- 21 Şubat 2015
- 709
- 316
- 63
- Konu Sahibi pembepante
-
cok tesekkr ederim umarım öyle olur o vicdansız kalbi azıcıkta olsa sızlarYok yok üzülme,iyi yapmışsın,ne kaybettiğini görsün...
keske bende öyle olsam okdr cok istiyorum ki içimin acımamasınıOfff yillar sonra aglayan babalar hic acimiyorum
Yalnız görüştürme o zaman, sen görüşmek istemezsen bile bir akrabanız çocuğunun yanında olsun. Alır götürür Allah korusun.hayır asla keske sahip cıksa ama insan gibi onca tehtide karsı elimden alıcaz seni deli yapıcaz demelerine ragmen kızım için
ama öyle bişi yok kanunda baba baskı altında kalıyormus o yuzden görüş günleri babası cocgu alıcak belirtilen saatlerde geri getiricekYalnız görüştürme o zaman, sen görüşmek istemezsen bile bir akrabanız çocuğunun yanında olsun. Alır götürür Allah korusun.
Görüş verildi demek. Arkadaşımın böyle bir dosyası vardı çocuk ile belli yaşa kadar İl Aile ve Sosyal politikalar Müdürlüğünde görüşebiliyor baba kaçırma ihtimali olduğu için. Zamanında üstüne düştünüz mü bu tehditlerin? Neyse inşallah bela olmaz size.ama öyle bişi yok kanunda baba baskı altında kalıyormus o yuzden görüş günleri babası cocgu alıcak belirtilen saatlerde geri getiricek
Gereksiz bir merhamet bu sartlar icin allah sabirlar versin kardesimhayır hiçbir sekilde konusmadık o konusmak istemiş ama onun hakaretlerini tekrar dinleyemem sesini bile duymak istemiyorum.. maddiyata gelince 150 milyon nafaka vericek diye kendini sigortasız işci yaptı kendi iş yeri var orda kendi sigortasını ödemiyor..oysaki durumları okdr iyi ki cocgumun bogazından 5 kurus geçmedi onun hakkı
Hic baba gormeden o yasta nereden bilecek2.5 aylık demek istedin sanırım. yoksa 2.5 yaşında babayı bilmesi gerekir. Ayrıca iyi yapmışsınız ve umarım herşey daha iyi olur
babasını bilmiyor değil baba ne demek bilmiyor demiş. 2.5 yaşındaki bir çocuk bilmesi gerekir diye düşündüm.Hic baba gormeden o yasta nereden bilecek
Etrafta baska cocuklarin babasi varsa belki ama o kavrami hic gormeden normal tipki gormedigin ve tatmadigin meyveyi bilmemek gibibabasını bilmiyor değil baba ne demek bilmiyor demiş. 2.5 yaşındaki bir çocuk bilmesi gerekir diye düşündüm.
evet dediğiniz gibi olabilirEtrafta baska cocuklarin babasi varsa belki ama o kavrami hic gormeden normal tipki gormedigin ve tatmadigin meyveyi bilmemek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?