aşılama 2 defa yapılınca ona göre mi para alıyorlar canım? benim aralık sonunda olucak aşılamam daha..
kızlar merhaba bende dün aşılamamı yaptırdım en tecrübeliniz benim herhalde bu 4 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım buda 5.aşılamam şimdi tüp bebekten sonra niye aşılama diye düşüneniz olucaktır belki açıklayım onu. aslında tüp bebek die başladık tedaviye ama sadece 2 yumurtam gelişti bunun sebebide iğne kullanmadan sadece haplarla uyardık yumurtaları doktorum çok fazla ilaç kullandırma taraftarı değil polikistik var bende iğne kullandığım zaman çok fazla yumurtluyorum ve e2 çok yükseliyor ozaman sadece 2 yumurta gelişincede aşılama yapalım dedi doktorum ve öyle devam ettik birde bişey sorucam size burda okuduğum kadar herkeze bir defa yapılıyor aşılama ama benim aşılamalarım hep 2defa yapıldı pazartesi yine yapılcak bazen 2 gün üst üste yapıyor doktorum sizlerin bu şekilde yapılmıyormu?
sinemcim bende tüp bebek diye başlayıpta 1 tane yumurta gelişince aşılamaya yönlendirildim. 28 kasım da yapıldı. 4. aşılama tecrübem benim daha hiç tüp bebek yapılmadı. bende ki sorun yumurta rezerv azlığı. fsh ım yükseldikçe yükseliyor. özellikle 2 aydır 25 in altına bi türlü inmedi bu da yumurta gelişmesine engel oluyor.
sana 2 defa yapılmasının sebebi büyük ihtimalle arkadan gelişen yumurtaları yakalamaktır.çünkü bildiğim kadarıyla hepsi aynı anda gelişmiyor. dr bize 2. defayı yapmadı ama günaşırı ilişki tavsiye etti. inşallah emeklerimiz boşa gitmez. ben ayın 28 inden beri yatıyorum. sağolsunlar annem, k.validem, görümcem, kardeşşlerim gelip ev işimi ve yemeğimi felan yapıyorlar. kalkmama kesinlikle müsaade etmiyorlar. ama yat yat her yerim ağrıdı arada bir kaçamak yapıp dolaşıyorum ama o günden beri evden dışarı adımımı atmadımyatmakta yoruyormuş insanı. bu kadar özeniyorum inşallah emeklerim boşa gitmez.
sinemcim bende tüp bebek diye başlayıpta 1 tane yumurta gelişince aşılamaya yönlendirildim. 28 kasım da yapıldı. 4. aşılama tecrübem benim daha hiç tüp bebek yapılmadı. bende ki sorun yumurta rezerv azlığı. fsh ım yükseldikçe yükseliyor. özellikle 2 aydır 25 in altına bi türlü inmedi bu da yumurta gelişmesine engel oluyor.
sana 2 defa yapılmasının sebebi büyük ihtimalle arkadan gelişen yumurtaları yakalamaktır.çünkü bildiğim kadarıyla hepsi aynı anda gelişmiyor. dr bize 2. defayı yapmadı ama günaşırı ilişki tavsiye etti. inşallah emeklerimiz boşa gitmez. ben ayın 28 inden beri yatıyorum. sağolsunlar annem, k.validem, görümcem, kardeşşlerim gelip ev işimi ve yemeğimi felan yapıyorlar. kalkmama kesinlikle müsaade etmiyorlar. ama yat yat her yerim ağrıdı arada bir kaçamak yapıp dolaşıyorum ama o günden beri evden dışarı adımımı atmadımyatmakta yoruyormuş insanı. bu kadar özeniyorum inşallah emeklerim boşa gitmez.
inşallah hamilesindir canım inşallah..ALLAH sağlıkla kucağına almak nasip etsin bebeğini inşallah...
cnm ben hiç yatmadım benim aşılamalrım saat5 gibi yapıldı yani sadece gece boyunca yattım benim ümidim yok çünkü bu 5. ben kendimi daha çok tüp bebeğe hazırlıyorum inşallah tutunmuştur bebeğin rabbim yüzümüzü güldürsün. benim aşılamadan olursa büyük bi mucize olur herhalde keşke ama dedim ya umutlanamıyorum işte :2:
maalesef kızlar hamile değilim. dün akşam rahatsızlandım acile gittim dr a aşılama yapıldığını söyleyince gebelik testi de istedi ama negatif maalesef. dr 15 günü doldur öyle yaptır 9. gün de pek belli olmaz dedi. ama konuşmasında bi umutsuzluk vardı. gece sabaha kadar uyuyamadım daha annemlere de haber vermedim. zaten annemle ne zaman bu konu hakkında konuşsak başlıyorum ağlamaya kızlarını en iyi anneleri anlar ya ondan sanırım. aslında kendimi hazırlamıştım tutmama ihtimaline nasılsa tüp yapılacak demiştim ama insan maalesef içine söz geçiremiyor. neyse vardır bunda da bir hayır. artık bütün umutlar tüp bebeğe kaldı. inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
sinemcim inşallah senin bebeğin sıkı sıkı tutunur sen yine de dikkat et ağır iş yapma ağır felan kaldırma sakın belli mi olur. bizde müjdeli haberinle seviniriz.
bitospatsi hayırlısı nhakkındaa çok geçmiş olsun bu aradaa lütfen üzülme belkide geç tutunur belli olmaz bu işler.Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah sakın üzme kendini
arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben de aralık ayında ilk aşılamamı yaptırmayı planlıyorum Allah kısmet ederse bugün adet oldum ama henüz başladı sayılmaz işaret geldi anca 2 güne sökülürüm en geç pazartesi de giderim doktoruma.ben 1 kez düşük yaptım o da klomen+ovitrelle ile mayıs ayında olmuştu.dinlenme sürecinden sonra tedaviye başladığımız ilk ay çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtam kiste dönüştü o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullandım hem de psikolojimiz bozulmuştu dinlenmek te iyi geldi soğan suyu içtim kendimle ilgilendim falan dinlendim yani.doktorum kist için önemsiz demişti 21 günde gider dedi hap da 21 gün ya adet olunca atılır dedi inşallah dediği gibi olur. hap kullanmak istemedim ilk başta hap olmadan da atılır ama tedaviyi ertelememiz gerekebilir aşılamanın sağlıklı olması için de kullanman gerekli demişti.kisti eritmeye iyi geliyormuş diane 35 zaten pazartesi akşamı bitti bugün çarşamba işaret geldi cuma adetim sökülür kesin :)
benim de aralığın sonuna denk gelicek aşılamam 2012 bizim yılımız olsun istiyorum isteyen herkes kucaklasın yavrularını bu yılda inşallah yeni yıla hepimiz hamile gireriz..
bu arada hangi ildesiniz ve nerede yapılıyor aşılamanız?
ben istanbul anadolu yakasında kaynarca da özel medicine hospital a gidiyorum.eski adıyla nene hatun hastanesi..
Canım inşallah herşey dilediğin gibi olur.Bende dün adet oldum.Yarın doktora gidicem.Adetliyken gel demişti.Tahlil yapılacak sanırım.Ama benim aşılama Ocak ayına sarkabilir, bazı tekkiklerim bu ay sonu yapılacak.Neyse 8 yıldır bekliyorum bir ay daha bekliycez artık.
tamamıyla aynı durumdayız.bende de kist var 1 aydır ginera kullanıyorum.bugün benim de regl işaretim geldi.en geç pazaretsi doktordayım.bu ayın sonunda aşılamam olur heralde inşallah.aynıyız valla.inşallah hamile kalırız inşallah...
kızlar merhaba benim dün geceden beri aşırı gaz sancım var ve ara ara ateşleniyorum doktorumu aradım bağırsak enfeksiyonu olabilir dedi ama ilaç kullanmak istemiyorum doğal bişeyler ne önerebilirsiniz
Sinemcim doktorun dediklerine uy istersen bağırsak enfeksiyonu önemli çünkü....Allah şifa versin inşallahhhhh
Aşılamalı hatunlar ne durumda bakalımmm
sinemcim prolaktinini ölçtürdünmü süt hormonunu prolaktin olabilir....tşk ederim cnm cvp için bugun biraz daha iyim ağrım geçti en azından aile hekimimiz ilaç vermedi şuanda bi ilaç veremem dedi ama atlattım sayılır çok şükür yanlız bişey sorcam arkadaşlar polikistik over hastalarından göğsünden süt veya su gelirmi ?
moonlıgt canım inşallahh bebişin olur inşallah fazla bekletmez seni kist falan hikaye Rabbim ol derse olacak Allahın izniyleecanım ben 31 yaşındayım.1 yıldır çocuğumuz olmuyor.hiç gebe kalamadım.eşimde morfoloji ve hareketlilik sorunu var.benim aşırı yumurtlama sorunum var.bu yüzden yumurtalarım gelişemiyor.bizde sorun çok.ha bir de 1.5 cm kistim var.kist yüzünden hiç ağrım olmadı.ben tesadüfen öğrendim kistim olduğunu.dün akşam adet oldum.ağrısız sancısız.doktorum yarın sabaha randevu verdi.bakalım hayırlısı gidicez ,yumurta geliştirmek için ilaç falan vericek sanırım.bu benim ilk aşılamam olcak.inşallah bebeklerimize kavuşuruz inşallah.
canım neler yaptın merak ettim seni ne durumdasın şimdiRabbim sana hayırlı evlatlar nasip en güzelinden inşallah....sağol canım inşallah hayırlısı olur. buraya yazdıktan sonra biraz arştırdım dediğin gibi geç tutunmada olabiliyormuş. bakalım hayırlısı. artık ayın 13 ünde kontrolüm var o zaman netleşecek. allah ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin..
safiyee canımmm 8 yıldan sonra gelecek olan bebik tatlı olur inşallahh seninde bebeğin gelecek ve bağrına basacaksın Allahın izniyleCanım inşallah herşey dilediğin gibi olur.Bende dün adet oldum.Yarın doktora gidicem.Adetliyken gel demişti.Tahlil yapılacak sanırım.Ama benim aşılama Ocak ayına sarkabilir, bazı tekkiklerim bu ay sonu yapılacak.Neyse 8 yıldır bekliyorum bir ay daha bekliycez artık.
Canımm yılın son ayı sanada şans getirsin inşallah hayırlısı bakalım hemencecik tutar inşallahhh gelsin bakalım yavrucuklar.arkadaşlar herkese iyi akşamlar ben de aralık ayında ilk aşılamamı yaptırmayı planlıyorum Allah kısmet ederse bugün adet oldum ama henüz başladı sayılmaz işaret geldi anca 2 güne sökülürüm en geç pazartesi de giderim doktoruma.ben 1 kez düşük yaptım o da klomen+ovitrelle ile mayıs ayında olmuştu.dinlenme sürecinden sonra tedaviye başladığımız ilk ay çatlatma iğnesine rağmen çatlamayan yumurtam kiste dönüştü o yüzden bu ay doğum kontrol hapı kullandım hem de psikolojimiz bozulmuştu dinlenmek te iyi geldi soğan suyu içtim kendimle ilgilendim falan dinlendim yani.doktorum kist için önemsiz demişti 21 günde gider dedi hap da 21 gün ya adet olunca atılır dedi inşallah dediği gibi olur. hap kullanmak istemedim ilk başta hap olmadan da atılır ama tedaviyi ertelememiz gerekebilir aşılamanın sağlıklı olması için de kullanman gerekli demişti.kisti eritmeye iyi geliyormuş diane 35 zaten pazartesi akşamı bitti bugün çarşamba işaret geldi cuma adetim sökülür kesin :)
benim de aralığın sonuna denk gelicek aşılamam 2012 bizim yılımız olsun istiyorum isteyen herkes kucaklasın yavrularını bu yılda inşallah yeni yıla hepimiz hamile gireriz..
bu arada hangi ildesiniz ve nerede yapılıyor aşılamanız?
ben istanbul anadolu yakasında kaynarca da özel medicine hospital a gidiyorum.eski adıyla nene hatun hastanesi..
2 kez aşılamayı bende yeni duydum demekki öyle olması gerekmiş o anda :44: hapta büyütüyor aslında ama o bünyeden bünyeye değişiyormuş vardır doktorun bir bildiğiii hakkında hayırlısı arkadaşımselam kızlar sayfalarınızı baştan sona okudum, heyecanla bekleyenlere Allah yardım etsin inşallah müjdeli haberlerini alırız ..
bende bu ay tedaviye başlayacağım sorun eşimde sperm sayısı 8 milyon bu sayıyla bazı doktorlar aşılama gereksiz bazılarıyla olur diyor iyice kafa karıştı yani, sizlerde sorun eşinizdeyse sayılarını yazarmısınız lütfen vede nerede yaptırdığınızı ??
sayfaları okurken sinem iki kez aşılamadan bahsetmiş bu bence çok iyi bişey o zman eşlerden iki keremi sperm alıyorlar nasıl yapıyorlar bunu ?? ve de en merak ettiğim şey yumurta büyümesi için illa tüp bebek gibi göbekten iğnemi yapmak gerekiyor hapla olanı varmı bu işin :18:
oesennn ne alemdesin kuzmmmm inşallahh gelir bebikinnnnnnnnnslm kızlar bende bu ay aşılama yaptrcaklardanım bugun ilk iğnemi yaptım bakalım hayırlısı inşallah hepimize yılın son ayı şans getirir...
günler çabuk geçiyorr ne güzel aşılamalar olmuş arkasıda hemen gelsin inşallahhhSelam kızlar ben 3 aralık Cumartesi günü ilk aşılamamı yaptırdım. aşılama kolayda bu 14 gün nasıl geçecek bilmiyorum. daha iki gün oldu ama içim içime sığmıyor umarım hepimiz biran önce hamile kalırız . allah hepinizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?