YILDIZNAME

Her seyi bilen birini buldugunuzda ne yapacaksiniz? Cidden merak ediyorum, gecmisi bilse zaten gecmis. Gelecegi asla bilemez. Ee o zaman aradiginiz ne?
Size 1 ay sonra öleceğinizi söylerse ne yaparsiniz?.
Gunahini soylemiyorum bile!!
Bunları ben de biliyorum ama merakımın önüne geçmiyor yine de , sorun bu :)

Bütün sıkıntılar imtihandır. Başa gelen bütün belalar birer sinyaldir. Yolunda gitmeyen bir şeyler varsa hayatınızı tamamen gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Yüce Allah her anımızı biliyor ve her duaya icabet ediyor. Bu anlamda sadece kurtuluş amacıyla Kur’an’ı hatmetmiş olsanız da boşa. Öncelikle kalbinizi tamamen Allah’a çevirmeniz ve O’nun bizden neler istediğini tam olarak bilmeniz ve yapmanız gerekiyor. Müslüman bir birey olarak Ya Allah’a gerçekten köle oluruz yada Allah haricindeki her şeyin kölesi oluruz. Yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum. Fakat Allah, gerçekten inanan ve O’ndan isteyen bir insanda huzursuzluk bırakmaz. Her şey çok kötü dahi olsa Allah’ın bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu bilmek, kaza ve kader konusunu bilmek, nefs ve şeytanı tanımak bizi sıkıntıların içinden çeker alır. Hiç bir şeyden medet ummayın. Allah’ın emrettiği gibi yaşamaya çalışın. Secdeye kapanın ve günahlarınız için tövbe edin. Allah’a derdinizi anlatın ve samimiyetle yardım isteyin. Rahmetin üzerinize yağdığına şahit olup size destek olduğunu hissedeceksiniz. Ama bunun tek şartı var; gerçekten inanmak… Fal işine girmeyin bu bile imtihanımızdır !

Bütün sıkıntılar imtihandır. Başa gelen bütün belalar birer sinyaldir. Yolunda gitmeyen bir şeyler varsa hayatınızı tamamen gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir. Yüce Allah her anımızı biliyor ve her duaya icabet ediyor. Bu anlamda sadece kurtuluş amacıyla Kur’an’ı hatmetmiş olsanız da boşa. Öncelikle kalbinizi tamamen Allah’a çevirmeniz ve O’nun bizden neler istediğini tam olarak bilmeniz ve yapmanız gerekiyor. Müslüman bir birey olarak Ya Allah’a gerçekten köle oluruz yada Allah haricindeki her şeyin kölesi oluruz. Yanlış anlamayın sizi eleştirmiyorum. Fakat Allah, gerçekten inanan ve O’ndan isteyen bir insanda huzursuzluk bırakmaz. Her şey çok kötü dahi olsa Allah’ın bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu bilmek, kaza ve kader konusunu bilmek, nefs ve şeytanı tanımak bizi sıkıntıların içinden çeker alır. Hiç bir şeyden medet ummayın. Allah’ın emrettiği gibi yaşamaya çalışın. Secdeye kapanın ve günahlarınız için tövbe edin. Allah’a derdinizi anlatın ve samimiyetle yardım isteyin. Rahmetin üzerinize yağdığına şahit olup size destek olduğunu hissedeceksiniz. Ama bunun tek şartı var; gerçekten inanmak… Fal işine girmeyin bu bile imtihanımızdır !
Bravo arkadaşım. Her bir kelimesine katılıyorum yazdıklarının. .

Allah akıl fikir versin yahu seninle aynı adı tasıyan aynı anne ismine sahip insana ne söylüyorsa sana da onu söyleyecek dogru olması imkansız kurandan bakıldıgı falan da yok yuh yani

Neden günah? Normal kahve falından daha mı farklı ?
baktıran arkadaşım normal falların gerçek fal olmadığını (kahve tarot vs) tek gerçek falın yıldızname olduğunu çünkü ebced harfleriyle baktırıldığını ve Kurandan bakıldığını söylemişti ama o yüzden de çok çok günah baktırmak demişti
ben onun yalancısıyım hiç baktırmadım hiç başka baktıranla da konuşmadım doğrusu

Tek kelime ile PARA TUZAĞI!!Gidin dökülün paraları karşılığında saçma sapan şeyler duyun birde günaha girin..çok mantıklı. .

Teşekkür ederim mesajınız için özellikle uyarmak için yazmışsınız o kadar hem de çok güzel bir dille. Zaten çekincem bu yönden vardı şu an daha da katlandı, bilmiyorum ya gerçekten..

Kahve falı gibi eğlencesine olanlardan farkı ne ki yıldıznamenin tam olarak? Kuran'da bireysel geleceğimize dair ne yazar ki?

Gercekten bilmediğimden soruyorum. Dert kasavet içinde yüzmüyorum çok şükür ama fal baktırmak , astroloji tarot hoşuma gidiyor. Üç gün sonra söylenenleri unutuyorum. Üstüne düşmem. Planlama yapmam. O an için eğlenceli buluyorum.

İnternette var ücretsiz ama senin istediğin gibi detaylı değildir tabi. İsim ve anne ismi giriyorsun, sana baska bir burç söylüyor ve acıklıyor

İnternette var ücretsiz ama senin istediğin gibi detaylı değildir tabi. İsim ve anne ismi giriyorsun, sana baska bir burç söylüyor ve acıklıyor
Ona bende bakmistim netten ama hic bir sey anlamadim. Bir de kulağa soylenmisse gobek adı yaziliyor mu bilemedigim için iki sekilde de bakmistim. İyice kafam karıştı:-)

Bilmeyen arkadaşlar için söyleyeyim. Yıldızname fal değildir. Doğduğunuz gün ve saatte yıldızların konumlarına bakılarak sizin ruh dünyanızı etkileyecek şeyler hakkında önceden bilgi verir. kesinliği yoktur. ama çoğunlukla tutar.
Benim annem 12 yaşındayken yıldız haritama baktırmış. Tüm gençlik yıllarımda hayatımda neler olacağını orada okumuştum. hepsi olmuyor tabii ki. çünkü hayatta seçimler var. seçimleri siz yapıyorsunuz. o yüzden günah olduğunu düşünmüyorum. tehlikelerden haberdar olup önceden önlem almalı diye düşünüyorum.
Yıldız haritası çıkarttırmak istiyorsanız 700-800 TL arası bir parayı gözden çıkartmanız gerekir. Baktırmak isterseniz özelden detaylarını yazabilirim.

Back
X