- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
- Konu Sahibi Balonyanak
Yıldızname nedir oda bir çeşit fal değilmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana da öyle geldi, hala bulamadım çünkü internette de birşey yok bir de tuhaf olan o kadar aradım taradımbu da hoca gibi merdiven altı iş gibi geliyor bana:)) açıktan zor bulunur![]()
fal ,ebced harfleriyle filan bakıyorlarmış bir de sanırım Kuran'dan sayfa açıyorlarYıldızname nedir oda bir çeşit fal değilmi?
Fal diyen de var değil diyen de varYıldızname nedir oda bir çeşit fal değilmi?
Gelecekten haber verecekler değilmi?demekki fal..ve fal günah bunu biliyorsunuz umarım. .geleceği sadece Allah bilir..uğraşmayın böyle işlerle. .Fal diyen de var değil diyen de var![]()
Bunları ben de biliyorum ama merakımın önüne geçmiyor yine de , sorun bu :)Her seyi bilen birini buldugunuzda ne yapacaksiniz? Cidden merak ediyorum, gecmisi bilse zaten gecmis. Gelecegi asla bilemez. Ee o zaman aradiginiz ne?
Size 1 ay sonra öleceğinizi söylerse ne yaparsiniz?.
Gunahini soylemiyorum bile!!
Işın içine birde kuran karıştırılıyor inanamıyorum. .yapmayın günah yahu..fal ,ebced harfleriyle filan bakıyorlarmış bir de sanırım Kuran'dan sayfa açıyorlar
arkadaşım yaptırmış anlatmıştı
Bravo arkadaşım. Her bir kelimesine katılıyorum yazdıklarının. .Bütün sıkıntılar imtihandır. Başa gelen bütün belalar birer sinyaldir. Yolunda gitmeyen bir şeyler varsa hayatınızı tamamen gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Yüce Allah her anımızı biliyor ve her duaya icabet ediyor. Bu anlamda sadece kurtuluş amacıyla Kur’an’ı hatmetmiş olsanız da boşa. Öncelikle kalbinizi tamamen Allah’a çevirmeniz ve O’nun bizden neler istediğini tam olarak bilmeniz ve yapmanız gerekiyor. Müslüman bir birey olarak Ya Allah’a gerçekten köle oluruz yada Allah haricindeki her şeyin kölesi oluruz. Yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum. Fakat Allah, gerçekten inanan ve O’ndan isteyen bir insanda huzursuzluk bırakmaz. Her şey çok kötü dahi olsa Allah’ın bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu bilmek, kaza ve kader konusunu bilmek, nefs ve şeytanı tanımak bizi sıkıntıların içinden çeker alır. Hiç bir şeyden medet ummayın. Allah’ın emrettiği gibi yaşamaya çalışın. Secdeye kapanın ve günahlarınız için tövbe edin. Allah’a derdinizi anlatın ve samimiyetle yardım isteyin. Rahmetin üzerinize yağdığına şahit olup size destek olduğunu hissedeceksiniz. Ama bunun tek şartı var; gerçekten inanmak… Fal işine girmeyin bu bile imtihanımızdır !
Neden günah? Normal kahve falından daha mı farklı ?günahını önemsemiyorsanız baktırın da yıldızname çok günah benim bildiğim![]()
baktıran arkadaşım normal falların gerçek fal olmadığını (kahve tarot vs) tek gerçek falın yıldızname olduğunu çünkü ebced harfleriyle baktırıldığını ve Kurandan bakıldığını söylemişti ama o yüzden de çok çok günah baktırmak demiştiNeden günah? Normal kahve falından daha mı farklı ?
Tek kelime ile PARA TUZAĞI!!Gidin dökülün paraları karşılığında saçma sapan şeyler duyun birde günaha girin..çok mantıklı. .
Bütün sıkıntılar imtihandır. Başa gelen bütün belalar birer sinyaldir. Yolunda gitmeyen bir şeyler varsa hayatınızı tamamen gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Yüce Allah her anımızı biliyor ve her duaya icabet ediyor. Bu anlamda sadece kurtuluş amacıyla Kur’an’ı hatmetmiş olsanız da boşa. Öncelikle kalbinizi tamamen Allah’a çevirmeniz ve O’nun bizden neler istediğini tam olarak bilmeniz ve yapmanız gerekiyor. Müslüman bir birey olarak Ya Allah’a gerçekten köle oluruz yada Allah haricindeki her şeyin kölesi oluruz. Yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum. Fakat Allah, gerçekten inanan ve O’ndan isteyen bir insanda huzursuzluk bırakmaz. Her şey çok kötü dahi olsa Allah’ın bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu bilmek, kaza ve kader konusunu bilmek, nefs ve şeytanı tanımak bizi sıkıntıların içinden çeker alır. Hiç bir şeyden medet ummayın. Allah’ın emrettiği gibi yaşamaya çalışın. Secdeye kapanın ve günahlarınız için tövbe edin. Allah’a derdinizi anlatın ve samimiyetle yardım isteyin. Rahmetin üzerinize yağdığına şahit olup size destek olduğunu hissedeceksiniz. Ama bunun tek şartı var; gerçekten inanmak… Fal işine girmeyin bu bile imtihanımızdır !
Ona bende bakmistim netten ama hic bir sey anlamadim. Bir de kulağa soylenmisse gobek adı yaziliyor mu bilemedigim için iki sekilde de bakmistim. İyice kafam karıştıİnternette var ücretsiz ama senin istediğin gibi detaylı değildir tabi. İsim ve anne ismi giriyorsun, sana baska bir burç söylüyor ve acıklıyor
Ya evet. Benim de iki adım var, göbek adım da var. Karmançorman benim iş de ..Ona bende bakmistim netten ama hic bir sey anlamadim. Bir de kulağa soylenmisse gobek adı yaziliyor mu bilemedigim için iki sekilde de bakmistim. İyice kafam karıştı![]()