Yıllar geçmiş neyin derdindesin¿

Iki seçenek geldi aklıma; ya kendini hatırlatmaya çalışıyor ya da ķız arkadaşı yüzüğü gördü onun isteğiyle yazdı. Gerçi sabah 5 demişsiniz o saatte atması da ilginç.

Vereceğiniz haerhangi bir olumlu ya da olumsuz cevap ona kapı aralamak olur. En güzeli yok saymak. Hiç cevap vermeyin.

Iki seçenek geldi aklıma; ya kendini hatırlatmaya çalışıyor ya da ķız arkadaşı yüzüğü gördü onun isteğiyle yazdı. Gerçi sabah 5 demişsiniz o saatte atması da ilginç.
Bilmem

Kız arkadaşı olsa bir ay önce ben seni çok sevmiştim yazmazdi heralde

Hem bir kiz niye böyle birşey yaptirsin ki

Yok saymanız burnu yere düşse almayacak kişiliğindeki eski nişanlınız için yeterince ders olmuştur. Tebrik ederim iyi yapmışsınız...

Yüzüğü eşyaları verme bahanesi ile sana yaklaşıp bir kaç acıtasyon söz ile süsleyip duygularını sömürecek. Sanıyorki aradan iki yıl geçsede beni yine ister unutamamıştır.
Bir iş başta bozulduysa o işten hayır gelmez.

Bilmem

Kız arkadaşı olsa bir ay önce ben seni çok sevmiştim yazmazdi heralde

Hem bir kiz niye böyle birşey yaptirsin ki
Anladım o halde baya takıntı haline getirdi size ulaşmaya çalışıyor. En güzeli görmezden gelmek sanırım.

Ne komik tipler var. Sizli bizli yazmis bir de. Mabadiniza yerlestiriniz yuzugu de diger esyalari da deyip engelleyin ,derdine yansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…