiyorms ole söyledi ama gerçekleri ckta blmeye gerek yok bence ddi zaten onada ilk ve son gidisim oldu sacmaliktan başka bişey dgil

baktırdın mı hiç yıldızname

Hayır ama şöyle diyeyim.
Benim ablamın bir arkadaşı çok geç evlendi.
Evde kaldığını düşünerek birine gitmiş yıldızname baktırmaya.
Ablam da ona eşlik etmiş.

Gittiğinde o hoca ablam hiç bir şey demediği, sormadığı halde ona bakıp
sen 29 yaşında dul kalacaksın demiş.

Ve gerçekten de öyle oldu.

Bunu duyduğumdan beri acayip baktırasım var.

Hani biri gel bakayım dese atlarım.
Şu dönem çok ihtiyacım var böyle şeylere.
Aslında güzel şeyler duymaya tabi..

Ama buna dökecek param yok artık

öbür kıza dedikleri de tutmuş mu peki?
çok sıkıntılı ya bence tutuyorsa iki kere geri durmak lazım :)

Burçlar tarot ve astoloji topiğinde bununla ilgili açılmış konular var yasak olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şahsım adına ilk defa böyle bir konu açıyorum, ısrar derken ?
Burası BDV, konular olmaları gereken bölümlere açılmalı, üyelerin yasaktan kastı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…