Yıllar Sonra Dönen Eski Sevgili Salaklığı

Vay be, var miymis oyle dunyada 2.5 sene sonra inat olsun, unutayim diye sozlenme sebebi olacak adam, varsa da beyfendi hazretleri miymis Ne degisik erkekler var ya. Rezil bir de utanmadan gecenin korunde ariyor. Biraz degerli, saglam bir adam olsaydi zaten sozlu olan kadini gecenin bir vaktinde aramazdi. Sikma canini bence. Hatta bir kere daha ararsa sozlune soyle derim ben. Hem gizli sakli olmasin.

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş ya beyefendi de o modlarda belli

Tabi ona sorarsak 2.5 yıldır kahrımdan yavrusunu kartal kapmış Fatma Girik gibiyim ben, unutayım diye de evleniyorum öyle de bi salağım
Numarasını engelledim tatlım ama farklı numaradan falan arayacak olursa sözlüme söylerim gibime geliyor

darısı başıma inşallah

en büyük hayalim, o şahsın bir gün nişan resmimi görüp köpekler gibi pişman olarak beni araması

Aman hayatım ağzından yel alsın o zaman gelince bırak aramasını sesini duymak istemiyorsun.

yok ben istiyorum böyle bütün hücrelerimle yakıcı bir istek hem de

allahım bana o günü gösterir tez zamanda inşallah. amin.

O zaman benimkinin darısı senin başına inşallah

aminnnnn

sende sinir olmayı bırak, bu anın tadını çıkar:) gerçekten herkese nasip olmuyor bunu yaşamak..o başını taşlara vururken sen şimdi mutlusun. allah mutluluğunu daim etsin

aminnnnn

sende sinir olmayı bırak, bu anın tadını çıkar:) gerçekten herkese nasip olmuyor bunu yaşamak..o başını taşlara vururken sen şimdi mutlusun. allah mutluluğunu daim etsin

Amin canım çok teşekkür ederimm
Haklısın aslında ama işte hem aldatıp hemde arayıp pişkin pişkin beni unutamadın diyince sinir bastı

Amin canım çok teşekkür ederimm
Haklısın aslında ama işte hem aldatıp hemde arayıp pişkin pişkin beni unutamadın diyince sinir bastı

onun şimdi o egosu var ya ortadan ikiye ayrıldı beni unutamadın deyişi aslında onun mutsuzluk çığlığı. çünkü o da biliyor senin bal gibi de onu unuttuğunu ve başkasıyla mutlu olduğunu..ona en güzel cevap da bu zaten.

Ne güzel konuştun canım keyiflendim vallahi, beter olsunnnn

Benim arkadasiminda erkek arkadasi kizdan bi ayrilirdi sonra kafasi eser geri donerdi arkadasim esiyle tanisti ve evlendiler eski erkek arkdasi aramis hadi barisalim die arkadasim ben evliyim demis cocuk hadi hadi naz yapma barisalim demis arkafasim valla evliim demis inanmam demis gul gul olmustuk dinlerken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…