Yıllar geçtikçe

PorseLenBebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
1.268
0
116
İstanbul
yaa benim sorunum çoğu kişiye göre çok basit bi sorun ama içine girince insan öyle olmadığını anlıyor.bilenler ve bilmeyenler için söylüyorum 3 senedir çıkıyoruz erkek arkadaşımla fakat insan zaman geçtikten sonra farkediyor.öyle bi gün geliyoki konuşacak bişey bulamıyosun bende bunu farkettim ve bu benim ilişkimide etkiliyor. msnde konuşurken mesajlaşırken hep ee,başka,anlat,susma diyerek saatler geçiyo.benim size danışmak istediğim konu erkek arkadaşımla neler konuşabiliriz yani tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin :kedi:

hmm..
bizde pek öyle olmuyor.. devamlı konuşuyoruz.. gün içinde zaten devamlı konuşuyorz ama onu dışında farklı konulardan da bahsediyoruz.. laf lafı açmıyor mu zaten? bi yerden başlayınca taa nerden çıkıyo insan..

gün içinde neler yaptığınızı anlatın birbirinize, günün nasıl geçti diye sorabilirsin mesela, ve şuda varki nekdar çok konuşulursa sürkli mesajlaşıp sürekli telde görüşülürse telde konuşup ardından msj atılırsa nebilim buluştunuz diyelim ayrıldıkta nsonra tekrar telle mesaj atılınca konuşucak şey kalmıyo bizaman..dolayısıyla telle yapışık ikiz olmak pek hoş değil... Nebilm ben maç düşkünü biri olduğum için bazen maç olduğunda soucudan sonra telde analizini yapardık :) sinemaya giderdik eve döndükten sora film hakkında konuşurduk, işte gelirdi günün nasıl geçti diye sorardım ilgniç bişi olduysa onun üzerinde konuşurduk.. Planlayarak olmazki bunlar BENCE...

farklı şeyler yapın kitap okuyun farklı yardım kuruluşlarına gidin v.s. farklı yerlere beraber gidin adrenalin yaşayın al sana konu ha hemen rvlen tavsiyem kokusu çıkıyor işin

Canım benim işte uzun süre sevgili olunca böyle oluyor

O yüzden insanlar evleniyor ya kaydirigubbakcemile2

En azından sıkılınca beraber yapacak bir şeyler bulabilirsin :kedi:

Şimdi hep aynı olunca sevgilinden değil de monotonluktan daral geliyor

A dan z ye herşeyi konuşabiliyormusun?
Canın sıkkın olduğunda canının sıkıldığını ona anlatıp çözüm yolları arayabiliyormusunuz?Aynı şekilde o da sana anlatabiliyormu?
Görüşmediğiniz günlerinizde neler yaptıklarınızı ilginç şeyleri anlatın birbirinize...
Sonra hayal edin birşeyleri ve hayallerinizden bahsedin...
Erkekler maç çok sever.. Sen de maç seviyorsan al sana konuşa konuşa hiç bitmicek bi konu:)
Sonra sinema kitap müzik hakkında konuşun...
Hatta biraz dedikodu yapın çevrenizde olup bitenlerden konuşun.
Mahalledeki kadınlar yapar ya hani işte öyle:)
Yani aslında konuşmak istediğinde konu çoook...

Bizimde 3 yıl oldu ama bazen olur günde 3-4 saat yetmez,bazen tadımız yoktur 10-15dk tükenir sohbet..
Benim böyle bir sıkıntım yok ilişkilerimiz aynı süre olarak.
Aşk bitmiş olabilir mi taraflardan birinde?

sohbet biter mi hiç :lepi: fıkra anlatın onun üstüne, konuşun günlük haberler üstüne konuşun, gelecek üstüne konuşun...........uzar gider,senin hayal gücüne kalmış

birkaç saatlik muhlette konuşacak konu bulamıyorsanız evlenince ne yapacaksınız...24 saat aynı evde

tıp oynarsınız artık :emir_bebek:

bende ayrıldıgım sevgılımde aynı seyden sıkayet edıyordumm
konuscak bısey olmayınca tartısma baslıyo tabbbii :))

yaa benim sorunum çoğu kişiye göre çok basit bi sorun ama içine girince insan öyle olmadığını anlıyor.bilenler ve bilmeyenler için söylüyorum 3 senedir çıkıyoruz erkek arkadaşımla fakat insan zaman geçtikten sonra farkediyor.öyle bi gün geliyoki konuşacak bişey bulamıyosun bende bunu farkettim ve bu benim ilişkimide etkiliyor. msnde konuşurken mesajlaşırken hep ee,başka,anlat,susma diyerek saatler geçiyo.benim size danışmak istediğim konu erkek arkadaşımla neler konuşabiliriz yani tecrübeli olanlar lütfen yardım etsin :kedi:

cnm vlla böyle erkek arkdaşımızla ne konuşabilirz diyince akla gelmiyor malesef bişey.Kendi erkek arkadaşımdan örnek veriyim sna biz konuşmaya başlıyoruz hep bi yerlerden laf uzuyor da uzuyor bi bakıyoruz msn de sabahlamışız zamanın nsı geçtiğini anlayamıyorsun bile.ya da telefonda konuşurken yine laf lafı açıyor bnde şaşıyorum bu kdr çk dk ne konştuğumuza kontr falan dayanmıyor vlla 1 seneyi geçti bizimde hemde aynı sınıftayız hergün dipdibeyiz yine de konuşulcak o kdr çk konu vr ama zaman kısıtlıyor malesef =) ama hiç konuşucak bişey bulamadığımız anlar olmadı inş bundan snra da olmaz...

bnde bıraralar aynı dertten muzdarıptım canım ama ya konuşamıyoruz diye cok üstüde durma , durdukça daha cok gözune batıyor .. bzde 3 yıllık sayılırz ve aynı yerde otursak da sürekli görüşemıyorz ona ragmen cook uzunda konuşmayız boşver takılma bi süre snra kendıliğinden düzeliyor

hhhhhhhhhhm iyide cnm söyle konuş böyle konuş desek olmaz ki ...birlikte zaman geçirdikte paylaşımlarınız artacak ve konuşacak daha çok konu bulacaksınız emin ol opuyorumnanaktan

Back
X