Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gulbebek

Annesinin prensesi geliyor ☺
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
3.477
157
163
Merhaba arkadaşlar Aralıkta aşılama yaptıracağız inşallah hep birlikte üzüntümüzü mutluluğumuzu paylaşmak ümidiyle açtım topiği Yılın son ayı belkide yılbaşına 2 canlı gireceğiz.Bu süreçte Aralık ayında aşılama yaptıracak olan arkadaşlarım umarım hep birlikte hamiş kalırız.5. yılımıza girdik ve ilk aşılamam olacak inşallahhh tutar regl olmayı bekliyorum şimdilik.Var mı Aralık ayında aşılama yaptıracak olanlar.Haklarımızda hayırlısı olsun .Rabbim aratmadan herkese nasip etsinnn yılbaşınaa çocuklu girmeyi nasip etsin inşallahhh

Aşılama listemiz(ANNE ADAYLARI:)
1-moonlıght:beklemede?
2-eylul050:bebişi nazlanıyor gelecek birgün inşallah
3-gökçedenizakınnegatif ama umutsuzluk yok?
4-sinem8484beklemede?
5-kano34beklemede?
6-oesenbeklemede?
7-ercelfbeklemede?
8-aycellbeklemede?
9-xxxyyybeklemede?
10-sementinabeklemede?
11-nadire55beklemede?
12-herşey düzelir mi?beklemede?
hamişlerimiz

windy_blue_28Hoşgeldin bebiş

Son düzenleme:
ben de aralıkta aşılama yaptıracağım.inşallah olur hepimizin.İNŞALLAH...

bende bugun ilaca basladım. kasım sonu veya aralık başı gibi aşılamam olcak inşallah. tabi bi sorun çıkmazsa. insallah güzelce büyür yumoşlarım. allah hepimizin yardımcısı olsun. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

ben de aralıkta aşılama yaptıracağım.inşallah olur hepimizin.İNŞALLAH...

inşallahhhhh canım hep birlikte hamiş kalırızz belki....

eylülcüm hadi hayırlısıııı tedavi sürecini yaz emi bendee regli bekliyorummmm çok heyecanlıyım çoook...

bende aralıkta aşılama yaptırcam.dün regl oldum 6 aydır klomen tedavisi görüyordum olmadı.bu ayı boş geçirmek istiyorum,biraz dinlenicem.

Merhaba arkadaşlar.Ben 8 yıldır evlat hasreti çekiyorum.Doktorların bekle olur demeleriyle bugüne kadar geldim.Artık hasretimiz doruk noktaya ulaştığından doktora gittim aşılama önerdi.Adetime 10gün var, adetin 2. günü gel tahlil yapalım ve tedaviye başlayalım dedi.Aranızda daha önce bu deneyimi yaşayan arkadaşlardan aşılama hakkındaki bilgilerini paylaşmalarını istiyorum.Rabbim cümlemizi bu işlemlere gerek kalmadan anne olanlardan eylesin.Amin.

bende aralıkta aşılama yaptırcam.dün regl oldum 6 aydır klomen tedavisi görüyordum olmadı.bu ayı boş geçirmek istiyorum,biraz dinlenicem.
Canım inşallahhh hayırlısı hakkımızdaa belkide aşılamada tutuverir bellimi olur bu işlerr.

canım 8 yıl dile kolay benimde 5.yılım ilk defa yaptıracağız bizde benimde komşum var 8 yıl olmamış ve ve birden kendi kendine hamiş kalmışşş şimdi kızını görmelisin maşallah acayip tatlı Rabbim bizede nasip eder inşallahhh canı gönülden inanmak lazımmm.Aşılama deneyimi yaşamadım henüz o yüzden anlatamıyorumda neyin ne olduğunu ama bile arkadaşlar mutlaka vardır....

hoşgeldin aramıza. çoğumuzda burda senin gibi yeniyiz. ben ilk aşılamam için dün ilaç tedavisine başladım. haftayada yumoşlar istediğimiz ölçüye gelirse inşallah aşılamam olacak. hepiniz dua edin ne olur.

Eylül canımm hangi ilacı verdiler sana ya ben çok heyecanlanıyorumm :18:bende ilaçlara başladığımda kocişeee keçiboynuzu içireyim diyorum şifa niyetinede aşılama gününe kadar çörek otu yiycem 1 çay kaşığı belki işe yarar bellimi olur:) gelsinn bebiklerr

Son düzenleme:

canım bi folikasit verdi doktorcum birde serephone diye bi ilaç. 5 gün süre ile günde üç tane içecegim. inşallah güzelce gelişirler.

Arkadaşlar! öncelikle iyi dileklerinize ve vermiş olduğunuz cevaplara candan teşekkürler ederim.Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizim tek yardımcımızdır.İnanıyorum ki Alllah'ın inayetiyle 2012 de bebişlerimiz kucağımızda olacak.Lütfen bu serüven boyunca iletişimimizi koparmayıp bilgilerimzi paylaşalım.

canım bi folikasit verdi doktorcum birde serephone diye bi ilaç. 5 gün süre ile günde üç tane içecegim. inşallah güzelce gelişirler.
cANIMMM GÜZEL BÜYÜT YUMOŞLARINııı inşallah tutacakkkk bu arada dua etmeyide ihmal etmemek gerekirr folik asiti ben doktora gitmeden alayım diyorum yaklaşıyor günlerrr belki de birdahaki aya anneliğe adım atıcaz hep birlikteee

canım benimmm bizlerin ortak bir amacımız var sevincimizi üzüntümüzü birlikte paylaşabilirsek ne mutlu bizee inancımızı umudumuzu kaybetmek yok bizler Anne olacağız Allahın izniylee

Son düzenleme:
olumsuz düşünmek yok.olacağına inanalım.inanmak çok önemli.pozitif olalım.ALLAH yanımızda her zaman.hepimiz dileğimize ulaşacağız.inanıyorum.İNŞALLAH...

Merhaba arkadaşlar
siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat hiç ses soluk vermiyordum, burada benim gibi düşünüp benim gibi hisseden ve her ay bıkmadan usanmadan aynı psikolojik savaşı veren ne kadar çok anne adayı olduğunu biliyorum, artık aranıza katılma zamanı geldi diye düşünüyorum çünkü ben de aralık ayı için aşılama randevusu aldım.Ege universitesinde başladık ne kadar süreceği belli olmayan maratonumuza, bu ilk aşılama sürecim ve daha başlamadan kafamda bir sürü soru ve bir sürü kuruntu oluştu bile ,yinede biliyorum ki eğer dünyaya bir can getirme şansım olacaksa bu er yada gec yaşayacagım bir şey, sadece dogru zamana ulaşmak önemli. 10 yıldır evliz ve 6 yıldır bebek istiyoruz umarım bir gun hayallerimiz gercek olur ve bu hasret biter. benimle birlikte aramıza olan yada olmayan ne kadar bebiş isteyen var allah tez zamanda kucaklarını doldursun umarım herkes icin bereketli bir sene kapanısı olur ve yeni yıl isteyen herkese bebişlerini verir..

canım benim hoşgeldin aramıza. bende yeni sayılırım aslında. bu ay ilk aşılamamı olacağım. inşallahta son olur. rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. hemde çifter çifter olsun inşallah. salı günü kontrolüm var. yumoşlar istenilen büyüklüğe gelmişmi bakılacak. ne olur dua edelim birbirimize.

teşekkürler eylül ,ben daha regl olmayı bekliyorum o yuzden deneyimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim umarım ilk seferde kavusursun bebegine dualarmız seninle..

olumsuz düşünmek yok.olacağına inanalım.inanmak çok önemli.pozitif olalım.ALLAH yanımızda her zaman.hepimiz dileğimize ulaşacağız.inanıyorum.İNŞALLAH...
moonlight olumsuz düşünmek yok haklısında insan bir heyecan yapıyor işteeee
Canımm hoşgeldin aramızaa seneyiii kapatırkennn 2012ye bebişlerimizle gireceğiz inşallah çok insan var tek aşılamayla hamiş kalan inşallah bunu bizde başarırız Rabbim izin verirse neden olmasınnnn...bende5 yıldır bekliyorum bebişimi

kaderdaşım benim hadi bakalım bu ay inşallah hamiş kalacağız bende çok heyecan var sen ne alemdesin eylülcüğüm....

teşekkürler eylül ,ben daha regl olmayı bekliyorum o yuzden deneyimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim umarım ilk seferde kavusursun bebegine dualarmız seninle..

tabiki paylaşırım canım benim ne demek. yeter ki sizler sorun. insanın bu dönemde morale ve desteğe ihtiyacı oluyor. salı günü yumoşlar büyümüşmü die kontrole gitcem. ilaç tedavim bugün bitiyo. rabbim hepimizin yüzüne baksın. aminnnnnnnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…