Hanımlar başlıkta kullandığım ifadeden dolayı öncelikle kusura bakmayın, şu mübarek ayda elim ayağım titredi çünkü sinirden.
Yazacaklarım biraz uzun olabilir ne olur şimdiden özrümü kabul edin. 2.5 yıl önce devam eden bir ilişkim vardı her şey iyi hoş giderken bi anda eski erkek arkadaşım hazretleri benimle ilgilenmemeye başladı. Bende üstüne gidince konunun ikimizinde tanıyıp bildiği hatta beraber gezmelere çıktığı (!) bir kızla ilişkisi olduğunu öğrendim aynı anda yani. Utanmaz herife saydım saydırdım hemen orda o anda kestim iletişimi. Yapma etmeler, hataydı demeler. Sen ömürlüksün o tek gecelikti demeler. İstersen evlenelim isteyelim seni demeler hiçbir yalanı bir işe yaramadı. Midem bulanmıştı bir kere çünkü. Bir de üstüne demez mi " Evlenelim diyince benimle barışırsın sandım" diye. Ben beyzadeyle evlenmek için yanıp tutuşuyormuşum gibi sanki.
3 ay peşimi bırakmadı. Facebookumu kapattım, telefon numaramı değiştirdim falan güç bela kurtuldum 3.ay
Ondan ayrıldıktan 6 ay sonra şimdiki sözlümle tanıştım. Çok şükür seviyeli aşk dolu bir ilişkimiz oldu ve Rabbim evlilik yoluna soktu bizleri. İnstagram profilimde evlilik teklifinden sonra takılan tektaşımı paylaşmıştım arkadaşlarıma, onu mu görmüş ne yapmış ahlaksız. Bir yerden numaramı bulmuş aradı az önce tabi tanıyamadım numarayı sahura bir şeyler hazırlıyordum numara da tanıdık gelmeyince bu saatte önemli bir şeydir herhalde diyerek açtım bi baktım o!!
Yok efendim hayırlı olsun demek için aramışmış ama kimse beni kendisi kadar mutlu edemezmişmiş ben çok yanlış yoldaymışım da onu unutmak için böyle bir şey yapıyormuşum. Hasta adama bak üstünden geçmiş 2 yıl hala neyin peşinde, numaramı da nerden bulduğunu bir türlü söyletemedim orası da ayrı çok sinirliyim çok.
Hazımsızlık için bi ilaç tavsiye et belki işine yarar manyağa bak ya
Keşke o seni benim kadar kimse mutlu edemez dediğinde
-Yanlış söyledin beni senin kadar kimse üzemez senin kadarda kimse olamaz şerefsizlik anlamında deseydin
Ona de ki, kendini bu kadar önemli mi sanıyorsun? Sevdim , sevildim evleniyorum bu durumda sana ancak sana b.k yemek düşer.
Terbiyesiz kişiliksiz ya sinir oldum okuyunca .
Sizin onu unutmanız koymuş ona başka bir açıklaması yok egosu hasar almış beyimizin .
Engelleyin hemen saygısızın numarasını sorun olmasın pis .
Bir de whatsapptan yazmış şimdi, gerçekten mi evleniyorsun? Hayallerimize ne oldu? diye sonra gel de sakin kal, engelledim şimdi sapığı. Ne güzel demişsin canım keşke o an aklıma gelseydi de söyleseydim ne güzel olurdu
Valla fena oturmuş içine oh olsun. Gelinlikli fotolarına bakar bakar ağlar. Hayallerimiz mi, g.te geldi aşkımız ikimizde şaşkınız niyazi deseydin sen deAy gece gece ağzımı bozdum neyse Gül geç arkadaşım.
Ben onun gibilerden kaçıyorum delinin zoruna bak. Ay canım inan ki elim ayağım titredi. Dedim zaten çık bi balkona hava alda beynine oksijen gitsin hazımsızlığa ne kadar fayda eder orasını bilemem dedim kapattım en son
Bendede vardı bu beyfendinin bi versiyonundan.
O beni aldattı ayrıldı.
Sonra 9 ay geçti dönmek istedi ama ben ondan 3 ay sonra başka biriyle çıkmaya başlamıştım.
-Dön bana dülaaayyyy moduna geçti
yok dedim seviyorum
-Sen beni aldattın bunu unutmıcam
La dedim noluyor
Ben ne zaman aldattım da benim haberim yok
-Beni unutmak için çıktın sevdiğini sanıyosun ama yanılıyosun demeler falan.
Sanki benim kalbime kendi hükmediyor beyfendideki özgüvene bak ya
Kendinden emin konuşuyor.
-Beni seviiyosun hala unutamadın beni.
Bak hele bak
Deli midir nedir ya
Peki eski sevgilinizi ne kadar seviyordunuz, çok mu? Ve ne kadar ilişki yaşadınız. Merak ettim sadece
Bana da ilk sevdiğim dönmek için uğraşıp uğraşıp yüz bulamayınca yeter artık unut beni yazıyodu. Çok ciddiyim yapıyodu bunusen bana mesaj atıyosun sen unutamamışsın dedikçe tekrarlıyodu kim bilir kimin ömrünü törpülüyo şimdi
Hanımlar başlıkta kullandığım ifadeden dolayı öncelikle kusura bakmayın, şu mübarek ayda elim ayağım titredi çünkü sinirden.
Yazacaklarım biraz uzun olabilir ne olur şimdiden özrümü kabul edin. 2.5 yıl önce devam eden bir ilişkim vardı her şey iyi hoş giderken bi anda eski erkek arkadaşım hazretleri benimle ilgilenmemeye başladı. Bende üstüne gidince konunun ikimizinde tanıyıp bildiği hatta beraber gezmelere çıktığı (!) bir kızla ilişkisi olduğunu öğrendim aynı anda yani. Utanmaz herife saydım saydırdım hemen orda o anda kestim iletişimi. Yapma etmeler, hataydı demeler. Sen ömürlüksün o tek gecelikti demeler. İstersen evlenelim isteyelim seni demeler hiçbir yalanı bir işe yaramadı. Midem bulanmıştı bir kere çünkü. Bir de üstüne demez mi " Evlenelim diyince benimle barışırsın sandım" diye. Ben beyzadeyle evlenmek için yanıp tutuşuyormuşum gibi sanki.
3 ay peşimi bırakmadı. Facebookumu kapattım, telefon numaramı değiştirdim falan güç bela kurtuldum 3.ay
Ondan ayrıldıktan 6 ay sonra şimdiki sözlümle tanıştım. Çok şükür seviyeli aşk dolu bir ilişkimiz oldu ve Rabbim evlilik yoluna soktu bizleri. İnstagram profilimde evlilik teklifinden sonra takılan tektaşımı paylaşmıştım arkadaşlarıma, onu mu görmüş ne yapmış ahlaksız. Bir yerden numaramı bulmuş aradı az önce tabi tanıyamadım numarayı sahura bir şeyler hazırlıyordum numara da tanıdık gelmeyince bu saatte önemli bir şeydir herhalde diyerek açtım bi baktım o!!
Yok efendim hayırlı olsun demek için aramışmış ama kimse beni kendisi kadar mutlu edemezmişmiş ben çok yanlış yoldaymışım da onu unutmak için böyle bir şey yapıyormuşum. Hasta adama bak üstünden geçmiş 2 yıl hala neyin peşinde, numaramı da nerden bulduğunu bir türlü söyletemedim orası da ayrı çok sinirliyim çok.
Ay tam hastalıklı model. İyi ki kurtulmuşsun. Muhattap olma, ararsa da açarsan uzun uzun dinleme, oyle hastalıklı modeller onun konuşmasını dinlemenden bile bi anlam çıkarır, o olduğunu anlarsan, kibarca beni rahatsız etme deyip kapat.
Sinirli de konuşma, ondan daha çok zevk alır, kendini önemli hisseder.
Kısaca, sen cool ol. Umursamadığını en iyi sakince görmezden gelerek belli edersin.
Sakinlik karşı tarafı delirtir, asıl cevabı verir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay hem yapışkanlar hem sapıklar. Onlardan sonra ölüp biticez sanmıyolar mı şöyle, bir de üstüne hala sap gibi kalırken onlar biz mutlu olunca sonları bu oluyor işte
İnsanların evlatları, anneleri, babaları ölürde hala hayatlarına devam ederken onlarda kim onlarsızda yaşanıyor hemde daha iyi yaşanıyor
Bir de kadınları anlamak zor derler. Gel de bunu anla şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?