zipzip seni beğenmiş ve öpmek istemiş işte bir anlamda tanımak istemiş, karakterin hakkında fikri varmış önceki uzun süre konuşmayla. Yıllar boyu bekleyip ondan sonra mı dokunsaydı, ya hiç bir şey hissetmeseydi yıllar sonra? Kendi kolunu öpmek gibi gelseydi ya, denemeden nasıl bilicen? Sen yaptığından hoşlanmadıysan neden söylemedin hemen sonrasında, hoşlandıysan hala neden acaba yanlış mıydı diye düşünüyon?
Bu olaydan sonra o soguk davraninca ben de onu suclamaya basladim, hani sen öyle biri degildin, neden yaptin gibi hep bu konuyu actim cünkü sandim ki o kisa öpüsmede onu hemen itmedigim icin sogudu benden, yani sanki beni hafif kiz gibi gördügü icin sogudu sandim (ama öyle biri olmadigi cok iyi biliyodu aslinda, cünkü cok uzun süre konustuk öncesinde görüsmeden). Dedigim gibi ben de beni hafif kiz sandi ondan sogudu korkusu ve düsünceleriyle, madem yanlis biseydi neden yaptin hani sen öyle biri degildin, beni kandirdin mi yani o kadar zaman dedim. O da "sende cok engel olmadin ona bakarsan" dedi ben cok üzerine gittikce bu konuda ve sanirim bu daha cok uzaklastirdi onu ya da bilemiyorum ya hic bisey anlamiyorum kafam karmakarisik bu konuda. Gerci sadece 3 saniyelik bi öpüsmeydi ve benim hayatimdaki ilk öpüsmemdi, zaten ben öyle heykel gibi durdum hic dudaklarimi hareket dahi ettirmedim, zaten sok olmustum bi anda öpünce