ay alakası yok yaaben basit kötü bir kızmıyım ya böyle erkekler hep yemin ederm böyle istemedikçe hep böyle en düzgünü bile böyleeeeeeeeeee
Valla bu kadarmi olur bnde cogu ayni seyle karsilastim bnde anlamadim bu isi bu yeni cagin erkekleri ayni yada bize denk geliyo :)ben hangi erkekler tanışsam bana cinsellik için yaklaşıyor.ilk ikinci günden öpmek istiyor nahoş olmayan teklifler halbuki öyle bir kız değilim sadece biraz saf kalpliyim çabuk kanıyorum sanırım.hep ilişkilerimin bu yüzden bitti ne zaman bir erkek tanısam yok sexisin yok çekicisin deyip hep cinsellik.bu kadar mı kötü kızım.çok mu yumuşak davranıyorum acaba.gerçekten sizlerden nasıl davranmam konusunda yardım istiyorum.bi erkek neden ikinci günden beni öpmek ister çok mu hafif kızım.halbuki ben sadece ciddi düşünen bi erkek istedikçe böylelerinin üzerine gidiyorum adam bakıyorum muhafazakar gibi sonra yılışmalar falan neden böyle neden böyle
doğru tespit sexi olmak mı sorun bilmiyorum yada düzgün fizeğe sahip olmak mıHep seksiliğinden başına ne geliyorsa ondan geliyor bence
o kadar seksi olma geçer
güzel alımlı dikkat çekici bi kızım ama öyle açık saçık giyinmem normal giyinirm ama bilmiyorum gerçekten
doğru tespit sexi olmak mı sorun bilmiyorum yada düzgün fizeğe sahip olmak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?