- 19 Kasım 2011
- 1.428
- 90
- 78
- 45
aşilamaya başlamaktan deilde sonucundan korkuyo insan. ayrica yumurta takibini geçtim işlem bittikten sonra yatarak kendini dinleyip test yapılana kadar istirahet veriyo doktor o günlr 1 yıl gibi geçmek bilmiyo. bunlara beynen hazırmıyım deilim ama yanimda aşkım var biliyorum herzaman destekçimdr.
umudun var bunda tutacak rabbim budefa nasip etcek diyorum.çünkü hasretim ve bigün gelcek evimn neşesi...
durmak yok yola devam kızlar rabbim dielyen herkeze versin tez vakitte :0)
hadi hayırlısı canım kendine dikkat ette tutunsun bebişin sana sıkııı sıkıııı İnşallahhhh hayırlısıyla hamiş olursunn kuzummm
saolasın canm benim rabbim büyük müminin mümine duası tez kabul olurmuş sana ve el açıp dua edip hayırlısını dileyen herkeze versin rabbim kusursuz noksansız.. nede olsa kışın sonu bahardır demi kuzuum.
canım benim doğru söylğyorsun moral çok önemli gerçekten belkide preesed vesile olacak aşılamadan önce mutlaka deneyin diyor zaten oda aşılama gibi bişey rahim asitinden zarar görmeden rahme ulaştırıyor spermeleri belkide gelir kuzularımüzülme bukadar bende üzülürüm hak var hayırlısı var moralini yüksek tut canım.
preseed denemedm ama deneyenleri duydum bu ay kendini rahat bırak bence zaten stres yapmıyomuyuz oldukça yükleniyoruz kendimize rahat ol bünyeni gelcek aya rahat bi şekilde aşılamaya hazırla canmm dediğin gibi herşeyde varbi hayır..
Eylüll sevindim şimdiii hadi hayırlısıı canımmm bende heyecanlandım sakın stres yapma aşılamanı olurken rahat ol ve kendi haline bırak .Bbebğiniiii iyi yerleşttir öyle gel pozitifide duyarız inşallah canımmmm....kızlarr ben geldim. dün gece çatlatma iğnem yapıldı. yarın sabahta aşılamam olcak allahın izniyle. çok heycanlıyım ve dualarınıza ihtiyacım var. rabbim hepimizin muradını versin inşallah. gelişmeler oldukça yazarım burdan. inşallah iyi haberler vermekte nasip olur. AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN...
canım benim doğru söylğyorsun moral çok önemli gerçekten belkide preesed vesile olacak aşılamadan önce mutlaka deneyin diyor zaten oda aşılama gibi bişey rahim asitinden zarar görmeden rahme ulaştırıyor spermeleri belkide gelir kuzularımherşeyde bir hayır vardır hayıt ilacı aldım ona başladım eşimede keçi boynuzu yediriyorum bakalım bu ayda böle geçsin inşallah olur bişeyler.Rabbim yardım eder inş.....
Eylüll sevindim şimdiii hadi hayırlısıı canımmm bende heyecanlandım sakın stres yapma aşılamanı olurken rahat ol ve kendi haline bırak .Bbebğiniiii iyi yerleşttir öyle gel pozitifide duyarız inşallah canımmmm....
Eylülcüm ben aşılamaya geçmedim ki daha bu ay olacaktımmm amaa bir talihsizlik oldu ve bu ay aşılama yaptıramıyoruz malesef.Rabbim herşeyin hayırlısını versin vardır bundada bir hayır diye düşünüyorum.Rabbim sana ve tüm bekleyenlere pozitifi görmeyi nasip etsin inşallahinşallah bi tanem. sen ne alemdesin. kaçıncı günündesin. beklemek cok heycanlı ve bi o kadarda sıkıcıdır sanırım. neler yaşadın aşılama sırasında. çok acımıyodur inşallah.
canım çok sıkkın...ben de aşılama yaptırıcam aralık ayında...bende fazla yumurtlama problemi var.yumurtalarım gelişmiyor bu yüzden,sıkışıp kalıyorlar.ayrıca çikolata kistim var,1.5 cm lik...eşimde hareketlilik az ,morfoloji yüzde 1...doktorun ağzından ilk defa 'doğal yollardan çocuğunuz olamaz' lafını duyunca önce idrak edemedim.1 yıldır çocuğumuz olmuyordu.sonra anlayınca durumu yüzüm gözüm su topladı ağlamaktan.bir kaç tane sevdiğim saydığım arkadaşımla paylaştım.kimse beni anlamadı.çok hafif bir durummuş gibi kimse sallamadı yani durumumu..arkadaşlarımdan teselli bulacağımı düşünmüştüm.yapayalnız kaldım..yine ağladım...anneme anlattım.ilk lafı şu oldu:evlatlık alırsın.oysa ki ben annemden bir teselli avuntu bekledim.bana umut verir diye düşünmüştüm.'aşılama,tüp bebek tutar olur kızım' bile demedi.yine ağladım...sadece eşim bana hassas davranıyor yani beni anlıyor..annem az önce beni aradı ve kuzenimin hamile olduğu haberini verdi.telefonu kapattıktan sonra yine ağladım..dün arkadaşıma kahve içmeye gitmiştim,orda bir arkadaşım 'ee hadi artık sizin de çocuğunuz olsun niye boş boş oturuyorsunuz 'demesine ağlayarak eve koşarak gittim.yine ağladım.kimse beni anlamıyor.hamilelik,bebekler,bu konularda en ufak birşey duyunca etkileniyorum,üzülüyorum,moralim bozuluyor.bu konuda hassas olduğumu kimse anlayamıyor.eve kapanıcam.kimse beni sevmiyor heralde.bense sevilen biri olduğumu sanıyordum..annem bile rahatlıkla evlatlık alırsın deyip bana başkalarının hamilelik haberlerini hiç çekinmeden söylüyor.anlamıyorum.yaşadığım şeyi neden herkes hafife alıyor?oysa ki ben umutlu olmaya çalışıyorum.pozitif düşünmeye çalışıyorum.ama kimseden destek göremiyorum.kendimi çok yalnız hissediyorum.
arkadaşlar ilk aşılamam bu sabah oldu allaha sükür. ama korktugum gibi gecmedi. simdi sıra gün saymaya geldi. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alacağız.
arkadaşlar ilk aşılamam bu sabah oldu allaha sükür. ama korktugum gibi gecmedi. simdi sıra gün saymaya geldi. inşallah birlikte sayıp, birlikte sonuç alacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?