Yıllar sonra dönen adam, bi şeyler yaptım ama pişman olmaktan korkuyorum?

Themiso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
318
111
18
Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?

Kabul edilebilir belki çok mutlu olucak ama bence bunu 1 mesajla hemen yapmamalı
Gerçekten çok isteyen çok ısrarcı olur sonuçta terkedip giden o
Eğer gerçekten istiyorsa bu isin peşini bırakmaz zaten
Bence beklemede kalmalı
Gerçekten seven özleyen hata yapan muhakkak ısrarcı olmalı

İyi de arkadaşınız zaten açık kapı bırakmış böyle bir şey çok zor olur demiş imkansız dememiş nihayetinde.. Buna rağmen karşı taraf çaba göstermiyorsa zaten yeterince istemiyor demektir. Uzun vadede arkadaşınızı üzecektir yeniden denerlerse.. arkadaşınızın aklı tek bir mesajla karışmasın kendi iyiliği için diyorum.

Adam olsaydi 4 yil once olurdu .. belli ki baskasini tercih edip gitmis ondan tekmeyi yiyince exe doneyim demis. yani arkadasiniz 2.tercih olmayi kabul etmesin bence. Haaa duygulari varsa cidden, o zaman tek sartla kabul etsin adam ciddiyetini gosterip yuzuk takacaksa. Yoksa ittirsin.

mesaj mı atmış 4 yıl sonra..
insan arar yahu..
otomatik mesajdır o ex lere topluca kim düşerse..
Aramak da yetmez, insan hop çıkar bi yerden sürpriiiiz diye. 4 yıl sonra bir mesajla ne bekliyordu acaba? Herifteki konfora bak. Bir mesajla kafa bulandırıyor.

Back
X