Yıllar sonra dönen adam, bi şeyler yaptım ama pişman olmaktan korkuyorum?

Burdaki bayanlar benim ilişkim icin de olumsuz birsürü yorum yaptılar bunlara bakarsan bağıran adamı bile terkedeceksin kendilerini prenses sanıyorlar bir ilişkide yanlışlar pişmanlıklar terk etmeler kavgalar hersey olabilir ama bunlar filmlerdeki aşkları kendilerini inandırmışlar
Zaman herseyin ilacıdır ben de çok sevdim çok hatalar yaptım oysa
İnsanların yaşadıkları ruh halleri hayat şartları bazen yanlışlara sebep olur bunlarda o yok herkesi robot sanıyorlar
bacım sen yorum yapma bence ya da konuyu iyice okuyup yorum yap.

Ben onu sizde dönün diye demedim sadece olaylara göre insanların tepkileri değişebilir o yüzden katı düşüncelerle hareket etmek yanlış dedim
Terk eden adam mi degisecek.
Bu arada kimse degismez. Senin eski esin de dahil. En fazla 4 ay degismis numatasi yapar. Su an sanirim yeni yeni gorusuyorsun. Ayaklarin yerden kesildigi icin gercekleti goremiyorsun. Biraz bekle kimsenin degismedigini sen de goreceksin. Yuruse idi ilk seferde yururdu.

Ayrılmanıza sebep şeyleri çözemezseniz aynı sebepten yine ayrılacaksınız.
Su an sadece sunen alti yapmislardir sorunlari. Muhtemelen yeni yeni gorusmeye basladiklari icin flortun ilk zamankarindaki gibilerdir, ayaklari yerden kesilmis pembe bulutlarda... zamanla o da o sorunlarin hic cozulmedigini gorecek. Yasayip gormesi lazim demek ki.

Benim arkadaşım 6 yıl sonra onu bırakıp giden kişiyle tekrar ilişkiye başladı o kadar dikkat et güvenme dememize rağmen üzülen o oldu. Bizim sonumuz yok diye tekrar bıraktı. Arkadaşın pişman olmasın hiç doğrusunu yapmış

Su an sadece sunen alti yapmislardir sorunlari. Muhtemelen yeni yeni gorusmeye basladiklari icin flortun ilk zamankarindaki gibilerdir, ayaklari yerden kesilmis pembe bulutlarda... zamanla o da o sorunlarin hic cozulmedigini gorecek. Yasayip gormesi lazim demek ki.
Hayata nasıl bakmak istiyorsanız öyle bakabilirsiniz sizin düşünceleriniz de değişiklik olmuyor mu bakış açınız hiç değişmiyor mu ? Cevabınız hayır olmuyorsa olduğunuz yerde sayıyor olma ihtimalinizi bi düşünün derim 😊

Hayata nasıl bakmak istiyorsanız öyle bakabilirsiniz sizin düşünceleriniz de değişiklik olmuyor mu bakış açınız hiç değişmiyor mu ? Cevabınız hayır olmuyorsa olduğunuz yerde sayıyor olma ihtimalinizi bi düşünün derim 😊
Ben de bosandim. Eski esle senin yaptigin gibi ikinci sansi verdim. Oglum istedigi icin. Gordum ki kimse degismiyor. Neyse sen de yaşa ve gör.
Ayrica o kadar katı biri de degilim. Buradan oyle gozukse de. Burada eski esle ikinci kez deneyen kadinlarin konulari var. Bir oku istersen. Sadece ben yasamadim bunu.

yoklukda yoklama almış
artık kız aklı kaz aklı olmasın.
valla sinirleniyorum bide soruyor mu?
üzüldüğü ağlamışlığı olmadı mı hiç. akıttığım göz yaşının hatrına cevap bile yazmazdım

yoklukda yoklama almış
artık kız aklı kaz aklı olmasın.
valla sinirleniyorum bide soruyor mu?
üzüldüğü ağlamışlığı olmadı mı hiç. akıttığım göz yaşının hatrına cevap bile yazmazdım
1 yıl ağladı her güüün
Okulu uzattı onun yüzünden
Haklısınız

1-2 aylık ilişkilerde zaten ayrılık konuşulmaz uzun vadelide konuşulur çokça da kavga edilir önemli olan herseye rağmen sevmekten vazgeçmemek
Hanımefendi, tabii ki olumsuz durumların tek bir sebebi olamaz. Ancak sorunların tek çözümünün sevgi olduğunu da düşünmüyorum. "Sevmekten vazgeçmemek"ten kastettiğiniz durum, en az bir kişinin psikolojik sorunlar taşımadığı ve taktik yapılmayan ilişkilerde geçerli. 1-2 aylık ilişkilerde hiç kimse ayrılmayı düşünmez, çünkü bu dönemde herkes beynini devredışı bırakıyor. Birçoğumuz gidip başkasının bir iki kelamına veya bir deste papatyasına ömrümüzü verdik, veriyoruz. İlerleyen zamanlarda herkes birbirinin gerçek yüzünü görüyor, sonra "vay efendim bu adam/kadın romantikti, içinden ilk insan çıktı" veryansınları. Belki de akabinde gelen cinayet haberleri. Acaba kimin hayat tecrübesi sıfır? Ve bu konunun altında bile sebepsiz yere sevgilisini 4 yıl önce terk eden, ardından bir mesajla geri gelen ancak güven veremeyip bir "senle barışmam" mesajı yüzünden hevesi geçip ansızın yine ortadan kaybolan bir herifi savunuyorsunuz. Vallahi pes!!!

Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Doğru düzgün bir özür bile dinlemeyen, mesajla şöyle bir yoklayan adam için mi üzülüyor arkadaşınız?
Adam uğraşmamış bile hemen o zaman kalsın demiş bırakmış
Yüksek ihtimalle bu ara bütün eski sevgililerini deniyor hangisini tutturursa

Kesinlikle. Hayatinda biri olsa idi zaten adama cevap bile vermezdi. Adam ayrilirken aciklama yapna tenezzulunde bile bulunmamis. O kapi bana acik mi dite de 4 sene sonra bir yoklamis. Gormus ki evet o kapi hep ona acik. Dolayisiyla adam her gidio geldiginde kizimizi hep biraktigi yerde bulacagini pekala biliyor. Aslinda suc biraz da kadinlarimizda. Yani adamlara giderse bir daha donemezsin imajini vermeliyiz.

Kadınlarımız biraz gururlu olsun Allah aşkına... Adam bırakıyor gidiyor ama dönebiliyor nasılsa karşısında ne olursa olsun affeden gurursuz bir canlı var. Karşıdakini kolayca eşşek yerine koyuyorlar biliyorlar ki ne yapsalar karşı taraf evet diyecekler. Zaten konu sahibesini hiç anlamadım, gerçekten aşıksan 2.tercih olmayı asla asla asla sindiremiyorum mümkün değil. Kalbin sindiremez, gururun zaten hiç sindiremez.

Back
X