Teşekkürler..Bırakın eğitimine zamanında başlasın...
Arkadaşlar merhaba,yeni üye oldum aslında dert değil ama bı sıkıntım var kızım 2012 Ekim doğumlu bu sn anaokulu zorunlu seneye ilkokul ama seneye ilk okula vermekte çok kararsızım çok zeki aktif bı kızım var ama çok minyon küçük kalacak gibi geliyor, geçen sene krste arkadaşlarından küçük görünüyordu gerçi 10 11 ay büyük çocuklar da vardı aralarında,bazen bebek muamelesi goruyodu siz ne düşünüyorsunuz seneye var aslında ama geçen seneden beri kafama taktım bu durumu şimdiden çok teşekkür ederim..
Çok haklısın da benimki fazla minyonYa ben şunu anlamıyorum, ne olacak 1 sene erken başlayınca? Üniversiteyi bitirdiğimde 23tüm, 22 yaşında bitirenle ne farkım vardı? Çok telaş yapmayın şu okula başlama meselesinde, tam yaşı gelince gönderin; ne erken ne geç. Gelişimsel olarak daha uzun, daha küçük, daha şişman, daha zayıf çocuklar hep olacaktır.
Benim oglum da cok uzun hatta sinifin en uzunu ama boy kilo vs cocuklarin duygusal gelisimiyle alakali degil , ben yukarida da yazdim pismanim erken gonderdigime keske 7 olmasini bekleseymisimÇok haklısın da benimki fazla minyonküçücük çok sevimli geçen sene öğretmen i kizamiyorum ona bebeceik diyordu:)
Evet maalesef seneye biraz erken ondan sonraki senede biraz geç olacakKız çocukları ve erkek çocukları arasında fark olabiliyor. Erkek çocuklarda küçük başlayınca zorluk yaşayanlar çoğunlukta. Çocuğunuzun durumuna göre karar verirsiniz. Okula seneye baslarsa 71 aylık olacak. Bir sonraki sene 83..
Evet öyle maalesef benim ki de Aralık doğumlu. Ben geç vermeyi düşünüyorum.Evet maalesef seneye biraz erken ondan sonraki senede biraz geç olacakama seneye Ocak Şubat doğumlulardanda 10 ay küçük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?