yıllar sonra cocugumun babası..

Yalnız görüştürme o zaman, sen görüşmek istemezsen bile bir akrabanız çocuğunun yanında olsun. Alır götürür Allah korusun.
ama öyle bişi yok kanunda baba baskı altında kalıyormus o yuzden görüş günleri babası cocgu alıcak belirtilen saatlerde geri getiricek

ama öyle bişi yok kanunda baba baskı altında kalıyormus o yuzden görüş günleri babası cocgu alıcak belirtilen saatlerde geri getiricek
Görüş verildi demek. Arkadaşımın böyle bir dosyası vardı çocuk ile belli yaşa kadar İl Aile ve Sosyal politikalar Müdürlüğünde görüşebiliyor baba kaçırma ihtimali olduğu için. Zamanında üstüne düştünüz mü bu tehditlerin? Neyse inşallah bela olmaz size.

Arada vicdana gelir kızını görmek ister sonra yine aynı olur merak etmeyin.
Yoksa boşanma aşamasında kendisini belli ederdi çocuk konusunda.
Hamile eşini ,daha doğmamış çocuğunu bu duruma düşürmesinden belli zaten sıfatı!

Gereksiz bir merhamet bu sartlar icin allah sabirlar versin kardesim

Tam bir anneden bekleneni yapip cocugunu kendi duygularindan one alarak davranmissin. Helal olsun hic uzulme. Cok iyi bir annesin sen bencillikten uzak!

Siz dogru yapmışsınız. Aptallık bir durum yok.
Benim babamda göreyim ölüyorum bitiyorum dedi gostermezseniz mahkemeye vericem dedi (!) adam yillardir beni görmüyor hicbir babalık vazifesini yerini getirmiyor utanmadan bide gormezsem mahkemeye vericem diyor:)
Neyse iki gun görüştük biz sonra bir dahada aramadi. Bu tarz durumlar geçici merak :)

Babası zaten doğru olan yaptığınız ne olursa olsun babası çocuğunuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…