Yıllar sonra dönen adam, bi şeyler yaptım ama pişman olmaktan korkuyorum?

valla ne yapacağını bilmiyo ben tutmasam dün kabul de ederdi
Neden kestirip attırıyorsunuz insanlar pişman olabilir yanlış yaptığını düşünebilir yanlış tanıdığını düşünüp tekrar denemek isteyebilir kimse boşta kaldım 4 sene öncekini arıyım diye düşünmez bu adam mağarada mı yaşıyor sonuçta

Kızlar merhaba, arkadaşım adına yazıyorum fikirlerinizi istiyor beraberiz.
4 sene önce 1 sene sevgili olduğu adam onu hiçbir gerekçe sunmadan terk edip gitmişti.
aradan 4 sene geçti ve bugün özğr dileyerek geri dönmek istiyor.
Ben sana güvenmiyorum diyince de “ güvenini kazanmama izin ver” dedi. O da
Bu saatten sonra böyle bi şey çok zor olur, boşver demiş.
Ve bu mesajdan sonra herhangi bi şey yok görüldü atılmış.
Kız da gerçekten çok sevmişti şu an ileriyi düşünüp bir daha terk edilmeyeyim diye hayır dedi ama içinden dr çok pişman keşke olsak diyor
Sizce napmalı ? Veya sizin düşüncenize göre tekrar yazar mu döner mi napar ?
Böyle bir tecrübem olmamakla birlikte eğer gerçekten onu seviyorda sonun sonuda olsa bir şans daha vermeli. Ama emin olmalı hangi amaçla döndüğünden

Neden kestirip attırıyorsunuz insanlar pişman olabilir yanlış yaptığını düşünebilir yanlış tanıdığını düşünüp tekrar denemek isteyebilir kimse boşta kaldım 4 sene öncekini arıyım diye düşünmez bu adam mağarada mı yaşıyor sonuçta
Pişmanlıktan dönen 4 senede 4000 defa dönerdi. Pişmanlık var ama neyin pişmanlığı bu, bu daha önemli.

Sanırım böyle insanların geçmişten bir eksikleri, bir sevgi açlıkları var, ilk umuda tutunuyorlar.

Bu adamı sevdiğine inanmıyorum ben... kafasında yarattığı bir hayalin, bir acabanın peşinden gitmek istiyor.
Seven adam 1 gün sevdiğinden haber almadan yaşayamaz. 4 yıl umutsamamis ilk mesajda evlilik düşünüyor diyen bir kadın. Yazik

Böyle bir tecrübem olmamakla birlikte eğer gerçekten onu seviyorda sonun sonuda olsa bir şans daha vermeli. Ama emin olmalı hangi amaçla döndüğünden
Burdaki bayanlar benim ilişkim icin de olumsuz birsürü yorum yaptılar bunlara bakarsan bağıran adamı bile terkedeceksin kendilerini prenses sanıyorlar bir ilişkide yanlışlar pişmanlıklar terk etmeler kavgalar hersey olabilir ama bunlar filmlerdeki aşkları kendilerini inandırmışlar
Zaman herseyin ilacıdır ben de çok sevdim çok hatalar yaptım oysa
İnsanların yaşadıkları ruh halleri hayat şartları bazen yanlışlara sebep olur bunlarda o yok herkesi robot sanıyorlar

Seven adam 1 gün sevdiğinden haber almadan yaşayamaz. 4 yıl umutsamamis ilk mesajda evlilik düşünüyor diyen bir kadın. Yazik

Adam nikah yapıcam ayağımı öp dese öpecek bazı kadınlar ... adam evlensin de yani 4 yılda isterse 38745745 kadınla yatmış kalkmış oslun hiçbir önemi yok

Burdaki bayanlar benim ilişkim icin de olumsuz birsürü yorum yaptılar bunlara bakarsan bağıran adamı bile terkedeceksin kendilerini prenses sanıyorlar bir ilişkide yanlışlar pişmanlıklar terk etmeler kavgalar hersey olabilir ama bunlar filmlerdeki aşkları kendilerini inandırmışlar
Zaman herseyin ilacıdır ben de çok sevdim çok hatalar yaptım oysa
İnsanların yaşadıkları ruh halleri hayat şartları bazen yanlışlara sebep olur bunlarda o yok herkesi robot sanıyorlar
Adam sebepsiz terketmiş ve 4 yıl geçmiş. Siz o polyanna modundan çıkın acil

Adam sebepsiz terketmiş ve 4 yıl geçmiş. Siz o polyanna modundan çıkın acil
sebep ne olursa olsun sonunda dönmüş demek okadar boş da değilmiş kimse sevmediği istemediği birine 4 yıl sonra dönmez mağarada mı yasıyor bu adam 4 yıl öncekine dönsün ne düşündüğünü ne biliyorsunuz konuştunuz mu?

Back
X