- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi erkek ikinci günden bi kızı neden dudağından öpmek ister sorarım size![]()
birini beğeniyorum tam bana göre bu adam diyorum ikinci gün yılışma hemen ya sert olsam sert derler ortası neki bunun acep![]()
bir sürü soru sordum cevap yok...
sen cevap vermezsen nasıl anlaşma olucak sohbet olucak
olmuyorsa yazmanın da anlamı yok...
erkeksin demedim önceki konunuz ve bu konu hep aynı şeyleri yazmanız iş yerinde sizi öpmeye çalışmaları,bir sürü erkeğin sizle sevişmeye kalkması öpmeye kalkması bütün bunlar dan dolayı erkek olabilir dedim...
safım safım derken bizi saf yerine koyuyor olabilirsiniz dedim...
neyse size kolay gelsin...
Ben de "çiftliği" sordum, ona da cevap vermedi.
Bebek, sen adamın taa yurtdışına gelip de buluşma yisteğini sebepsiz yere geri çevirmiş bir insan değil misin? Hiç mi duymadın fazla nazın aşık usandırdığını? Kalbinin kırık olduğunu anlıyorum ama oraya takılı kalırsan da, takılı kalmandan başka bir şey geçemeyecek eline, ya dicen ki öyyk öpmesini istemedim ama beni öptü iyi ki ikinciye izin vermedim ve ittim, ya da dicen ki bundan sonra hayatıma giren ve ilgi duyan erkeklere karşı bu kadar ani ve kesin hareketler yapmıcam. başka türlü nasıl kalp kırığını düzelteceksin ki canım? Bak yaş 27![]()
sonra neden ayrıldınız?
çitlik konusuna da cvp verdm okursanız cvp verdm o benim dedim hep böyleleri buluyor dedim iki arkdaş sanki beni yalancı çıkarmak için elinizden geleni yapıyorsunuz.yaş 25
anlaşılan aklın onda kalmış biraz, ama düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen zamanla geçiyo emin ol, soru işaretlerinden arınıyosun, artık kendine soru sormaktan vazgeçiyosun :)Ikimizde inat ve gurur yaptik sanirim..
anlaşılan aklın onda kalmış biraz, ama düşünmemeye çalış başka şeylerle ilgilen zamanla geçiyo emin ol, soru işaretlerinden arınıyosun, artık kendine soru sormaktan vazgeçiyosun :)
Ah canım sende bendensin aynıları benimde başıma geldi bende öyle bi kız değilim ama işte şansımız böyleymş demekki napalım bacım ben artık zamana bıraktım valla yapacak bişey yok...ben hangi erkekler tanışsam bana cinsellik için yaklaşıyor.ilk ikinci günden öpmek istiyor nahoş olmayan teklifler halbuki öyle bir kız değilim sadece biraz saf kalpliyim çabuk kanıyorum sanırım.hep ilişkilerimin bu yüzden bitti ne zaman bir erkek tanısam yok sexisin yok çekicisin deyip hep cinsellik.bu kadar mı kötü kızım.çok mu yumuşak davranıyorum acaba.gerçekten sizlerden nasıl davranmam konusunda yardım istiyorum.bi erkek neden ikinci günden beni öpmek ister çok mu hafif kızım.halbuki ben sadece ciddi düşünen bi erkek istedikçe böylelerinin üzerine gidiyorum adam bakıyorum muhafazakar gibi sonra yılışmalar falan neden böyle neden böyle![]()
Ah canım sende bendensin aynıları benimde başıma geldi bende öyle bi kız değilim ama işte şansımız böyleymş demekki napalım bacım ben artık zamana bıraktım valla yapacak bişey yok...
Hele biri dağın başına götürdü Allahtan ucuz atlattım açık kapı bıraktığımıda düşünmüyorum ama hep aynı şeyleri yaşıyorum
konudaki tum yorumlarini teker teker begendikce kendimi sapik gibi hissetmeye basladim ama soylenecek soz birakmamissin :)Böyle şans mı olur? Dağın başına nasıl götürdü ya? Baya bir tanıyana kadar toplu mekanlarda falan olmuyor mu insanlar sevgilileriyle falan? Ben mi çok paranoyağım diye düşündüm. Burası çok gürültülü sessiz sakin bir yere gidelim yalanlarına mı inandınız nedir?
konudaki tum yorumlarini teker teker begendikce kendimi sapik gibi hissetmeye basladim ama soylenecek soz birakmamissin :)
dag basina gitmekle ilgili bir sorunum yok aslinda, keza yilisik olmanin kistasi gosterilen seylerle de.Bir gün gönül ilişkileri amiri olunca saf kalpliliğin = iyi bir şey olmadığının öğrenilmesi için kampanya başlatıcam, belli başlı yalanlar nelerdir ve neden kanmamalıyız? kurslarıyla birlikteSöylenecek daha söz var yaw daha, sen de bir daha sor yani, kaçırma gibi bir şey olmadıkça neden dağ başına gidilir?