- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi pembepante
-
Kolay mı öyle gelip almak.. hem alcak olan adam resmini görmeden alamıyo mu? Çok özler içi yanar hasret çeker ama kolay kolay hiç bi erkek çocuğu alayım da bakayım kafasına girmez.. analar gibi olamıyolar ne yazık ki..cok tesekkr ederim içim gercekten rahatladı her kafadan bir ses cocuk benim ama okdr cok cevremda insan var ki aman atma fotosunu içi yanar gelir alır elinden dediler bi yanımda korktu ama
Ben ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Cocugumu ne aradi ne sordu. Maddi manevi hic olmadi yaninda. Taa ki oglumun meslek sahibi oldugunu ogrenmis karsisina cikmaya calisti. Bu kezde oglum istemedi. Baba nasil bir sey bilmiyorum hatirlamiyorum bile demis. Bu saatten sonra baba olsa nolur olmasa nolur demis. Tabi oglum parasini kazaniyor ona ihtiyaci yok ya. Oglu kiymetlendi 22 yasindan sonra.arkadaslar elim ayagım titrediği için düzgün cümleler kuramazsam beni affedin olur mu? yıllar sonra hiç bir hakkı emegi olmayan baba kızını merak etmiş ortak bir tanıdıgımıza gidip cok aglamıs neolur bana fotorafını atsın göreyim tek istedğim bu..tanıdık ta demiş ki fotoyu napıcaksın gitsene cocugunu gör sahip cık ben kapıya gitmek istemiyorum demiş cok yalvarmıs aglamıs ...ahhhh bu salak vicdaanım ahhhhhhh basıma ne geldiyse vicdanım yüzünden geldi bende babasıdır yarın öbür gün kızım bana derse babam bir foto istemiş göndermemişssin diye kendimi affetmem bende gönderdim hatta vidiosunu bile gönderdim..kızlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum aptal cok aptalsın da diyebilirsiniz
Ben ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Cocugumu ne aradi ne sordu. Maddi manevi hic olmadi yaninda. Taa ki oglumun meslek sahibi oldugunu ogrenmis karsisina cikmaya calisti. Bu kezde oglum istemedi. Baba nasil bir sey bilmiyorum hatirlamiyorum bile demis. Bu saatten sonra baba olsa nolur olmasa nolur demis. Tabi oglum parasini kazaniyor ona ihtiyaci yok ya. Oglu kiymetlendi 22 yasindan sonra.
Oglum meslek sahibi olmasaydi eger yine arayip sormazdi eminim.22yaş cok gec, cocuk resmen babasız buyumus adam olmus artık, ama yıne bıle babaya ıhtıyacı olur onun ne kadar tafra yapsa da... ama artık kendı tercıhı, adam kendını affettıremez bu saattten sonra da.. yazık olmuş. cok gec kalmıs.
Eminim cok pismandir. Insan ileriyi dusunerek hareket etmeli. Cocuklar esya degil. Onlarinda duygulari var.Ne kaybettini görmüş oldu. Bu ona yeter...
arkadaslar elim ayagım titrediği için düzgün cümleler kuramazsam beni affedin olur mu? yıllar sonra hiç bir hakkı emegi olmayan baba kızını merak etmiş ortak bir tanıdıgımıza gidip cok aglamıs neolur bana fotorafını atsın göreyim tek istedğim bu..tanıdık ta demiş ki fotoyu napıcaksın gitsene cocugunu gör sahip cık ben kapıya gitmek istemiyorum demiş cok yalvarmıs aglamıs ...ahhhh bu salak vicdaanım ahhhhhhh basıma ne geldiyse vicdanım yüzünden geldi bende babasıdır yarın öbür gün kızım bana derse babam bir foto istemiş göndermemişssin diye kendimi affetmem bende gönderdim hatta vidiosunu bile gönderdim..kızlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum aptal cok aptalsın da diyebilirsiniz
lütfen rahat olun en doğrusunu yapmışsınız ne yaşanırsa yaşansın baba, hatta görmek isterse gösterin bile yazık kuzucuğa. Büyüdükçe anlar zaten bırakın sevgisini hissetsin verecekse tabi. Allah size güzel günler göstersin kızınızla :)arkadaslar elim ayagım titrediği için düzgün cümleler kuramazsam beni affedin olur mu? yıllar sonra hiç bir hakkı emegi olmayan baba kızını merak etmiş ortak bir tanıdıgımıza gidip cok aglamıs neolur bana fotorafını atsın göreyim tek istedğim bu..tanıdık ta demiş ki fotoyu napıcaksın gitsene cocugunu gör sahip cık ben kapıya gitmek istemiyorum demiş cok yalvarmıs aglamıs ...ahhhh bu salak vicdaanım ahhhhhhh basıma ne geldiyse vicdanım yüzünden geldi bende babasıdır yarın öbür gün kızım bana derse babam bir foto istemiş göndermemişssin diye kendimi affetmem bende gönderdim hatta vidiosunu bile gönderdim..kızlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum aptal cok aptalsın da diyebilirsiniz
Doğru olanı yapmışsın bence üzerinden yük kalkmış olmasi lazim acabaları dusnmektense bir anneye yakisan budur...ilerisi için kimseyi laf sahibi etmezsin en azindanarkadaslar elim ayagım titrediği için düzgün cümleler kuramazsam beni affedin olur mu? yıllar sonra hiç bir hakkı emegi olmayan baba kızını merak etmiş ortak bir tanıdıgımıza gidip cok aglamıs neolur bana fotorafını atsın göreyim tek istedğim bu..tanıdık ta demiş ki fotoyu napıcaksın gitsene cocugunu gör sahip cık ben kapıya gitmek istemiyorum demiş cok yalvarmıs aglamıs ...ahhhh bu salak vicdaanım ahhhhhhh basıma ne geldiyse vicdanım yüzünden geldi bende babasıdır yarın öbür gün kızım bana derse babam bir foto istemiş göndermemişssin diye kendimi affetmem bende gönderdim hatta vidiosunu bile gönderdim..kızlar şimdi yorumlarınızı bekliyorum aptal cok aptalsın da diyebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?