Yıllar sonra dönen adam, bi şeyler yaptım ama pişman olmaktan korkuyorum?

Aramak da yetmez, insan hop çıkar bi yerden sürpriiiiz diye. 4 yıl sonra bir mesajla ne bekliyordu acaba? Herifteki konfora bak. Bir mesajla kafa bulandırıyor.

Ben katılıyorum yaf, bu kadar büyük bir kabahati affettirmek gibi bir niyetin varsa karşı tarafa kendini dinletmek için karşısına çıkarsın zaten.

Ben katılıyorum yaf, bu kadar büyük bir kabahati affettirmek gibi bir niyetin varsa karşı tarafa kendini dinletmek için karşısına çıkarsın zaten.
4 yıl be. 4 yılda dünya tersine döndü. Herif daha dün gibi mesaj atıyor. Heyvan.

Bunların hepsi bugün olmuş, adam belki de yine yazacak ama arkadaşınız sabırsızlanıyor.

Ki zaten hayır bile dememiş bile, "güvenemem ki ben sana, boşver" nedir? ...resmen naz bu, adam da farkıdadır; hemen oltaya geldi diyordur muhtemelen...

Yapmasın bunu kendine...işte herkes kendi değerini kendi biçiyor aslında, karşı taraf değil...

Bunların hepsi bugün olmuş, adam belki de yine yazacak ama arkadaşınız sabırsızlanıyor.

Ki zaten hayır bile dememiş bile, "güvenemem ki ben sana, boşver" nedir? ...resmen naz bu, adam da farkıdadır; hemen oltaya geldi diyordur muhtemelen...

Yapmasın bunu kendine...işte herkes kendi değerini kendi biçiyor aslında, karşı taraf değil...
seviyor maalesef :( şu an beraber okuyoruz yazılanları.
açık kapı bırakmak istiyo içten içe

Kabul edilebilir belki çok mutlu olucak ama bence bunu 1 mesajla hemen yapmamalı
Gerçekten çok isteyen çok ısrarcı olur sonuçta terkedip giden o
Eğer gerçekten istiyorsa bu isin peşini bırakmaz zaten
Bence beklemede kalmalı
Gerçekten seven özleyen hata yapan muhakkak ısrarcı olmalı
4 sene bir sürü kadınla hayayini yasamis ve olabilir mücadele ederse diyorsunuz ya pes

Kabul edilebilir belki çok mutlu olucak ama bence bunu 1 mesajla hemen yapmamalı
Gerçekten çok isteyen çok ısrarcı olur sonuçta terkedip giden o
Eğer gerçekten istiyorsa bu isin peşini bırakmaz zaten
Bence beklemede kalmalı
Gerçekten seven özleyen hata yapan muhakkak ısrarcı olmalı
ben de öyle dedim ya. kapında köle olursa bi ihitmal şans ver

Adam olsaydi 4 yil once olurdu .. belli ki baskasini tercih edip gitmis ondan tekmeyi yiyince exe doneyim demis. yani arkadasiniz 2.tercih olmayi kabul etmesin bence. Haaa duygulari varsa cidden, o zaman tek sartla kabul etsin adam ciddiyetini gosterip yuzuk takacaksa. Yoksa ittirsin.
biz de diyoruz ki 26 yaşına geldi artık yeterince eğlendi evlenilecek kız arıyor. o da arkadaşım

seviyor maalesef :KK43: şu an beraber okuyoruz yazılanları.
açık kapı bırakmak istiyo içten içe
ama güven olmayan yerde sevgi nasıl olur ki? canı isteyince çekip gitmeyi bırak, insan yerine koyup iki açıklamaya bile değer görmemiş.

Önce kendisini sevsin arkadaş... yoksa böyle kadir kıymet bilmezler onu çok üzer daha.

ama güven olmayan yerde sevgi nasıl olur ki? canı isteyince çekip gitmeyi bırak, insan yerine koyup iki açıklamaya bile değer görmemiş.

Önce kendisini sevsin arkadaş... yoksa böyle kadir kıymet bilmezler onu çok üzer daha.
katılıyotum size :( napsın şimdi rehberden silsin mi bilemedik ya

Cidden konuyla alakalı siz mısınız arkadasiniz mi bilmiyorum ama nolur biraz gururlu olun. 4 yıl zerre umursamamis adam pes
yok gerçekten arkadaşım :D beraberiz şu an. burda hesabı yok ben açtım konuyu.
zaten o mesajda demek istediğim her şeyi yaşayıp evlenmek için geliyorsa direk yol vermeliyiz.

Boşluğa düşmüş ve geçmişindeki insanları yoklamış. Arkadaşınız dışındaki diğer eski sevgililerine de yazmıştır. Exten next olmaz barışmak gibi bir hataya düşmesin
doğru diyosunuz sağ olun. bunları okudukça kendine geliyor :D

Cidden bu nasıl bir gurursuzluk pes diyorum. 4 sene olmuş terkedeli. 4 yıl bir tarafına takmamış umursamamis ve ilk mesajda buraya konu açan bir kadin pes.
Sanırım böyle insanların geçmişten bir eksikleri, bir sevgi açlıkları var, ilk umuda tutunuyorlar.

Bu adamı sevdiğine inanmıyorum ben... kafasında yarattığı bir hayalin, bir acabanın peşinden gitmek istiyor.

Neden 4 yıl sonra? Napmış bu adam 4 yılda? Seven adam 4 yıl durur mu? Dayanır mı? 4 yılda arkadaşının hiç mi içi soğumamış? Arkadaşın bu kadar mı yalnız?
aslında ilk sevgilisi ve çok sevmişti. bu yüzden böyle kararsız kaldı. ama evet sevmediği apaçık ortada. cesaret edemedim yazmaya diyor

biz de diyoruz ki 26 yaşına geldi artık yeterince eğlendi evlenilecek kız arıyor. o da arkadaşım
Aynen yavrum. Gezmiş tozmuş daha safını bulamamış. Kimse p.klu donlarını yıkamaya talip olmamış. Benim gibi deliler açmamış onu. Arkadaşınız biraz ne bileyim, böyle saf, ağzı dili yok bi tip galiba. Kaçırmazlar öylesini.

Back
X