Aşılama Yılın son ayı ARALIK'ta aşılama yaptıracak olanlar buraya.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
birbirimiz için dua edelim.ALLAH birbiri için edilen duaları daha çok kabul edermiş diye bir bilgim var.ben hepiniz için dua edicem.tez zamanda sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin ALLAH hepimize inşallah.ben de aralık ortasında regl olucam ..şu an henüz beklemedeyim.

aşilamaya başlamaktan deilde sonucundan korkuyo insan. ayrica yumurta takibini geçtim işlem bittikten sonra yatarak kendini dinleyip test yapılana kadar istirahet veriyo doktor o günlr 1 yıl gibi geçmek bilmiyo. bunlara beynen hazırmıyım deilim ama yanimda aşkım var biliyorum herzaman destekçimdr.
umudun var bunda tutacak rabbim budefa nasip etcek diyorum.çünkü hasretim ve bigün gelcek evimn neşesi...
durmak yok yola devam kızlar rabbim dielyen herkeze versin tez vakitte :0)

hadi hayırlısı canım kendine dikkat ette tutunsun bebişin sana sıkııı sıkıııı İnşallahhhh hayırlısıyla hamiş olursunn kuzummm

hadi hayırlısı canım kendine dikkat ette tutunsun bebişin sana sıkııı sıkıııı İnşallahhhh hayırlısıyla hamiş olursunn kuzummm

saolasın canm benim rabbim büyük müminin mümine duası tez kabul olurmuş sana ve el açıp dua edip hayırlısını dileyen herkeze versin rabbim kusursuz noksansız.. nede olsa kışın sonu bahardır demi kuzuum.

canımmm amin inşallah ne güzel dua etmişsin öyle.Bende bir şanssızlık oldu ve çok üzgünüm bu ay aşılamamı yaptıramayacağım.Bir talihsizliktir gidiyor işteeeÖnce çok üzüldüm ama şimdi iyiyim bende bu ayı boş geçirmemek adına gittim hayıt hapı aldım bir kaçgüne kadar da preesed alıcam inşallah.ovülasyon testi falan bakalım belki işe yarar herşeyde bir hayır vardır... Kader işteee

üzülme bukadar bende üzülürüm hak var hayırlısı var moralini yüksek tut canım.
preseed denemedm ama deneyenleri duydum bu ay kendini rahat bırak bence zaten stres yapmıyomuyuz oldukça yükleniyoruz kendimize rahat ol bünyeni gelcek aya rahat bi şekilde aşılamaya hazırla canmm dediğin gibi herşeyde varbi hayır..

kızlarr ben geldim. dün gece çatlatma iğnem yapıldı. yarın sabahta aşılamam olcak allahın izniyle. çok heycanlıyım ve dualarınıza ihtiyacım var. rabbim hepimizin muradını versin inşallah. gelişmeler oldukça yazarım burdan. inşallah iyi haberler vermekte nasip olur. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...

canım benim doğru söylğyorsun moral çok önemli gerçekten belkide preesed vesile olacak aşılamadan önce mutlaka deneyin diyor zaten oda aşılama gibi bişey rahim asitinden zarar görmeden rahme ulaştırıyor spermeleri belkide gelir kuzularımherşeyde bir hayır vardır hayıt ilacı aldım ona başladım eşimede keçi boynuzu yediriyorum bakalım bu ayda böle geçsin inşallah olur bişeyler.Rabbim yardım eder inş.....
Eylüll sevindim şimdiii hadi hayırlısıı canımmm bende heyecanlandım sakın stres yapma aşılamanı olurken rahat ol ve kendi haline bırak .Bbebğiniiii iyi yerleşttir öyle gel pozitifide duyarız inşallah canımmmm....

inşallah bi tanem. sen ne alemdesin. kaçıncı günündesin. beklemek cok heycanlı ve bi o kadarda sıkıcıdır sanırım. neler yaşadın aşılama sırasında. çok acımıyodur inşallah.

canım çok sıkkın...ben de aşılama yaptırıcam aralık ayında...bende fazla yumurtlama problemi var.yumurtalarım gelişmiyor bu yüzden,sıkışıp kalıyorlar.ayrıca çikolata kistim var,1.5 cm lik...eşimde hareketlilik az ,morfoloji yüzde 1...doktorun ağzından ilk defa 'doğal yollardan çocuğunuz olamaz' lafını duyunca önce idrak edemedim.1 yıldır çocuğumuz olmuyordu.sonra anlayınca durumu yüzüm gözüm su topladı ağlamaktan.bir kaç tane sevdiğim saydığım arkadaşımla paylaştım.kimse beni anlamadı.çok hafif bir durummuş gibi kimse sallamadı yani durumumu..arkadaşlarımdan teselli bulacağımı düşünmüştüm.yapayalnız kaldım..yine ağladım...anneme anlattım.ilk lafı şu oldu:evlatlık alırsın.oysa ki ben annemden bir teselli avuntu bekledim.bana umut verir diye düşünmüştüm.'aşılama,tüp bebek tutar olur kızım' bile demedi.yine ağladım...sadece eşim bana hassas davranıyor yani beni anlıyor..annem az önce beni aradı ve kuzenimin hamile olduğu haberini verdi.telefonu kapattıktan sonra yine ağladım..dün arkadaşıma kahve içmeye gitmiştim,orda bir arkadaşım 'ee hadi artık sizin de çocuğunuz olsun niye boş boş oturuyorsunuz 'demesine ağlayarak eve koşarak gittim.yine ağladım.kimse beni anlamıyor.hamilelik,bebekler,bu konularda en ufak birşey duyunca etkileniyorum,üzülüyorum,moralim bozuluyor.bu konuda hassas olduğumu kimse anlayamıyor.eve kapanıcam.kimse beni sevmiyor heralde.bense sevilen biri olduğumu sanıyordum..annem bile rahatlıkla evlatlık alırsın deyip bana başkalarının hamilelik haberlerini hiç çekinmeden söylüyor.anlamıyorum.yaşadığım şeyi neden herkes hafife alıyor?oysa ki ben umutlu olmaya çalışıyorum.pozitif düşünmeye çalışıyorum.ama kimseden destek göremiyorum.kendimi çok yalnız hissediyorum.

inşallah bi tanem. sen ne alemdesin. kaçıncı günündesin. beklemek cok heycanlı ve bi o kadarda sıkıcıdır sanırım. neler yaşadın aşılama sırasında. çok acımıyodur inşallah.
Eylülcüm ben aşılamaya geçmedim ki daha bu ay olacaktımmm amaa bir talihsizlik oldu ve bu ay aşılama yaptıramıyoruz malesef.Rabbim herşeyin hayırlısını versin vardır bundada bir hayır diye düşünüyorum.Rabbim sana ve tüm bekleyenlere pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah

Moonlıght önceliklee yaşadıklarına çok üzüldüm amaa her zaman güçlü olmalısın bu süreç zor bir süreç vee eve kapatmakla olmuyor bazı şeyler şunu söyleyeyim Rabbim ol derse olur bunu hepimiz biliyoruzdur lütfen üzme kendini bak ben 5 yıllık evliyim ve sebepsiz infertilite teşhisi kondu ne eşimde ne bende sorun var ama olmuyor işte.Bu 5 yıl içerisinde ne laflar duydum ne laflar öyle böyle değil ağır laflar duydum kaldırılması güç laflar amaa umursamıyorum kim ne derse desin ummrumda değil Rabbim verecekse onun ol demesi yeterli.Annen yanlış yapmış ama düşünemeyebiliyorlar konduramıyorlar bazı şeyleri ...Herşeyin hayırlııısı pozitif düşün ki herşey pozitif olsun canımmm benimmm.Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Sıkılıp bunalma her zaman yanındayım .Dikkat et kendine Allaha emanet ol....

arkadaşlar ilk aşılamam bu sabah oldu allaha sükür. ama korktugum gibi gecmedi. simdi sıra gün saymaya geldi. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alacağız.

arkadaşlar ilk aşılamam bu sabah oldu allaha sükür. ama korktugum gibi gecmedi. simdi sıra gün saymaya geldi. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alacağız.

hadii inşallahhh Eylülcüm çok sevindim senin adına stres yapma sakın bu aralar bol bol dua et.Nasıl aşılamada ağrın falan oldumuuu:44:

yok canım benim ağrım filan olmadı. hafif kanamam oldu. inşallah önemsizdir. birde doktor jel verdi. aranızda kullanan oldumu hiç

inşallah tutar inşallah arkadaşım güzel haberlerini duyarız..senin için dua edicem canım...

gülbebek teşekkür ederim canım.şimdi daha iyiyim.11 aralıkta regl olucam onu bekliyorum.bir an önce regl olup tedavime başlamak istiyorum.inşallah hepimizin bebekleri olur inşallah...

arkadaşlar bir şey merak ediyorum.aşılama yapıldıktan sonra doktor istirahat mi veriyor? yani işe gitmeyip evde dinlenmemiz mi gerekiyor?

kızlar merhaba bende dün aşılamamı yaptırdım en tecrübeliniz benim herhalde bu 4 aşılama 3 tüp bebek yaptırdım buda 5.aşılamam şimdi tüp bebekten sonra niye aşılama diye düşüneniz olucaktır belki açıklayım onu. aslında tüp bebek die başladık tedaviye ama sadece 2 yumurtam gelişti bunun sebebide iğne kullanmadan sadece haplarla uyardık yumurtaları doktorum çok fazla ilaç kullandırma taraftarı değil polikistik var bende iğne kullandığım zaman çok fazla yumurtluyorum ve e2 çok yükseliyor ozaman sadece 2 yumurta gelişincede aşılama yapalım dedi doktorum ve öyle devam ettik birde bişey sorucam size burda okuduğum kadar herkeze bir defa yapılıyor aşılama ama benim aşılamalarım hep 2defa yapıldı pazartesi yine yapılcak bazen 2 gün üst üste yapıyor doktorum sizlerin bu şekilde yapılmıyormu?

aşılama 2 defa yapılınca ona göre mi para alıyorlar canım? benim aralık sonunda olucak aşılamam daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…