- Konu Sahibi Balonyanak
-
herkes çıkıyor diyorBende bunun gunahmioldugunu bilmiyorum acikcasi.ama bakan arkadas dogum tarihi saat yer, evlilik tarihi ,yer, saat olarak bakmisti.ve bana yazdigi hersey dogruydu .para talebindede bulunmamisti.umarim gunah degildir
boşver günahtıysa da haberin yokmuş zaten önemli olacağını sanmam:))Bu arada ben daha hayatim boyunca girgirina bile kahve fali baktirmadim.o derece korkarim ama bunun gunah olabilecegini dusunmemistim.
Tutun valla:))cunku soyledikleri dogru ciksada insan kendini pekte degistiremiyor sonucta.bosuna gunah ihtimali varsa gunaha girmeyin derimherkes çıkıyor diyor
içimdeki ses tut kendini cathy tut kendini
tutcam!
insan da pek meraklı yahu
baktıran arkadaşım normal falların gerçek fal olmadığını (kahve tarot vs) tek gerçek falın yıldızname olduğunu çünkü ebced harfleriyle baktırıldığını ve Kurandan bakıldığını söylemişti ama o yüzden de çok çok günah baktırmak demişti
ben onun yalancısıyım hiç baktırmadım hiç başka baktıranla da konuşmadım doğrusu
kapılar kendi mi açılıyorduFalda kötü bir enerji var bilmiyorum. Seneler önce kahve falı bakan falcıya gitmiştim, evinin kapıları kendi kendine açılıyordu. Son iki senedir de tövbe ettim fala. Özellikle de tarota dikkat edin, arkadaşlar burada yıldızname kötü demiş ama tarot tehlikeli bir faldır. Astrolojiden zarar gelmez, bir nevi bilim dalı çünkü.
kapılar kendi mi açılıyordunasıl ne cesaret girdin içeri
çok korkunçFal bakarken açıldı kapı usulca kadın gayet sakin bi baktı ben böyleKuzenim yanımdaydı betin benzin attı dedi Sorma ya bu korkuyla ben nasıl uyumuşum geceleri
Yildiznamenin taniminda anlasamamis kimse.
Benim duydugum kadariyla astrolojiyle alakasi yok ,yildiz haritasi degil yani.
Ama tabi tam bilen biri aciklasa iyi olur,ogreniriz.
Yildizname baktirmanin çok günah olduğunu duydum bana Tarot bakan bir adam bakiyorms ole söyledi ama gerçekleri ckta blmeye gerek yok bence ddi zaten onada ilk ve son gidisim oldu sacmaliktan başka bişey dgilMerhaba KK kadınları. Yıldızname önerisi için geldimSon 1 2 haftadır gerek internet üzerinden gerek çevreden yıldızname bakan birilerini arıyorum ama bulamadım daha doğrusu sadece bir kişiyi buldum o da neredeyse maaşımın yarısını istiyor ve güvenilirliğinden de emin değilim zaten Ben de dedim ki kesin kk kadınları bunu bilir, bizzat baktıran ve dediklerinde doğruluk payı olan birilerini önerebilir misiniz lütfen ? Bdv ye konuyu bilerek açtım diğer topicler bu kadar ilgi görmüyor cevap gelmiyor çoğunlukla, lütfen bir süre kalsın bu konu burada Uygun fiyata bakan ya da hayrına bakan KK53:) varsa da olur hiç farketmez. İstanbul Anadolu yakasında ikamet ediyorum bu çevrede olursa çok memnun olurum yine de kimse her türlü bilgilerini sakınmasın lütfen :)
baktırdın mı hiç yıldıznameBöyle şeylere benim de ilgim var maalesef günah olduğunu bile bile çekiyor işte.
Ahh şu şeytan yok mu!?
baktırdın mı hiç yıldızname
öbür kıza dedikleri de tutmuş mu peki?Hayır ama şöyle diyeyim.
Benim ablamın bir arkadaşı çok geç evlendi.
Evde kaldığını düşünerek birine gitmiş yıldızname baktırmaya.
Ablam da ona eşlik etmiş.
Gittiğinde o hoca ablam hiç bir şey demediği, sormadığı halde ona bakıp
sen 29 yaşında dul kalacaksın demiş.
Ve gerçekten de öyle oldu.
Bunu duyduğumdan beri acayip baktırasım var.
Hani biri gel bakayım dese atlarım.
Şu dönem çok ihtiyacım var böyle şeylere.
Aslında güzel şeyler duymaya tabi..
Ama buna dökecek param yok artık
Burası BDV, konular olmaları gereken bölümlere açılmalı, üyelerin yasaktan kastı bu.Burçlar tarot ve astoloji topiğinde bununla ilgili açılmış konular var yasak olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şahsım adına ilk defa böyle bir konu açıyorum, ısrar derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?