- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
Kızlar eskiden takıldığım bir forum vardı. Öyle birden aklıma geldi kullanıcı adı şifre falan girdim, oldu. Dolaştım biraz profilde neler yazmışım diye. Şuan boşanma aşamasında olduğum eşime neler neler yazmışım.. Ayrı şehirlerdeydik ve eşim de bir öyle bir böyle beni o zamanlar bile çok üzüyormuş. Beni kendine aşık edip öyle yüz üstü bırakmıştı o dönem.. Ona yazdığım bir yazıyı buldum. 2010'a ait. Okurken hıçkırıklara boğuldum. Kötü oldum görmeseydim keşke.. Sizinle paylaşmak istedim.
------------
O'na yazdığım ama bir türlü gönderemediğim bir yazı.. </3
Aslında sana anlatacak ne de çok hikayem var bilemezsin. Ama senden öncekiler mi ? Hiçbiri umrumda değil. Benim hikayem sadece sensin. Sana seni anlatacağım. Neden mi ? Çünkü; sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Uzaklıktan bahsettik
şanssızlıktan.. Haklısın! Keşke olmasaydı böyle ama yinede ne olursa olsun seni sevmek o kadar güzel birşeyki ve düşünmek tabi ki. Beni mutlu etmeye yetiyor. Hayatıma girdiğinden beri değişmedi. Ama sanmaki olmadım hiç mutsuz. Malesef oldum, hemde çok kez. Senden uzakta olmak, seni görememek, elini tutamamak öyle acı verici birşeyki hele benim yerime bir başkası o her gece hayalini kurduğum anları seninle yaşıyorsa. Canımı bunun kadar yakan birşey yok emin ol. Vazgeçmek istiyorum, kendime acıyorum artık öyle tutulmuşumki sana.. Herşey hayallerde güzel hiç bir kurduğum hayalde kötü bir anımız olmadı, acı çekmedim. Yüzüm gülüyordu her defasında ama bitince o hayal dönünce gerçeğe, başlıyorum düşünmeye. Seni, onu
her gece yatarken aklına gelmeyi, o tatlı yüzünde bir gülücük olabilmeyi. Ama olmuyor işte ne yapsam faydasız sanki, ne kadar çok seversem seveyim seninle ben 'biz' olmuyor. Bazen bırakıp gitmek istiyorum. Seni, beni, onu bunu işte. Yalnız kalmak istiyorum. Oda olmuyor ki hayalin yalnız bırakmıyor bu sefer. Yalnızlıkların içinde daha çok acıtıyor canımı. Yani benden gitmeyi bekleme.. Gidemem, gidemiyorum. Hayatta birçok şeyi başarsam bile bunu başaramıyorum. Bütün iş sende bitiyor anlayacağın. Git de bana, sevmiyorum seni de. Vur, kır, parçala kalbimi.. İnan şuankinden daha fazla acıtmaz canımı. Belirsizlik ne fena birşeymiş. Hergün, her dakika, aklımdaki soru ne olacak? Seviyor mu beni? Ne yapsam?.. Yoruldu kalbim. Yardım et bana ya kal de yada git. Beni üzmemek için kal deme ama bu bana yapacağın en büyük kötülük olur. Umudum artıyor. Sonra birgün aniden gidersen tek varlığım olan umudumu kaybetmeme izin verme. Umudum olmasa ne anlamım kalır. Yaşayabilir miyim sanıyorsun. Hayatta herşey nasipse olur değilse olmazmış sonuçta. İstiyorum ki eğer başlayacaksa bir aşk net olsun herşey. Sende sev, bende seveyim. Bir sorun olursa da beraber çözelim. Doğrusuda o değil mi zaten? Tek kalpte aşk yaşanır mı hiç. Acıdan başka birşey değilmidir. Öyledir. Yaşıyorum ve biliyorum. Anlayacağın teksin kalbimde, tek varlığımsın, herşeyimsin. Ziyan etme bu duygularımı, yazık olmasın. Yıllar sonra güvendiğim kalbim sarsılmasın tekrar. Korktuğum başıma gelmesin. Nede çabuk yeniliyorum sana.. Az önce bırakıp git dedim, şimdi ise gitme diyorum. Aslında dedim ya o yüzden herşeyi sana bırakıyorum.
Hepsi böyle işte... Seninle başladı seninle bitiyor sözlerim. Söyleyecek daha çok sözüm var ama, bu kadarı yeter şimdilik..
14 Ekim 2010 Perşembe. 06:23 - 07:17
------------

Aslında sana anlatacak ne de çok hikayem var bilemezsin. Ama senden öncekiler mi ? Hiçbiri umrumda değil. Benim hikayem sadece sensin. Sana seni anlatacağım. Neden mi ? Çünkü; sana söylemek istediğim o kadar çok şey var ki. Uzaklıktan bahsettik

Hepsi böyle işte... Seninle başladı seninle bitiyor sözlerim. Söyleyecek daha çok sözüm var ama, bu kadarı yeter şimdilik..
![smile[2].gif](https://www.tatliaskim.com/images/smilies/smile[2].gif)
14 Ekim 2010 Perşembe. 06:23 - 07:17