yıllar sonra cocugumun babası..

Daha 2 buçuk yaşındaysa hiç birşey için geç değil, o senin kocan olmayabilir ama kızının babası göstereceksin tüm babalık vazifelerini yaptıracaksın ona. Kendi ilişkinizin gittiğinin farkında olup gereksiz duygusallık yapmadan, laf sokmadan ve en önemlisi kızına gösterdiği ilgiden umutlanmadan durabilirseniz çocuğunuz babasıyla bir şans yakalayabilir, kızınız başka bir birey siz başka bir bireysiniz sonuçta. Sizden bağımsız olarak kızını görmek istemesi hakkı.

Bence en doğru olani yapmışsınız ne olursa olsun babasi .. ileri de kızınız babam beni gormek istemiş izin vermemissin demicek. Siz olmasi gerekeni yapmışsıniz .

Bundan sonra sahip cikmak isterse ki umarim ister hicbir cocuk babam beni sevmemis ,birakip gitmis diye dusunmesin bence.

Caninizi sikmayin en dogrusu sizin yaptığınız.

cok tesekkr ederim içim gercekten rahatladı her kafadan bir ses cocuk benim ama okdr cok cevremda insan var ki aman atma fotosunu içi yanar gelir alır elinden dediler bi yanımda korktu ama
Kolay mı öyle gelip almak.. hem alcak olan adam resmini görmeden alamıyo mu? Çok özler içi yanar hasret çeker ama kolay kolay hiç bi erkek çocuğu alayım da bakayım kafasına girmez.. analar gibi olamıyolar ne yazık ki..

arkadaslar yorumlarınız için cok cok tesekkur ederim hepinize fikirleriniz benim içiçn altın degerinde kalbime su serptiniz cocugum 2 bucuk yasında baba ne demek bilmiyor etraftan duyuyor ama anlayamıyor daha zamanı gelince bir pedegog yardımı ile ona nasıl ne sekılde söylemem gerektiğini anlatıcam..dedğiniz gibi insallah iyi birsey yapmısımdır insallah o tas kalbi biraz olsa sızlar benim bebeğim karnımdayken yaptıkları aklına gelirde o kafasını taslara vurur ne diyim arkadaslar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın bir yanım onu gizlemek istiyor hiç bir hakkı yok diyor diyer yanım vicdanım sen kız nefret et yüzüne bakma ama onun babası diyor ah ah ah

Ben ayrildigimda oglum 5 yasindaydi. Cocugumu ne aradi ne sordu. Maddi manevi hic olmadi yaninda. Taa ki oglumun meslek sahibi oldugunu ogrenmis karsisina cikmaya calisti. Bu kezde oglum istemedi. Baba nasil bir sey bilmiyorum hatirlamiyorum bile demis. Bu saatten sonra baba olsa nolur olmasa nolur demis. Tabi oglum parasini kazaniyor ona ihtiyaci yok ya. Oglu kiymetlendi 22 yasindan sonra.

mumkunse yanında olabılecekse sık sık görsun sen de bence aralarına gırme, bakmamıs sormamıs olabilir ama cocugun babasıyla buyumesı hakkı eger ıstıyorsa gostermememzlık yapma bence asıl o zaman gunaaha gırersın

22yaş cok gec, cocuk resmen babasız buyumus adam olmus artık, ama yıne bıle babaya ıhtıyacı olur onun ne kadar tafra yapsa da... ama artık kendı tercıhı, adam kendını affettıremez bu saattten sonra da.. yazık olmuş. cok gec kalmıs.

Oglum meslek sahibi olmasaydi eger yine arayip sormazdi eminim.

Yıllar sonra kızını merak etmiş oh keyfe bak .yerinde olsam göstermem hiç. Yıllar sonra kızıma bu adam sana bakmadı emeği geçmedi derim onuda beni anılacaktır

Aptal felan degil bilakis insanmissin hemde iyi bir insan. Neden bosandiginizi bilemiyorum ama baba eksiligini hissetmesin cocukcagiz. Ilerde kolu kanadi kirik olur, hep imrenerek bakar baba-evlat gordugunde

lütfen rahat olun en doğrusunu yapmışsınız ne yaşanırsa yaşansın baba, hatta görmek isterse gösterin bile yazık kuzucuğa. Büyüdükçe anlar zaten bırakın sevgisini hissetsin verecekse tabi. Allah size güzel günler göstersin kızınızla :)

Daha 2.5 sene olmus evet cok bı zaman degıl ancak 2.5 senede kılını kımıldatmamıs bır adama ben olsam resımı hemde sıze hıc yalvarmadan gondermezdım. Sızınde yanlıs yaptıgınızı dusunuyorum cocugunuzun gururunu sız korumalıydınız. sıze yavlarsaydı yakarsaydı , baska mesele ama 2.5 senenın uzerıne hedıye gondermıssınız

Babalik yapmayan baba olmamistir ki. İstedigi kadar aglasin. Ben olsam gondermezdim foto video

eski konularınızı da hatırlıyorum
boşverin insanlık sizde kalsın da
inşallah almaya etmeye kalkmaz

Doğru olanı yapmışsın bence üzerinden yük kalkmış olmasi lazim acabaları dusnmektense bir anneye yakisan budur...ilerisi için kimseyi laf sahibi etmezsin en azindan

Buarada babanın cocugua ıhtıyacını bılemem ama cocuk babayı gormedıkten sonra ...

Babalık annelik gibi içgüdüsel değil maalesef.Sonradan öğreniyorlar.
Yapmadıklarına pişman olduysa ne ala.
Şimdi çok küçük ama bebeğinizin önünde daha uzun yıllar var ve onun babasına ihtiyacı var.Adamın içine o ateş düştüyse gerçekten sahip çıkar zaten kızınıza.
Size de helal olsun kendi hırsınızdan önce bebeğinizi düşündüğünüz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…