sen nerede yılışık var onu secıyorsun demek kiben hangi erkekler tanışsam bana cinsellik için yaklaşıyor.ilk ikinci günden öpmek istiyor nahoş olmayan teklifler halbuki öyle bir kız değilim sadece biraz saf kalpliyim çabuk kanıyorum sanırım.hep ilişkilerimin bu yüzden bitti ne zaman bir erkek tanısam yok sexisin yok çekicisin deyip hep cinsellik.bu kadar mı kötü kızım.çok mu yumuşak davranıyorum acaba.gerçekten sizlerden nasıl davranmam konusunda yardım istiyorum.bi erkek neden ikinci günden beni öpmek ister çok mu hafif kızım.halbuki ben sadece ciddi düşünen bi erkek istedikçe böylelerinin üzerine gidiyorum adam bakıyorum muhafazakar gibi sonra yılışmalar falan neden böyle neden böyle
cinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyor
cinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyor
sorduğu için dedim benarkadaşım bir senmisin sarışın düzgün fizikli olan bir dünya kız var...bunu demenin anlamı ne sanki erkekler bu kızlaramı sarkıyor..
erkekte o niyet varsa dünyanın en çirkini ol yine öper yatmak ister...
ama bunu yaparkende karşısındaki kişini tutumuna bakar yani erkek saldırmıyor dimi saldırsa zaten tecavüz olur...
sorduğu için dedim ben
Siz şu "sevişirken ses yapar misin" konusunu açan kişi değil misiniz ? O konu ne oldu sahi. Çiftlik falan vardı
sen nerede yılışık var onu secıyorsun demek kierkek var
bir de erkek var...[/Q
ne bilim çok efendi biri geliyor bana sonra işte böyle dışardan görsem demem o çocuk hiç böyle değil
Valla bilemedim canim benim. Ama benim son görüstügüm kisi de cok muhazafakardi, hatta biz görüsmeden önce konustuk uzun süre, sen yapsan ben izin vermem derdi, asla öyle seyler olamaz derdi ama ilk görüsmemizde ne oldugunu anlamadan öptü beni. Hala anlam veremiyorum. Gerci biz görüsmeden önce cok uzun süre konusmustuk acaba aradaki özlemden dolayi mi oldu ve bu nedenle o kadar da yanlis degil mi yaptigi ya da herseye ragmen yanlis mi bilemiyorum
Siz şu "sevişirken ses yapar misin" konusunu açan kişi değil misiniz ? O konu ne oldu sahi. Çiftlik falan vardı
Dizilerden cok etkileniyo bizim bu genclikcinsellik konusu geçmiyor havadan sudan muhabbet ederken adam birden sarılıp öpmeye çalışıyor sorun bende biliyorum sanırım çok yumuşağım sert duruşum olsa olmazdı bunlar.muhafazakar derken yani inançlı biri diye düşünyrm öyle konular konuşuyrz sonra o adamın içinden de bir sapık çıkıyor
başka şeyler de sordum siz bu kadar çok erkekle nerde tanışıyorsunuz...?
aynen vahim tüm sapıklar beni buluyoro kişimiy miş ,
durum vahim o zaman
aynen ben altın tepsi ile sunuyorum kendimi sanırım onlara gerçekten kızlar safım bunu itiraf ediyorum insanlara çabuk kanıyorumkimse göründüğü gibi degıldır kı zaten.. görünüşe asla aldanma!
muhafazakar olana da aldanma..
aslında onlar seni bulmuyor, sen onları buluyorsun
zipzip seni beğenmiş ve öpmek istemiş işte bir anlamda tanımak istemiş, karakterin hakkında fikri varmış önceki uzun süre konuşmayla. Yıllar boyu bekleyip ondan sonra mı dokunsaydı, ya hiç bir şey hissetmeseydi yıllar sonra? Kendi kolunu öpmek gibi gelseydi ya, denemeden nasıl bilicen? Sen yaptığından hoşlanmadıysan neden söylemedin hemen sonrasında, hoşlandıysan hala neden acaba hata mıydı diye düşünüyon?
ne gibi ortamlar mesela?Tanışılan ortamlarda önyargı nedenı olabılıyor.
nerede bulusuyorsunuz kı dudagına yapısmak ıstıyor?bi erkek ikinci günden bi kızı neden dudağından öpmek ister sorarım size
saf olduğum için tanışıyorum sanıırm.yada mutluluk arayışı sevip sevilmek isteği sonrada böyle kötülerin üstüne gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?